עבור לתוכן
Eldar Sella

**מפגש פורום - חנוכה**

Recommended Posts

פורסם

שבת שלום,

הרבה זמן לא היה מפגש פורום, חשבתי לארגן אחד..

יש כמה אופציות למיקום:

1. איירפורט סיטי (בתקווה שינחתו על 30, מה שבד"כ קורה בשעות הצהריים).

2. טרמינל 3.

3. עמדה מסוימת בתוך השטח של ב"ג, עוד לא הייתי בה אבל סיפרו לי שאפשר לראות משם נחיתות על 12, כמו ILS.

4. מקום שאתם מכירים?

מה דעתכם?

פורסם
מבחינתי אחלה, אבל בשישי שבת :o

לטובת כל האנשים במדים

תשמעו, אם אתם מצליחים לאגן מקום מסודר , כלומר שאפשר לשבת בו הרבה אנשים, כמו למשל אצל מישהו בבית , אני אנסה לארגן לכם הופעת אורח של קצין ראשון באלעל שירצה לכם על מה שתרצו.

מתאים? אם כן קדימה, הצעות , ועדיף יום שישי לטובת אלא שעובדים או החיילים פה.

פורסם

לטובת כל האנשים במדים

תשמעו, אם אתם מצליחים לאגן מקום מסודר , כלומר שאפשר לשבת בו הרבה אנשים, כמו למשל אצל מישהו בבית , אני אנסה לארגן לכם הופעת אורח של קצין ראשון באלעל שירצה לכם על מה שתרצו.

זרקת כדור, אני אנסה לתפוס אותו:

אולי שנעשה את המפגש כבר בכיתות לימוד האלה של אלעל, ממילה ימי שישבת אף אחד לא משתמש בהן.....

אבל אהבתי את היוזמות שנלקחו כאן

פורסם

לטובת כל האנשים במדים

אולי שנעשה את המפגש כבר בכיתות לימוד האלה של אלעל, ממילה ימי שישבת אף אחד לא משתמש בהן.....

עדיף מקום שניתן גם למנגל ולא להיות תלויים בביטחון ואישורים וכל הבלאגן מסביב.

פורסם

לטובת כל האנשים במדים

עדיף מקום שניתן גם למנגל ולא להיות תלויים בביטחון ואישורים וכל הבלאגן מסביב.

טוב, אם להצליב בין הבקשה לשל מיקי..........

למי יש בית עם חצר מספיק גדולה להכיל 50-70 איש? :mrgreen:

פורסם

אם דיברתם על מנגל. באזור המרכז (שזה הכי נוח לכולם אני מקווה) יש את פארק הירקון וקרוב לשם יש את הספורטק. אני בטוח שחלקנו יהנו להביא כדור ולשחק שם.

אם אתם מתעקשים על מטוסים, יש את גן דרום (לא בטוח שכך קוראים למקום, מי שמכיר יתקן אותי). אני יודע שאפשר לעשות שם מנגל וגם אפשר לראות מטוסים כי הגן כולו הוא על גבעה ויש בראש הגבעה מבני בטון שאפשר לעלות עליהם ולראות מטוסים ממש טוב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...