eorubin פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 שלום לכולם. חברת CyberSeat פיתחה מתקן נחמד מאד של Motion platform ביתי לסימולטורים. תכינו את כרטיסי האשראי . http://www.cyberseat.co.uk וסרטון אלדד.
OmriSoudry פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 במחיר של זה (כ-65,000 שקל) אפשר לעשות רישיון טיס פרטי בארה"ב (כולל מלא בזבוזים), לחזור לארץ, לעשות הסבה לרישיון ישראלי מלא (לא VALIDATION), ולסיים עם רישיון ישראלי ורישיון אמריקאי. אז למה :?
yaakovbl1 פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 שלום לכולם.חברת CyberSeat פיתחה מתקן נחמד מאד של Motion platform ביתי לסימולטורים. תכינו את כרטיסי האשראי . http://www.cyberseat.co.uk וסרטון אלדד. "נחמד" הוא קורא לזה!! מי נכנס איתי שותף לרכישת "נחמד" כזה?? (הרעיון - כל חודש ה"נחמד" עובר בין שותף לשותף) אגב- כמה זה באמת עולה?
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 במחיר של זה (כ-65,000 שקל) אפשר לעשות רישיון טיס פרטי בארה"ב (כולל מלא בזבוזים), לחזור לארץ, לעשות הסבה לרישיון ישראלי מלא (לא VALIDATION), ולסיים עם רישיון ישראלי ורישיון אמריקאי. אז למה :? כי אתה יכול אח"כ לטוס בחינם ? :mrgreen:
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 במחיר של זה (כ-65,000 שקל) אפשר לעשות רישיון טיס פרטי בארה"ב (כולל מלא בזבוזים), לחזור לארץ, לעשות הסבה לרישיון ישראלי מלא (לא VALIDATION), ולסיים עם רישיון ישראלי ורישיון אמריקאי. אז למה :? כי אתה יכול אח"כ לטוס בחינם ? :mrgreen: ולאן שאתה רוצה, באיזה אוירון שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, בלי ולידציה כל 3 חודשים בירח מלא, בלי כושר רפואי ובלי הרבה הרבה שאר ירקות ומזומנים שתשאיר בדרך. אה, ובדר"כ לא מתרסקים שם.... :mrgreen:
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אה, ובדר"כ לא מתרסקים שם.... אתה מתכוון שאם מתרסקים זה לא כואב (לפחות לא פיסית)
Or Netzer פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 במחיר של זה (כ-65,000 שקל) אפשר לעשות רישיון טיס פרטי בארה"ב (כולל מלא בזבוזים), לחזור לארץ, לעשות הסבה לרישיון ישראלי מלא (לא VALIDATION), ולסיים עם רישיון ישראלי ורישיון אמריקאי. אז למה :? כי אתה יכול אח"כ לטוס בחינם ? :mrgreen: ולאן שאתה רוצה, באיזה אוירון שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, בלי ולידציה כל 3 חודשים בירח מלא, בלי כושר רפואי ובלי הרבה הרבה שאר ירקות ומזומנים שתשאיר בדרך. אה, ובדר"כ לא מתרסקים שם.... :mrgreen: וגם אם כן זה לא כואב, רק קצת בלב:]
Dolav Nitay פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אה, ובדר"כ לא מתרסקים שם.... אתה מתכוון שאם מתרסקים זה לא כואב (לפחות לא פיסית) עם הכיסא הזה לך תדע...
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 ובלי קשר, ברגע שיוצא לשוק כיסא כזה אבל שגם עושה לופים ורולים - אני מוכר את האוטו וקנה כזה
Izik Bakshi פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 ובלי קשר, ברגע שיוצא לשוק כיסא כזה אבל שגם עושה לופים ורולים - אני מוכר את האוטו וקנה כזה כמה אתה מוכר את הרכב? :mrgreen:
אורח פורסם דצמבר 6, 2006 דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 כניראה ספארקו \ OMP עשו מכירת חיסול לבאקטים שלהם אחרי חצי שעה בדבר הזה, אפילו התרסקות ב 1 מאך לא תזיז לכם
mickey lip פורסם דצמבר 6, 2006 דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 במחיר של זה (כ-65,000 שקל) אפשר לעשות רישיון טיס פרטי בארה"ב (כולל מלא בזבוזים), לחזור לארץ, לעשות הסבה לרישיון ישראלי מלא (לא VALIDATION), ולסיים עם רישיון ישראלי ורישיון אמריקאי. אז למה :? ואחר כך לגהץ הרצליה -ראש פינה עד שיוצא לך מכל החורים. ואז אתה פונה להשתעשע בתעופה קלה. עזוב אותך, אני קונה, רק הבעיה שזה עולה הרבה יותר, כי צריך לשלם אחר כך מזונות ,שכר דירה ועוד, הרי אין סיכוי שנישאר נשואים , גם ככה מהלכים פה על חבל דק בבית עם הקוקפיט.
yaakovbl1 פורסם דצמבר 6, 2006 דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 במחיר של זה (כ-65,000 שקל) אפשר לעשות רישיון טיס פרטי בארה"ב (כולל מלא בזבוזים), לחזור לארץ, לעשות הסבה לרישיון ישראלי מלא (לא VALIDATION), ולסיים עם רישיון ישראלי ורישיון אמריקאי. אז למה :? ואחר כך לגהץ הרצליה -ראש פינה עד שיוצא לך מכל החורים. ואז אתה פונה להשתעשע בתעופה קלה. עזוב אותך, אני קונה, רק הבעיה שזה עולה הרבה יותר, כי צריך לשלם אחר כך מזונות ,שכר דירה ועוד, הרי אין סיכוי שנישאר נשואים , גם ככה מהלכים פה על חבל דק בבית עם הקוקפיט. שלא לדבר על הריבים עם הילדים מי היה קודם בתור לשחק...
OmriSoudry פורסם דצמבר 6, 2006 דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 במחיר של זה (כ-65,000 שקל) אפשר לעשות רישיון טיס פרטי בארה"ב (כולל מלא בזבוזים), לחזור לארץ, לעשות הסבה לרישיון ישראלי מלא (לא VALIDATION), ולסיים עם רישיון ישראלי ורישיון אמריקאי. אז למה :? ואחר כך לגהץ הרצליה -ראש פינה עד שיוצא לך מכל החורים. ואז אתה פונה להשתעשע בתעופה קלה. עזוב אותך, אני קונה, רק הבעיה שזה עולה הרבה יותר, כי צריך לשלם אחר כך מזונות ,שכר דירה ועוד, הרי אין סיכוי שנישאר נשואים , גם ככה מהלכים פה על חבל דק בבית עם הקוקפיט. לא, ואחר כך לתבוע את רשות התעופה על 75K (שיהיה כסף גם למחשב חדש על הדרך) על עוגמת הנפש שהם עושים לאנשים :? אה, שניה, טעות בפורום :roll:
mickey lip פורסם דצמבר 6, 2006 דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 במחיר של זה (כ-65,000 שקל) אפשר לעשות רישיון טיס פרטי בארה"ב (כולל מלא בזבוזים), לחזור לארץ, לעשות הסבה לרישיון ישראלי מלא (לא VALIDATION), ולסיים עם רישיון ישראלי ורישיון אמריקאי. אז למה :? ואחר כך לגהץ הרצליה -ראש פינה עד שיוצא לך מכל החורים. ואז אתה פונה להשתעשע בתעופה קלה. עזוב אותך, אני קונה, רק הבעיה שזה עולה הרבה יותר, כי צריך לשלם אחר כך מזונות ,שכר דירה ועוד, הרי אין סיכוי שנישאר נשואים , גם ככה מהלכים פה על חבל דק בבית עם הקוקפיט. לא, ואחר כך לתבוע את רשות התעופה על 75K (שיהיה כסף גם למחשב חדש על הדרך) על עוגמת הנפש שהם עושים לאנשים :? אה, שניה, טעות בפורום :roll: סודרי , יא ליצן, צוחקים איתך. אל תיעלב לי חמוד.
OmriSoudry פורסם דצמבר 6, 2006 דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 במחיר של זה (כ-65,000 שקל) אפשר לעשות רישיון טיס פרטי בארה"ב (כולל מלא בזבוזים), לחזור לארץ, לעשות הסבה לרישיון ישראלי מלא (לא VALIDATION), ולסיים עם רישיון ישראלי ורישיון אמריקאי. אז למה :? ואחר כך לגהץ הרצליה -ראש פינה עד שיוצא לך מכל החורים. ואז אתה פונה להשתעשע בתעופה קלה. עזוב אותך, אני קונה, רק הבעיה שזה עולה הרבה יותר, כי צריך לשלם אחר כך מזונות ,שכר דירה ועוד, הרי אין סיכוי שנישאר נשואים , גם ככה מהלכים פה על חבל דק בבית עם הקוקפיט. לא, ואחר כך לתבוע את רשות התעופה על 75K (שיהיה כסף גם למחשב חדש על הדרך) על עוגמת הנפש שהם עושים לאנשים :? אה, שניה, טעות בפורום :roll: סודרי , יא ליצן, צוחקים איתך. אל תיעלב לי חמוד. גם אני צחקתי, נראה לך שאני אסתפק ב-75K? :roll: