AsafSaar פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 היום פתחתי את האינטרנט וראיתי את הכתבה הבאה: נתב"ג השדה הטוב באירופה! קישור: http://news.msn.co.il/news/Internal/Int ... 055032.htm מה דעתכם על הכתבה? האם הוא באמת הכי טוב באירופה?
Ben Zwebner פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 חוץ מהעובדה שאנחנו לא בדיוק אירופה.... אני מסכים.... אבל אני עד היום רק הייתי בפרנקפורט, לונדון היתרו, ורשה ומדריד... יש עוד הרבה שדות שלא יצא לי לראות...
Avichai Koor פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 ראיתי את הכתבה גם בעיתון מתרשם מאוד... אני כמו בן היתי בהית'רו ורשה סחיפול(אמסטרדם) וכל מיני שדות באירופה ואני ממש לא מבין איך אנחנו מקום 1
Ben Cohen פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 avichai koor כתב: ראיתי את הכתבה גם בעיתון מתרשם מאוד...אני כמו בן היתי בהית'רו ורשה סחיפול(אמסטרדם) וכל מיני שדות באירופה ואני ממש לא מבין איך אנחנו מקום 1 למה לא? הייתי בקצת יותר שדות ואני מסכים זה באמת שדה טוב ויפה ובהחלט הגיוני שהוא מס' 1 באירופה. אבל השאלה היא איך נשמור עליו. אתה יודע ישראלים זה לא כמו האנגלים, או ההולנדים. הם לא בדיוק "שומרים" על הניקיון ובכלל לא אכפת להם מכל מה שלא שלהם...
Gadi L. פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 דווקא אמרו שבמבחן שביעות הרצון של הנוסעים בשדות תעופה באירופה, ב'ג קיבל את הציון הכי גבוה. אפשר להבין את זה כי לדוגמא השדה תעופה במילאנו עמוס מאוד והטרמינלים לא ממש עומדים בעומס (שלוחה C לא מתקדמת בבניה כמעט), הניקיון שם לא מי יודע מה ולא ממש פשוט למצוא שם את הדרך. בב'ג לעומת זאת נורא קל להתמצא, המקום נקי ולא מפוצץ באנשים כמו שם. מה גם שיש לנו רחבת חניה ענקית למטוסי VIP....
ראם אדם פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 מה שנכון נכון אני הייתי בצרפת בשארל דה גול ובנמל התעופה של אנטליה ואני יכול לומר חד משמעית שבן גוריון היה יותר טוב משני נמליי התעופה האלו הכמה דרגות!
Ran Bonfil פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 בהשוואה לשארל דה גול ואורלי בצרפת (בימים בהם אל על עוד טסה לשם) נתב"ג החדש באמת כמה רמות מעל, לפחות בחלק שאל על חונה בו. בשארל דה גול הצ'ק אין נראה מאוד שומם וגם המבנה נראה ישן ולא יפה כ"כ. ראם אדם כתב: מה שנכון נכון אני הייתי בצרפת בשארל דה גול ובנמל התעופה של אנטליה ואני יכול לומרחד משמעית שבן גוריון היה יותר טוב משני נמליי התעופה האלו הכמה דרגות!
Eldar Sella פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 Gadi L. כתב: דווקא אמרו שבמבחן שביעות הרצון של הנוסעים בשדות תעופה באירופה, ב'ג קיבל את הציון הכי גבוה.אפשר להבין את זה כי לדוגמא השדה תעופה במילאנו עמוס מאוד והטרמינלים לא ממש עומדים בעומס (שלוחה C לא מתקדמת בבניה כמעט), הניקיון שם לא מי יודע מה ולא ממש פשוט למצוא שם את הדרך. בב'ג לעומת זאת נורא קל להתמצא, המקום נקי ולא מפוצץ באנשים כמו שם. מה גם שיש לנו רחבת חניה ענקית למטוסי VIP.... השדה במילאנו גם מפוצץ בגנבים, המוכרים במסעדות כל הזמן מנסים לרמות, וגם אנשי הקרקע שמטפלים במזוודות גונבים מהמזוודות. שארל דה גול הוא שדה די ישן וגם לא הכי נקי..כמו המטוסים של אייר פראנס אז אפשר להבין למה ב"ג עקף אותו. חבל שאין מדד "עמדות חובבי תעופה", כי אז אמסטרדם ומינכן היו במקום הראשון, וב"ג במקומות באמצע..
AsafSaar פורסם דצמבר 19, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 בעניין מינכן- מי שהיה וטס עם חברה ישראלית לשם/משם יודע כי הטרמינל לישראלים שם קטן וצפוף מאוד לדעתם, זה רק מסיבות בטחוניות. לעומת זאת, הטרמילנים שם (במניכן) מאוד מפוארים וגדולים. לפי דעתי, הורידו להם "ציון" מכיוון שהם אינם מסוגלים לבדוק את כל הבטיחות של הנוסעים בשדה ובבידוק קפדני יותר הם צריכים טרמינל פרטי. בכל מקרה הם אחר-כך הם יכלו לקשר לטרמינלים הגדולים שלהם, אבל הם לא עשו את זה :!: המלצה שלי:"לא כדי לחכת בטרמינל שם 2 מטר על 2 מטר בדיוק" היתי בעוד שדות תעופה כגון אורלי-שהיה ישן ומוזנח, מילאנו-אתה לא מצליח להתמצא שם, בריסל-בעיות עם העברת המטען ועוד ועוד........ לסיכום: אין כמו בבית!!!
Eldar Sella פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 AsafSaar כתב: בעניין מינכן-מי שהיה וטס עם חברה ישראלית לשם/משם יודע כי הטרמינל לישראלים שם קטן וצפוף מאוד לדעתם, זה רק מסיבות בטחוניות. לעומת זאת, הטרמילנים שם (במניכן) מאוד מפוארים וגדולים. לפי דעתי, הורידו להם "ציון" מכיוון שהם אינם מסוגלים לבדוק את כל הבטיחות של הנוסעים בשדה ובבידוק קפדני יותר הם צריכים טרמינל פרטי. בכל מקרה הם אחר-כך הם יכלו לקשר לטרמינלים הגדולים שלהם, אבל הם לא עשו את זה :!: המלצה שלי:"לא כדי לחכת בטרמינל שם 2 מטר על 2 מטר בדיוק" היתי בעוד שדות תעופה כגון אורלי-שהיה ישן ומוזנח, מילאנו-אתה לא מצליח להתמצא שם, בריסל-בעיות עם העברת המטען ועוד ועוד........ לסיכום: אין כמו בבית!!! טרמינל 1 במינכן הוא די מדכא ויבש. לפני כמה שנים (4 שנים בערך) נבנה טרמינל 2, טרמינל גדול, מפואר, מרשים, ויפה מאוד. הטרמינל של הישראלים במינכן (טרמינל F) הוא באמת הדוק מבחינה ביטחונית, ובצדק. אמנם זה לפעמים מעצבן כי תוקעים אותך בסוף העולם וה"דיוטי פרי" שם הוא חנות אחת מסכנה עם כמה שוקולדים ומשקאות חריפים, אבל הביטחון שם באמת הדוק ומה לעשות שהמצב הביטחוני שלנו לא מאפשר לישראלים להסתובב בטרמינל עם שאר החברות, חברות כמו ETHIAD או EMIRATES, חברות מוסלמיות.
Ben Cohen פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 Eldar S כתב: AsafSaar כתב: בעניין מינכן-מי שהיה וטס עם חברה ישראלית לשם/משם יודע כי הטרמינל לישראלים שם קטן וצפוף מאוד לדעתם, זה רק מסיבות בטחוניות. לעומת זאת, הטרמילנים שם (במניכן) מאוד מפוארים וגדולים. לפי דעתי, הורידו להם "ציון" מכיוון שהם אינם מסוגלים לבדוק את כל הבטיחות של הנוסעים בשדה ובבידוק קפדני יותר הם צריכים טרמינל פרטי. בכל מקרה הם אחר-כך הם יכלו לקשר לטרמינלים הגדולים שלהם, אבל הם לא עשו את זה :!: המלצה שלי:"לא כדי לחכת בטרמינל שם 2 מטר על 2 מטר בדיוק" היתי בעוד שדות תעופה כגון אורלי-שהיה ישן ומוזנח, מילאנו-אתה לא מצליח להתמצא שם, בריסל-בעיות עם העברת המטען ועוד ועוד........ לסיכום: אין כמו בבית!!! טרמינל 1 במינכן הוא די מדכא ויבש. לפני כמה שנים (4 שנים בערך) נבנה טרמינל 2, טרמינל גדול, מפואר, מרשים, ויפה מאוד. הטרמינל של הישראלים במינכן (טרמינל F) הוא באמת הדוק מבחינה ביטחונית, ובצדק. אמנם זה לפעמים מעצבן כי תוקעים אותך בסוף העולם וה"דיוטי פרי" שם הוא חנות אחת מסכנה עם כמה שוקולדים ומשקאות חריפים, אבל הביטחון שם באמת הדוק ומה לעשות שהמצב הביטחוני שלנו לא מאפשר לישראלים להסתובב בטרמינל עם שאר החברות, חברות כמו ETHIAD או EMIRATES, חברות מוסלמיות. במלי תעופה בארה"ב זה לא המצב. בלוס אנג'לס למשל טום ברדלי טרמינל הוא הטרמינל הבינלאומי שם והיינו חופשיים להסתובב בכל הטרמינל ולהתערבב עם השאר הנוסעים. מה שכן דיילי הקרקע של אלעל מעמידים כאלה עמודים עם סרטים וסוגרים את כל ה"ריבוע" עם הכסאות ליד השער וכל מי שרוצה להיכנס חייב לעבור דרך הדיילים עם כרטיס עלייה למטוס ולא נותנים לצאת. בטרמינל בפירסון היינו מבודדים, ראיתי שם גם נוסעים שחוזרים לארץ אבל אני לא יודע איפה הם היו קודם ואם הם היו בדיוטי פרי בכלל. אני חייב להגיד שאחד היתרונות שלא יבשו אותנו והיו שם מים מינרלים וקפה ותה חופשי, במקום לשלם 10$ מחיר גנבה באיזה חנות מסכנה עם סנדוו'יצים מלפני שנתיים (בLAX היתה חנות כזו). מצד שני אין לך דיוטי פרי, וזה יכול להוות חסרון לאנשים מסויימים. הייתי בטרמינל בפראג (LKPR) ואני חייב להגיד שהוא הזכיר לי את הנתב"ג הישן (טסתי עם חברת צ'רטר צ'כית, כך שלא הייתי בטרמינל מבודד) גם בפריז לא היה משהו, לוס אנג'לס גם לא היה ממש חדש ולא עשה עליי רושם. לעומת זאת הטרמינל בטורונטו נראה נקי ומודרני. אבל אני חייב להגיד שטרמינל שלוש הוא אחד היפים שראיתי.
Eldar Sella פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 אל תשכח שלפני כמה שנים היה פיגוע ירי בדלפק של אלעל בלוס אנג'לס.. וגם במינכן אתה יכול להסתובב בטרמינלים הרגילים מתי שבא לך ואיך שבא לך, אבל לא בדיוטי פרי שלהן מן הסתם, כי הטרמינל של הישראלים שם מתבצע הצ'ק-אין הוא F, טרמינל מבודד.
Gadi L. פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 אתם יכולים למצוא עוד חוות דעת של נוסעים על שדות תעופה ברחבי העולם (וגם חברות תעופה) פה: http://www.airlinequality.com/main/forum.htm שימו לב שזה מסודר לפי שם העיר וקוד IATA ושיש שם בין היתר תגובות ישנות מאוד... עוד מטרמינל 1
ראם אדם פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 כפי שזה ניראה בן גוריון באמת מקבל הרבה מאוד צ"לשים מהנוסעים!