עבור לתוכן
Izik Bakshi

מיקרופון הברזל - הענות פקחים

Recommended Posts

פורסם
רומן, אתה מוזמן לשלוח את הבקשה הזו במייל כמו שאתה מכיר (כדי שיהיה מסודר), ונעשה את המירב להכניס אותך להשגחות עד אז, שזה גם יכול לעזור.
לדעתי רוב פקחי הגישה מוסמכים להשגיח על מיגדל לא תיהיה בעיה לעשות תאוריה ופקח הגישה המקביל יבצע השגחה

בנוגע לכל סותמי החורים למיניהם לא רציני להגיד אני ישלים מתי שהו ומדובר באנשים שבחופש הרבה זה לא עוזר כי אחוז גדול מההצחה של מבצע כזה תמון בתיכנון המקדין ההוצאה לפועל היא פשוטה, מספיק שכל פקח התחייב לשענ שעתיים ביום והמשימה הושלמה.

אז יאללה לעבודה.אני לא רואה שום סיבה שאנחנו לא יכולים לקחת את זה כמו שאתה אומר תכנון מקדים זו מילת המפתח אז קדימה לעבודה!

אני מוכן לעזור בתכנון אם צריך

נו זה מה שאנחנו מנסים אבל כל אחד מקטין ראש למצב בוטן ואומר אני ישלים חורים שיהיה חסר ככה זה יראה אי אפשר ךסמוך על זה.

מהתגובות שלכם אפשר להבין שמבצע צבאי בעורף האויב יכשל...

מה קרה? זה פיקוח - זה כיף, זה אמור לבוא מהאנשים.... מצב בוטן?

מה קרה? יש אנשים שיש להם חיים (עמוסים) מעבר לפיקוח של 5 שעות ביום! או 2!

כן, לקחתי את זה אישית.

לא חושב שיש מקום לתגובות כאלו. ננצח, ננצח. לא - אז לא...

פורסם

אסף, אל תיקח אישית, זו לא היתה כוונתי שפרסמתי, אני מסכים איתך שיש מי שפשוט לא יכולים, אבל הפרסום בא להראות באופן גלוי את המצב בעיקר כדי שלא יהיו תירוצים.

סך הכל זה אמור לבוא בצורה התנדבותית, ובצורה שתחלק עד כמה שאפשר את העומס על הרבה ולא על בודדים בלבד, בסוף זה תחביב.

כזה לא הולך אז זה לא הולך, אין טעם לנסות בכוח ולא צריך להכריח אף אחד, פשוט לנסות שוב בהזדמנות הבאה.

אני יעדכן את השעות שהוסיפו כמה פקחים, ויעדכן שוב את תמונת המצב.

פורסם

לדעתי 105 שעות אם כל הפקחים יעמדו במה שהם שיבצו לעצמם בהחלט מספיק אני אשתדל גם לתת את השעות שהם בסימני שאלה אצלי

כל הכבוד לפקחים על ההענות

ואגב משהו חשוב את השיבוצים שלכם תרשמו ביורובווק זה הזדמנות לנועה גדולה מחו"ל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...