עבור לתוכן
yaakovbl1

ג'ויסטיק שיש בו פדלים

Recommended Posts

פורסם

595319.jpg

ברצוני להמליץ על ג'ויסטיק מעניין. הוא אמנם אזל אצל היבואן אבל קיים במחירי חיסול ברשתות.

קוראים לו Black Widow

מדובר בבסיס שעליו ג'ויסטיק ומצערת גדולה.

על המצערת יש מעין "דוושות" מאוד נוחות להגה גיוון והיגוי קרקע.

על הבסיס יש 4 כפתורים גדולים שכבר מתוכנתים להורדת גלגלים, מדפים וכו'. כמובן שניתן לשנות את התפקודים שלהם.

על ההגה 4 כפתורים שונים וגם כפתור 360 מעלות למבטים השונים סביב.

ההגה רוטט על פי סיטואצית המשחק.

כל המתקן יושב מאוד יציב ללא צורך בהידוק כל שהוא וגם אין צורך בכריות הוואקום המצורפות

התחושה היא של חומרים טובים מאוד ונעים מאוד למגע.

המצערת גדולה ונעה תוך התנגדות שנותנת תחושה של ה"דבר האמיתי"

מאוד ממליץ!

פורסם

לא יודע אם זה המקום להמלצות או אי המלצות על מוצרים מסויימים,

אך בכל מקרה בגלל שכבר ציינת.

אינני יודע כמה זמן יש לך את הג'ויסטיק - אך הרשה לי שלא להמליץ על המוצר. זהו מוצר של חברת Speed-Link, חברה לא ידועה שהגיעה לשוק הישראלי.

אני קניתי סטיק שלהם ואני מאוד לא מרוצה. וזה אחרי שהחלפתי אותו פעם אחת. לא כל שטח המצערת מנוצל, אין סימטריה בתזוזה ימינה שמאלה, למעלה למטה.

אני מציע שכל אחד יעשה את השיקול שלו לגבי מה לקנות או מה לא לקנות

פורסם

תומך בדעתך שכל אחד יעשה את שיקוליו, אבל אולי אוכל ליעץ שתאפס את כל הכפתורים. הבעיה נשמעת כך שלא קבעת את ההגדרות נכון., אולי גם לא הגדרת אותו במחשב כבקר עם 8 כפתורים ומצערת.

לא נשמע סביר ששני סטיקים לא תקינים.

אני בכל אופן משתמש בו מעל שנה והוא מתפקד נהדר.

אני מזכיר אותו רק כעת מכיוון שהטופיק החדש על מוצרים לסימולטור הפעיל אצלי איזה סוייץ' :)

שבת שלום

פורסם

יעקב שלום,

הוא מוגדר בסדר.

הוא פשוט לא תקין.

והתמיכה של החברה עושה את עצמה לא מבינה מה הבעייה.

לא רק אני בדקתי וכיילתי, אלא כדי להיות בטוח הזמנתי חברים נוספים שכולם תמכו בדעתי.

למרות שאין לי בדיוק את אותו דגם, אז אולי.

פורסם
יעקב שלום,

הוא מוגדר בסדר.

הוא פשוט לא תקין.

והתמיכה של החברה עושה את עצמה לא מבינה מה הבעייה.

לא רק אני בדקתי וכיילתי, אלא כדי להיות בטוח הזמנתי חברים נוספים שכולם תמכו בדעתי.

למרות שאין לי בדיוק את אותו דגם, אז אולי.

רן אני מצטער לשמוע.

מכיוון שאצלי הכל מצויין, אני ממליץ. טוב שאתה מיידע את החבר'ה על בעייה.

מצד שני, לא ברור לי "למרות שאין לי בדיוק אותו דגם אז אולי"

מעניין לשמוע שהחברה עושה את עצמה אבל מצד שני גם החליפה לך לחדש. מבלי לדעת ממש את הפרטים, אני חש שהבעיה אצלך היא קליברציה (ע"פ התאור שלך ומכיוון שזה חוזר על עצמו)

אגב - גם חוות הדעת מארצות אחרות היא טובה (ראה באתרי אינטרנט)

תשמע רעיון מעניין: בעיסוקי אני מגיע לכל מיני מקומות בארץ. היית רוצה שאקפוץ אליך לסייע, אולי זה יסתדר לנו בכוחות משותפים? :)

ליתר בטחון כדאי לציין, שאין לי שום קשר לחברה וליבואן ואני כמובן גם לא מרוויח שום דבר מהמלצתי.

להתראות,

אני פשוט חושב שזה מכשיר יחודי (בגלל המצערת והדוושות) ובמחיר מאוד כדאי ורציתי לשתף את כולם. כמו בשיתופים קודמים שהעלתי כאן.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...