עבור לתוכן
Izik Bakshi

מיקרופון הברזל - נצחון בנוקאאוט!- עמוד 8

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום, להלן לוח המשמרות לעמגת גישה ב"ג לתחרות מיקרופון הברזל.

דגש אחד חשוב - בבקשה מכל הפקחים שנרשמו להירשם גם ביורובוק

לכל בעיה או שאלה אני זמין בפלאפון 0544641432 או מסנגר.

כל מי שיכול להשלים חורים מתים ורוצה מוזמן, בבקשה להודיע כאן בשרשור זה שאתם עולים (לא לפתוח שרשור חדש).

הרשימה הזו היא הכי עדכנית, וכל עדכון נוסף יתבצע כאן, בבקשה לא להתיחס יותר לרשימות הקודמות.

בבקשה מכל הפקחים לבדוק שוב את השעות ולראות שאין טעויות, במידה ויש אז להודיע

אני מאחל לכולנו הצלחה, תודה לכל הפקחים היקרים שעוזרים בנושא, מתחילים היום ב 02:00 שעון ישראל, בואו לטוס 8) .

נ.ב אחראי/מנהל פורום - תן בדביק 8)

חברים שימו לב, רשימה עדכנית כולל היסטוריה, ועידכונים לגבי סוף השבוע.

untitled2vo5.jpg

פורסם

כל הכבוד לכולכם! אני מקווה שהטייסים מנצלים את המבצע ומונעים שעמום מהפקחים... אני עם מחשב שרוף אבל אולי אצליח להתקין משהו על החלופי הזה ולהצטרף.

פורסם
כל הכבוד לכולכם! אני מקווה שהטייסים מנצלים את המבצע ומונעים שעמום מהפקחים... אני עם מחשב שרוף אבל אולי אצליח להתקין משהו על החלופי הזה ולהצטרף.

עם רשימת התרוצים שלך אפשר לכתוב ספר התקלות המושלם לקוקפטאי המומצע :lol:

פורסם

כרגע גישה ב"ג מחובר 31 שעות רצופות!! כבוד 8)

יאללה אנשים אנחנו מסיימים את זה עם לפחות 160 שעות 8)

נ.ב איציק, הטלפון זה גם להעברת רגעי שיעמום? החברה לא תכעס אם אלעד יתקשר באמצע הלילה וישאל מה אתה לובש? :shock: :lol::lol:

פורסם
נ.ב איציק, הטלפון זה גם להעברת רגעי שיעמום? החברה לא תכעס אם אלעד יתקשר באמצע הלילה וישאל מה אתה לובש? :shock: :lol::lol:

אל תכניס לי רעיונות לראש...חבל על איציק :mrgreen:

פורסם
חחחח אוהד !

אלעד באמת שניסיתי לא לתת לך לרדת לרמה של "XXX תסיע YYY" אבל ב3 וחצי כבר נשברתי :)

מקווה שלא נרדמת על המקלדת :D

עופר שעלה ב 4:50 להחליף אותי אפילו לא היה צריך לעשות לי בדיקת ערנות פשוט ישר שאלתי אותו אם הוא רוצה לקחת והכי חשוב - אינפורמיישן קילו נשאר :lol:

פורסם

אני רוצה להחזיר אותכם שנתיים אחורה, למיקרופון הברזל 1 שהתמודדנו עם סנטר ולקחנו שלישי :lol: .

מי מכם זוכר את סיפור מלטה ? :lol::lol:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... C&start=15

לפקחים שמפקחים על 0 מטוסים בשעות הקטנות של הלילה, תקראו את זה, זה יעביר לכם יופי את הזמן (7 עמודים 8) )

פורסם
אני רוצה להחזיר אותכם שנתיים אחורה, למיקרופון הברזל 1 שהתמודדנו עם סנטר ולקחנו שלישי :lol: .

מי מכם זוכר את סיפור מלטה ? :lol::lol:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... C&start=15

לפקחים שמפקחים על 0 מטוסים בשעות הקטנות של הלילה, תקראו את זה, זה יעביר לכם יופי את הזמן (7 עמודים 8) )

אכן נוסטלגיה- העמוד שהבאת היה בשלבים מאוחרים של התחרות שרן כבר רצה להכניס את המיקרופון בראש ליזמים...איציק כנראה ביום חמישי יצטרך כבר לרדת למחתרת.. 8)

פורסם

חברים, שימו לב שהרשימה עודכנה, נוספו שעות לרביעי ושלישי, וגם עידכנתי היסטוריה עד היום, כאן המקום להגיד תודה לכל מי שעוזר גם לפקחים על העמדות קרקע ומגדלים שונים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...