עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

נתב"ג פמ"ת מהדורה 20

Recommended Posts

פורסם

בהזדמנות זו ועד שייצא עדכון לסקטור שיניתי:

א. יציאה מנתב"ג צפונה:

במקום סגולה-

MSILA 0.000 N032.06.20.000 E034.54.20.000 ;-

במקום ירקונה:

GNEAM 0.000 N032.08.40.000 E034.54.07.000 ;-

בעדכון 20 לפמ"ת הן לא עודכנו במפת צפון אלא בהצטרפות להרצליה.

ב. כניסה ממזרח לשדה דב:

במקום גהה-

PARDS 0.000 N032.06.00.000 E034.50.20.000 ;-

ROKAH 0.000 N032.06.00.000 E034.48.00.000 ;-

עקב נושא ימין שמאל (ביל גייטס לא למד בנערותו עברית) יש להעתיק ולהדביק לוגית (קונטרול סי או ווי) ולא חזותית, לכל המעוניין.

פורסם

תודה עופר על העדכון,

אני מחפש נואשות בתיקיית הסימולטור אחר הקובץ שאחראי להצגת הנקודות ב-GPS, אני יודע שיש לי אותו רק שכחתי את שמו.... מישהו יודע את השם? (אני רוצה להוסיף את הנקודות החדשות לשם...)

פורסם
IsraelCVFRwaypoints.xml

אז זהו, שאני רואה ב-GPS את הנקודות בלי הקובץ הנ"ל, כנראה יש קובץ אחר אשר משפיע על הצגת הנקודות, אולי IsraelCVFRV2.BGL קשור בנידון?

פורסם
IsraelCVFRwaypoints.xml

אז זהו, שאני רואה ב-GPS את הנקודות בלי הקובץ הנ"ל, כנראה יש קובץ אחר אשר משפיע על הצגת הנקודות, אולי IsraelCVFRV2.BGL קשור בנידון?

אכן כן, קובץ שמסתיים עם BGL, ויושב בענף addon ומתחתיו ב- sceney,

פורסם

תודה עופר, סוף סוף זה עלה !

ארז אני הייתי ממליץ לקרקעים בינינו לפחות בזמן הקרוב להמשיך להגיד את כל הדרכי הסעה ל26, אני בטוח שרוב האנשים לא ירוצו כל כך מהר להדפיס את עידכון 20, ובטח ובטח לא טייסים מחו"ל...

פורסם
תודה עופר, סוף סוף זה עלה !

ארז אני הייתי ממליץ לקרקעים בינינו לפחות בזמן הקרוב להמשיך להגיד את כל הדרכי הסעה ל26, אני בטוח שרוב האנשים לא ירוצו כל כך מהר להדפיס את עידכון 20, ובטח ובטח לא טייסים מחו"ל...

Mודק...

בנוסף הנוהל לא בתוקף אצלינו עד אשר תעלה דפית מסודרת..

עידכון הסקטור תלוי בעומר ברגע שיהיה לו זמן לעדכן.

בקרוב יצא גם מסמך עידכונים לגבי נהלים שישתנו בעיקבות עידכון 20.

עד אז אני מבקש להיצמד לנהלים המוכרים.

פורסם

חניות B40-42 לא מופיעות ונראה כי בוטלו. זו הפעם הראשונה שאני רואה את רחבת האכסנה ALPHA בדפיות, מזרחית למגדל.

אלעד ו/או אנשי מח' מבצעים, זו הזדמנות להכניס לרשימת עדכוני הסקטור את הוספת BGN ADF 309.

ד"א, למה חניות B41 וB42 לא מיוצגות בסקטור ?
פורסם
חניות B40-42 לא מופיעות ונראה כי בוטלו. זו הפעם הראשונה שאני רואה את רחבת האכסנה ALPHA בדפיות, מזרחית למגדל.

אלעד ו/או אנשי מח' מבצעים, זו הזדמנות להכניס לרשימת עדכוני הסקטור את הוספת BGN ADF 309.

B41- B42 מהוות היום שיטחי כינוס לכוחות הצלה במידה ומתפתח בנתב"ג ארוע חירום רחב היקף- הכוחו תמגיעים לשם דרך שער השלום ומשם מרכז התיאום תופס עליהם פיקוד ומנהל אותם מאותה נקודה.

פורסם

B41- B42 מהוות היום שיטחי כינוס לכוחות הצלה במידה ומתפתח בנתב"ג ארוע חירום רחב היקף- הכוחו תמגיעים לשם דרך שער השלום ומשם מרכז התיאום תופס עליהם פיקוד ומנהל אותם מאותה נקודה.

הבנתי, עכשיו ראיתי שזה באמת לא מופיע יותר בדפיות..

ומזל טוב על חנית A החדשה :]

יש לעומר קצת עבודה לעשות :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...