Almog Atar פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 שלום לכולם, כפי שכולכם יודעים אל על וירטואל היא חברת התעופה הוירטואלית הוותיקה בארץ, לאחרונה הפעילות בחברה נהייתה דלילה והחלטנו להחיות את החברה. החלטנו לבנות הכל מאפס, להכניס לשימוש מערכות חדשות ודברים חדשים שכמותם עוד לא ניראו בארץ. אנחנו מחפשים אנשים בעלי ידע בתכנות, פוטושופ, FLASH וכד' שמעוניינים להגדיש מזמנם לטובת הפרוייקט הזה על מנת להפוך את אל על וירטואל לחברה הווירטואלית המובילה והפעילה בארץ. מי שמעוניין נא לפנות אליי במסנג'ר eatr@walla.co.il או באימייל almog@elalva.co.il תודה מראש, אלמוג עטר ELAL VA STAFF
yaakovbl1 פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 שלום לכולם,כפי שכולכם יודעים אל על וירטואל היא חברת התעופה הוירטואלית הוותיקה בארץ, לאחרונה הפעילות בחברה נהייתה דלילה והחלטנו להחיות את החברה. החלטנו לבנות הכל מאפס, להכניס לשימוש מערכות חדשות ודברים חדשים שכמותם עוד לא ניראו בארץ. אנחנו מחפשים אנשים בעלי ידע בתכנות, פוטושופ, FLASH וכד' שמעוניינים להגדיש מזמנם לטובת הפרוייקט הזה על מנת להפוך את אל על וירטואל לחברה הווירטואלית המובילה והפעילה בארץ. מי שמעוניין נא לפנות אליי במסנג'ר eatr@walla.co.il או באימייל almog@elalva.co.il תודה מראש, אלמוג עטר ELAL VA STAFF היי אלמוג, הפרוייקט שאתה נרתם אליו הוא מעמודי התווך בקהילה כמו שלנו - כל הכבוד על היוזמה! אני מקווה שימצאו כמה שיותר אנשים שיתרמו מיכולתם וכשרונם לטובת אל-על וירטואל. אנשים בעלי יכולות לא חסרים בפורום ואטיל. אבל שאלה. האם בגלל בעיות פוטושופ הפעילות הפכה דלילה? לדעתי לא. הייתי מציע לחשוב בכיוונים אחרים: מה היו באמת החוסרים? מה יעניין אנשים להתמיד בפעילות בחברה? מה יהיו מטרות החברה? האם מדיניות החברה תהיה נוקשה? (ולכן מעט נרשמים), או שתלך על מכנה משותף יותר בסיסי, אבל שיתאים להרבה יותר אנשים? האם רוב החברים בפורום נרשמו וטסו אל-על וירטואל. אם לא, אז מדוע? מה מנע מהם להצטרף? קבל עצות מאנשים שטסים בחברות אחרות. יש כאן אנשים עם באנרים של חברות אחרות - שאל אותם מה טוב להם שם? כנס לאתרי חברות אחרות והתרשם בעצמך. זכור את שכבות הגיל השונות: התיכוניסטים, החיילים ובני 20+, השכבה הבוגרת בעלי המשפחות. לכל שכבה מאפיינים וצרכים שונים לגמרי. גייס לטובת הפרוייקט כמה אנשים "מובילי דעת קהל" מכאן. העזר באנשים שמקצועם בחיים האמיתיים הוא שיווק. יש עוד כיוונים רבים לחשיבה דעתי האישית היא שלא ה"פירוטכניקה" היא שתקבע.. שיהיה בהצלחה!
Eyal Seminar פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 שלום לכולם,כפי שכולכם יודעים אל על וירטואל היא חברת התעופה הוירטואלית הוותיקה בארץ, לאחרונה הפעילות בחברה נהייתה דלילה והחלטנו להחיות את החברה. החלטנו לבנות הכל מאפס, להכניס לשימוש מערכות חדשות ודברים חדשים שכמותם עוד לא ניראו בארץ. אנחנו מחפשים אנשים בעלי ידע בתכנות, פוטושופ, FLASH וכד' שמעוניינים להגדיש מזמנם לטובת הפרוייקט הזה על מנת להפוך את אל על וירטואל לחברה הווירטואלית המובילה והפעילה בארץ. מי שמעוניין נא לפנות אליי במסנג'ר eatr@walla.co.il או באימייל almog@elalva.co.il תודה מראש, אלמוג עטר ELAL VA STAFF היי אלמוג, הפרוייקט שאתה נרתם אליו הוא מעמודי התווך בקהילה כמו שלנו - כל הכבוד על היוזמה! אני מקווה שימצאו כמה שיותר אנשים שיתרמו מיכולתם וכשרונם לטובת אל-על וירטואל. אנשים בעלי יכולות לא חסרים בפורום ואטיל. אבל שאלה. האם בגלל בעיות פוטושופ הפעילות הפכה דלילה? לדעתי לא. הייתי מציע לחשוב בכיוונים אחרים: מה היו באמת החוסרים? מה יעניין אנשים להתמיד בפעילות בחברה? מה יהיו מטרות החברה? האם מדיניות החברה תהיה נוקשה? (ולכן מעט נרשמים), או שתלך על מכנה משותף יותר בסיסי, אבל שיתאים להרבה יותר אנשים? האם רוב החברים בפורום נרשמו וטסו אל-על וירטואל. אם לא, אז מדוע? מה מנע מהם להצטרף? קבל עצות מאנשים שטסים בחברות אחרות. יש כאן אנשים עם באנרים של חברות אחרות - שאל אותם מה טוב להם שם? כנס לאתרי חברות אחרות והתרשם בעצמך. זכור את שכבות הגיל השונות: התיכוניסטים, החיילים ובני 20+, השכבה הבוגרת בעלי המשפחות. לכל שכבה מאפיינים וצרכים שונים לגמרי. גייס לטובת הפרוייקט כמה אנשים "מובילי דעת קהל" מכאן. העזר באנשים שמקצועם בחיים האמיתיים הוא שיווק. יש עוד כיוונים רבים לחשיבה דעתי האישית היא שלא ה"פירוטכניקה" היא שתקבע.. שיהיה בהצלחה! רק הצעה קטנה... תשאל את האנשים שרשומים כבר בחברה למה הם לא טסים ותנסה לעזור להם ואוליי אפילו תציע שייתנו רעיונות לשיפור החברה שיהיה בהצלחה!... אני אישיתי הייתי רוצה מאד להצטרף לחברה,אך כרגע אני לומד את pmdg744 ואני ינסה לטוס ברשת ורק כשאדע טוב אני ינסה להצטרף לחברה!
Ben Bezalel פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 רק הצעה קטנה... תשאל את האנשים שרשומים כבר בחברה למה הם לא טסים ותנסה לעזור להם ואוליי אפילו תציע שייתנו רעיונות לשיפור החברה שיהיה בהצלחה!... אני אישיתי הייתי רוצה מאד להצטרף לחברה,אך כרגע אני לומד את pmdg744 ואני ינסה לטוס ברשת ורק כשאדע טוב אני ינסה להצטרף לחברה! למה לא טסים!?!?!
Roi Sarid פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 לפי דעתי צריך לעשות איזה אירוע של אלעל בשביל להאיר את החבר'ה.
Omri.L פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 אממ אני חדש כאן ועוד לא עשיתי קורס רישיון פרטי.. אבל בתור תכנת PHP ומעצב אני יכול לעזור.
Almog Atar פורסם דצמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אממ אני חדש כאן ועוד לא עשיתי קורס רישיון פרטי.. אבל בתור תכנת PHP ומעצב אני יכול לעזור. היי, אתה מוזמן לפנות אליי למסנג'ר (הכתובת מפורסמת בהודעה למעלה). האם בגלל בעיות פוטושופ הפעילות הפכה דלילה? לדעתי לא. אתה צודק, לא בגלל זה. אנחנו חושבים יודעים חלק מהסיבות למה אנשים לא טסים אצלנו יותר ולצערנו זאת לא הפעם הראשונה שאל על וירטואל נקלעת למשבר כזה ב3-4 שנים האחרונות. הפעם אנחנו מנסים לעשות משהו שונה שלא היה קודם, אנחנו ניהיה פתוחים יותר לטייסים חדשיםף ניתן להם את הכלים ללמוד ולצבור ידע. לדוגמא, הרבה אנשים התלוננו על המבחן כניסה שלנו שהוא קשה ובגלל זה אנחנו החלטנו לשנות את המבחן למבחן קל יותר על מנת שעוד טייסים יוכלו להצטרף ובעזרנו הם יוכלו ללמוד ולצבור ידע.
yaakovbl1 פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אממ אני חדש כאן ועוד לא עשיתי קורס רישיון פרטי.. אבל בתור תכנת PHP ומעצב אני יכול לעזור. היי, אתה מוזמן לפנות אליי למסנג'ר (הכתובת מפורסמת בהודעה למעלה). האם בגלל בעיות פוטושופ הפעילות הפכה דלילה? לדעתי לא. אתה צודק, לא בגלל זה. אנחנו חושבים יודעים חלק מהסיבות למה אנשים לא טסים אצלנו יותר ולצערנו זאת לא הפעם הראשונה שאל על וירטואל נקלעת למשבר כזה ב3-4 שנים האחרונות. הפעם אנחנו מנסים לעשות משהו שונה שלא היה קודם, אנחנו ניהיה פתוחים יותר לטייסים חדשיםף ניתן להם את הכלים ללמוד ולצבור ידע. לדוגמא, הרבה אנשים התלוננו על המבחן כניסה שלנו שהוא קשה ובגלל זה אנחנו החלטנו לשנות את המבחן למבחן קל יותר על מנת שעוד טייסים יוכלו להצטרף ובעזרנו הם יוכלו ללמוד ולצבור ידע. אלמוג, קודם כל כל הכבוד וגם בהצלחה. לגבי המבחן (שהוא סמפטום בולט, אבל הוא לא לבדו) - דעתי היא שאל-על אכן צריכה לשאוף לטייסים טובים. אבל תשביח אותם כחברים מן המניין, כשהם בפנים. כלומר לא לוותר על המקצועיות, אבל גם לא לדחות אנשים בשם המקצועיות (מקווה שלא הסתבכנו עם הניסוח)
Omri.L פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 היי, אתה מוזמן לפנות אליי למסנג'ר (הכתובת מפורסמת בהודעה למעלה). היי אלמוג, אין לי מסנג'ר.. יש לך משהו תחלופי ?
Almog Atar פורסם דצמבר 6, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 היי, אתה מוזמן לפנות אליי למסנג'ר (הכתובת מפורסמת בהודעה למעלה). היי אלמוג, אין לי מסנג'ר.. יש לך משהו תחלופי ? אתה יכול לפנות אליי באימייל almog@elalva.co.il