Shlomlux2 פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 אז... לאחר שנה וחודשיים כפקח טיסה בתל-נוף (The HIGHEST level) אני עובר למגדל אחר... ולא סתם אחר, אלא מגדל חיפה (*הסיבה למעבר היא חוסר בכוח אדם וגם סוג של בקשה אישית) חלקכם היודע דבר, בטח חושב שזאת ירידה ברמה :roll: , כי הרי מגדלי קרב הם הכי "שווים", אבל טעות ... מגדל חיפה, כמה שהוא קטן וקצת חפש"ן :mrgreen: , יש בו המון עבודה, המון אחריות והמון כיף (במיוחד למופרע תעופה כמוני :oops: ). והדוגמא הכי מגניבה: כבר הספקתי לעלות על טרמפ עם CAQ לטיסה קטנה מעל הבית (עכו), היה נחמד . אז לאלו שבאים לטוס בחיפה, דברו איתי כדי שתקבלו איזה עדיפות בהקפה :wink: או אם תרצו לבוא ולראות את המגדל :idea: או סתם תרצו לקחת אותי לכמה הקפות או אם סתם יש לכם שאלות :?: , אני אשמח לענות שבוע נפלא לכולם :!:
Matan Solomon פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 ווואו, כל הכבוד ומזל טוב על התפקיד החדש! הכי חשוב תהנה, מקווה שיצא להגיע לשם מתישהו :]
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 היי שלומי. תתחדש על התפקיד החדש. איזה כיף. אכן שדה מעניין ורווי פעילות (לפחות כך היה לפני עשור). אשמח לקפוץ לביקור שכאזדמן לצפון. ברוכי.
crazyblat פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 וואי אחיייי ואני חשבתי שאני העכואי היחיד פה...יאלללההה איזה אזור אתה גר..בעכו?
אריק א. פורסם דצמבר 2, 2006 דיווח פורסם דצמבר 2, 2006 מאחל לך מעבר מוצלח ופורה. תמסור לנדב קצין המגדל ד"ש חם. אריק
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 בשעה טובה! נוח ליד הבית. אך אין זה סתם מעבר מקום, עברת מלב חיל האוויר לעולם נפרד שהקשר המאוד רופף שלו עם חיל האוויר הוא שם הבסיס והמדים שכמה אנשים לובשים. אין כל קשר אחר.