Matan Solomon פורסם דצמבר 13, 2006 דיווח פורסם דצמבר 13, 2006 פקח שכתב "You are annoying, please disconnect" לדעתי לא ראוי להיות פקח, וקשה לי להאמין שמקרה כזה באמת קרה!
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 13, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 13, 2006 הנושא ראוי לבדיקה. נהוג כי תבוצע ביוזמת צד בעניין. אין לחרוץ דעה טרם שמיעת הצדדים ובדיקת הנושא כראוי. פקח שכתב "You are annoying, please disconnect" לדעתי לא ראוי להיות פקח, וקשה לי להאמין שמקרה כזה באמת קרה!
yaakovbl1 פורסם דצמבר 13, 2006 דיווח פורסם דצמבר 13, 2006 הנושא ראוי לבדיקה. נהוג כי תבוצע ביוזמת צד בעניין. אין לחרוץ דעה טרם שמיעת הצדדים ובדיקת הנושא כראוי.פקח שכתב "You are annoying, please disconnect" לדעתי לא ראוי להיות פקח, וקשה לי להאמין שמקרה כזה באמת קרה! מה שתארתי קרה. התאור הוא חסכוני בפרטים, בפועל החוויה היתה יותר מתסכלת. די סביר שהפקח "היצירתי" היה מתוסכל גם הוא באותו זמן. אם לא התלוננתי אז, בטח שלא אעשה זאת עכשיו. כל המטרה בשירשור היתה לתת לדורות החדשים והמוכשרים של פקחי הטיסה מעט תחושת "מכווונות לקוח". בזכות התגובות שתרמו החברים, אני חושב שהמטרה הושגה. תודה לכולם! חששתי מתגובות תוקפניות ונעים לראות את הגישה העניינית.