אורח פורסם דצמבר 9, 2006 דיווח פורסם דצמבר 9, 2006 מה יותר מומלץ pss Captain Sim LDS...לכשיצא. מהשניים האלה, כואב לומר אבל אין ברירה ...PSS. CS זה צעצוע ארוז יפה.
Roman Dreer פורסם דצמבר 9, 2006 דיווח פורסם דצמבר 9, 2006 דווקא אני איכשהוא טיפה יותר אהבתי את CS, רק חבל שאין שם פאנל 2D (אבל אם יצא כבר אז לפי דעתי CS דיי מושלם)
אורח פורסם דצמבר 9, 2006 דיווח פורסם דצמבר 9, 2006 ה 757 של PSS פשוט מצויין. אני טס איתו הרבה בחודשים האחרונים והוא מפתחיע אותי לטובה בכל פעם מחדש, ממליץ בחום.
3Dvg פורסם דצמבר 9, 2006 דיווח פורסם דצמבר 9, 2006 ה 757 של PSS פשוט מצויין.אני טס איתו הרבה בחודשים האחרונים והוא מפתחיע אותי לטובה בכל פעם מחדש, ממליץ בחום. אין לי מה להוסיף.... :wink:
ראם אדם פורסם דצמבר 11, 2006 דיווח פורסם דצמבר 11, 2006 לי יש את ה-CS אבל כמו שנאמר צעצוע ארוז יפה אין פאנל וכשמנסים להתקין פאנל דיפלוטי המטוס עומד בלי גלגלים באויר וכל הדלתות פתוחות! סתם צעצוע חמוד.......
saar23 פורסם דצמבר 11, 2006 דיווח פורסם דצמבר 11, 2006 לי יש את הPSS ואני מאוד מרוצה ממנו!! ואולי מישהו שיש לו את המטוס הנ"ל יודע מאיפה ניתן להשיג SID AND STAR FOR LLBG?
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 התרשמותי מהחברה וממוצריה, מאז ה-B744 עבור FS2000: היתה בשעתו בחזית הפיתוח ושיווק מטוס תוסף מתקדמים איכותיים, למוצרים היו מעט בעיות משניות וניתן עבורם שירות טוב ויעיל. בשנה האחרונה הוציאה את ה-B777 וה-B757. גרפיקת תא יפה, תוספים פחות ממתקדמים עם בעיות עקרוניות שטרם נפתרו למספר משתמשים רב. נורמן שלקח את נושאי התמיכה ובקרת האיכות, נותן תשובות מהירות, אך מחפה בכל מעשיו על חברה כושלת בכל היבט במקום לפעול לתיקון המצב או להסתלק משם. אינה מסוגלת לפתח תוספים שפועלים כראוי, ואינה מסוגלת לתמוך במוצריה ולתקן אותם בזמן סביר וגם בזמן לא סביר. היא עסוקה יותר מכל כלפי חוץ בהתגוננות ממתקפת לקוחות שבצדק ממורמרים. אינה מוכנה לומר חצי מילה ראויה ללקוחותיה על עיתוי צפוי לפתרון בעיות פשוטות שנגררות שנה. שמה כותרת שחורה עבה בראש הפורום לגבי בדיקת הודעות טרם פרסומם- מכוער בכל היבט. גם נעילת שרשורי תלונות על איכות התמיכה, ללא סיבה מוצדקת. פיץ' היה מעריך את מנייתה כ-SELL בכל מחיר. ה 757 של PSS פשוט מצויין.אני טס איתו הרבה בחודשים האחרונים והוא מפתחיע אותי לטובה בכל פעם מחדש, ממליץ בחום.
ha5mvo פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 http://www.avsim.com/pages/1206/PSS757/757.htm that's a link to an AVSIM review on the PSS 757. Personally I don't like or trust too much the Avsim reviews, but it might give you some idea. Just try to filter out some of the hype and be more critical as you go through it.
אורח פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 http://www.avsim.com/pages/1206/PSS757/757.htmthat's a link to an AVSIM review on the PSS 757. Personally I don't like or trust too much the Avsim reviews, but it might give you some idea. Just try to filter out some of the hype and be more critical as you go through it. הכתבה הנ"ל לגבי המטוס מעט שונה ממה שראיתי שם עד היום. יש שם שני בודקים, כאשר אחד מהם לפי מה שהם כותבים הוא קצין ראשון מנוסה באחת החברות האירופיות על 757. נכון שיש דברים שהוא משבח ברמה קצת מוזרה אבל יש שם דברים מהותיים שהוא מציג כאשר הקו התחתון, זה מטוס טוב לסימר ממוצע, לא לחברת תעופה שרוצה סימולציה טובה של המטוס (ראה PMDG ו LDS). הבודק השני בדק את המודל החיצוני והגרפיקה ושם כמובן יש הרבה שבחים והלל על המטוס עד לקטע של הצביעות ששם הוא קוטל את המטוס בגלל ההשתקפויות. שאלה יהיו הצרות של PSS....
איליה פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 opherben[/b]":uaxb4qyi]היא עסוקה יותר מכל כלפי חוץ בהתגוננות ממתקפת לקוחות שבצדק ממורמרים. אינה מוכנה לומר חצי מילה ראויה ללקוחותיה על עיתוי צפוי לפתרון בעיות פשוטות שנגררות שנה. למיטב ידיעתי פניות שלך עופר, זוכות בפורום PSS ליחס מאוד הוגן מצידו של נורמן: הוא לפחות עונה לך ... מה שאי אפשר לאומר לגבי משתמשים האחרים אני אוהב 757 שלהם ומכיר לפחות חברת תעופה אחת שרכשה אותו לצורכי ההדרכה.
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 למיטב ידיעתי פניות שלך עופר, זוכות בפורום PSS ליחס מאוד הוגן מצידו של נורמן: הוא לפחות עונה לך ... מה שאי אפשר לאומר לגבי משתמשים האחרים הוא מכיר ומעריך אותי, לא פלא שלהודעות תרבותיות שמאחוריהן ידע והבנה מעמיקים הוא עונה. אך כפי שכתבתי התשובות הן זוטות ולא התמודדות עם ספינה טובעת. אני אוהב 757 שלהם ומכיר לפחות חברת תעופה אחת שרכשה אותו לצורכי ההדרכה. לא הייתי טס בה.
matan פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 למיטב ידיעתי פניות שלך עופר, זוכות בפורום PSS ליחס מאוד הוגן מצידו של נורמן: הוא לפחות עונה לך ... מה שאי אפשר לאומר לגבי משתמשים האחרים הוא מכיר ומעריך אותי, לא פלא שלהודעות תרבותיות שמאחוריהן ידע והבנה מעמיקים הוא עונה. אך כפי שכתבתי התשובות הן זוטות ולא התמודדות עם ספינה טובעת. אני אוהב 757 שלהם ומכיר לפחות חברת תעופה אחת שרכשה אותו לצורכי ההדרכה. לא הייתי טס בה. עופר,אני שמח שנורמן מעריך אותך ואין ספק שאתה כותב הרבה הודעות מאוד מנומסות ועם המון המון ידע,אבל למען האמת הייתי יותר שמח באם הוא היה עונה לכולם,ולא עושה מין העדפות כאלה למי כדאי לענות ולמי לא.זה גם מראה עוד קצת על ההתנהלות שלהם. שנית,נשמח אם תסקור לנו קצת את המטוס ותספר בדיוק ממה אתה לא מתרשם ממנו לטובה.כולנו רק יותר נשכיל.
ha5mvo פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 The question , IMHO, should be - what the new addon can bring to the table that we don't already have with the 67 from LDS. not sure that a new FDE and visual model are worth paying whatever they charge.
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 21, 2006 דיווח פורסם דצמבר 21, 2006 הטוב שבו הוא הגרפיקה של תא הטייס, הרבה יותר טוב מה-LDS במסך 15" שלי עם 1024X768. אני טס אך ורק 2D כי VC עדיין לא הגיע לרמה בה אני עם אביזרי מסוגל להסתכל ולראות כל שארצה בתא והחוצה. יותר מדי חלקים ממערכות המטוס לא נמצאות בסימולציה. יותר מדי פונקציות FMC חשובות לא קיימות. עיינו במסמך של אורן הסוקר דרישות מ-FMC. כמו כל סדרת A3XX וה B777 החדש שלהם, המטוס יוצא מטיסה נשלטת בשבירת גלישת גישה אוטומאטית לעתים מזומנות. המטוס מטפס במצב VNAV אחרי המראה במצב אף גבוה מדי, במנותק מצרכי תוכנית הטיסה. מגיע ל-250 קשר בערך ב-6000 רגל, לא מגיע למהירות הנסיקה, מאיץ מ-250 למה' נסיקה בשיעור של בערך 4000 רגל לדקה במקום 1000. למטוס קשיים בחישוב נכון של הנמכת VNAV לעתים. חוצה מטה מגבלת גובה MCP, רק זה כבר פוסל אותו כמטוס להדרכה. לסיכום- לא מטוס ברמה הן מבחינת רמת פירוט והן במודל הטיסתי שלו. בעידן של LDS ו-PMDG מטוסים כאלה מיותרים עבורי, YOUR MILEAGE MAY VARY.
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 22, 2006 דיווח פורסם דצמבר 22, 2006 בהמשך להודעתי כאן מאתמול, הנה קורות טיסה אחת: הבוקר טסתי מלונדון גטוויק ללונדון הית'רו, טיסת העברה תחזוקתית של BA, במטרה לתפוס מעט מהערפל שסגר את שמי לונדון זה כמה ימים. הטיסה הינה ב-FL70 מSID ישירות ל-STAR ב- LAM VOR. א. אחרי המראה ב-1000 רגל הצמדתי VNAV LNAV, מוגדרת התיישרות זמנית בתוכנית ב-5000 רגל, המטוס עבר 7000 רגל ל-7500, אזהרת גובה וצפצפה פעלו, הנמיך לבד בחזרה ל-7000. ב. טס 294 קשר בגובה זה כאשר ב-FMC מוגדרת כברירת מחדל מגבלה 250 קשר מתחת FL100. ג. טס מחוץ לנתיב אותו איבד בפניה, ממשיך להתרחק, לא מתקן, כל הנתונים ב- MCP FMC נכונים. ראו תמונה. ד. יירטתי ILS מסלול 9L, ננעל עליו כולל GS ואיבד אותו תוך דקה הרבה מעל. ה. לחצתי בכניסה לפיינל על מגבלת מוגדרת ידנית כ-160 , נפלה ל-112 מבלי לתקן. זהו להפעם. מטוס להדרכת טייסים? מה יוכלו ללמוד?
אורח פורסם דצמבר 22, 2006 דיווח פורסם דצמבר 22, 2006 בהמשך להודעתי כאן מאתמול, הנה קורות טיסה אחת: הבוקר טסתי מלונדון גטוויק ללונדון הית'רו, טיסת העברה תחזוקתית של BA, במטרה לתפוס מעט מהערפל שסגר את שמי לונדון זה כמה ימים. הטיסה הינה ב-FL70 מSID ישירות ל-STAR ב- LAM VOR.א. אחרי המראה ב-1000 רגל הצמדתי VNAV LNAV, מוגדרת התיישרות זמנית בתוכנית ב-5000 רגל, המטוס עבר 7000 רגל ל-7500, אזהרת גובה וצפצפה פעלו, הנמיך לבד בחזרה ל-7000. ב. טס 294 קשר בגובה זה כאשר ב-FMC מוגדרת כברירת מחדל מגבלה 250 קשר מתחת FL100. ג. טס מחוץ לנתיב אותו איבד בפניה, ממשיך להתרחק, לא מתקן, כל הנתונים ב- MCP FMC נכונים. ראו תמונה. ד. יירטתי ILS מסלול 9L, ננעל עליו כולל GS ואיבד אותו תוך דקה הרבה מעל. ה. לחצתי בכניסה לפיינל על מגבלת מוגדרת ידנית כ-160 ל-112 מבלי לתקן. זהו להפעם. מטוס להדרכת טייסים? מה יוכלו ללמוד? הם ילמדו איך לא טסים ואיך לא בונים אדאון ל FS. ד"א בכל הבעיות שהצגת פה עוד לא נתקלתי, אני יעשה (מקווה למצא זמן) טיסת מבחן איתו מעבר לטיסה לאילת וניראה מה יצא.
3Dvg פורסם דצמבר 22, 2006 דיווח פורסם דצמבר 22, 2006 בהמשך להודעתי כאן מאתמול, הנה קורות טיסה אחת: הבוקר טסתי מלונדון גטוויק ללונדון הית'רו, טיסת העברה תחזוקתית של BA, במטרה לתפוס מעט מהערפל שסגר את שמי לונדון זה כמה ימים. הטיסה הינה ב-FL70 מSID ישירות ל-STAR ב- LAM VOR.א. אחרי המראה ב-1000 רגל הצמדתי VNAV LNAV, מוגדרת התיישרות זמנית בתוכנית ב-5000 רגל, המטוס עבר 7000 רגל ל-7500, אזהרת גובה וצפצפה פעלו, הנמיך לבד בחזרה ל-7000. ב. טס 294 קשר בגובה זה כאשר ב-FMC מוגדרת כברירת מחדל מגבלה 250 קשר מתחת FL100. ג. טס מחוץ לנתיב אותו איבד בפניה, ממשיך להתרחק, לא מתקן, כל הנתונים ב- MCP FMC נכונים. ראו תמונה. ד. יירטתי ILS מסלול 9L, ננעל עליו כולל GS ואיבד אותו תוך דקה הרבה מעל. ה. לחצתי בכניסה לפיינל על מגבלת מוגדרת ידנית כ-160 ל-112 מבלי לתקן. זהו להפעם. מטוס להדרכת טייסים? מה יוכלו ללמוד? הם ילמדו איך לא טסים ואיך לא בונים אדאון ל FS. ד"א בכל הבעיות שהצגת פה עוד לא נתקלתי, אני יעשה (מקווה למצא זמן) טיסת מבחן איתו מעבר לטיסה לאילת וניראה מה יצא. האמת שגם אני, ויצא לי כבר לבחון אותו כמה פעמים מעבר לאילת... רק את כול נושא המהירויות, אבל זה במיקרים נדירים שחשבתי שעשיתי משהו לא טוב ועברתי להגדרה ידנית... בכול מקרה את כול שאר התקלות שהזכרתה עופר אני לא נתקלתי כולל הסיד המעצבן של סכיפול שכולל שמירת גבהים נמוכים, המטוס עשה את זה כמו שצריך... לפעמים קורה מצבים שהנורה של ה VNAV דלוקה אבל ה VNAV לא מגיב, מצב כזה לחיצה נוספת עליו והמטוס מתאזן, זה באג שצריך לתקן אבל אחרי זה המטוס יותר יציב.. בכול נושא הדמית הטיסה, אין ספק, שה FMS הוא בסיס (-) וכדי לטוס כמו שצריך אתה צריך יד אחת על העכבר ושניה על הג'ויסטיק כי הקוקפיט לא קריא בשיט+ כול מני פנלים ממוחזרים (כמו הרדיו וכו')
איליה פורסם דצמבר 22, 2006 דיווח פורסם דצמבר 22, 2006 עד כה כלל לא נתקלתי בבעיות LNAV עם המטוס הזה. יש לי כמה שאלות הקשורות למהירויות בביצוע פרופיל VNAV לאחר הפעלת AP בעלייה ועם קונפיגורציות שונות. כמו כן, קיימת סוגיית שינויי EFOB משמעותיים תוך כדי טיסה - חישוב לא מדוייק של תחזית מצב הדלק ע"' FMC... פנל של מקלט ILS משולבת עם מקלט VOR/DME ויושבת בפנל קדמי - זה לא נעשה נכון. שם יש רק VOR/DME. פנל של מקלט ILS ממוקמת למטה ב-Pedestal. רצוי גם סוף-סוף לקבל מיצרנים LOAD EDITOR כפי שהובטח... חוץ מזה לדעתי המטוס מצויין!