Elad Zeierman פורסם דצמבר 21, 2006 דיווח פורסם דצמבר 21, 2006 זה באמת מעניין???? :shock: אחרי הרוטוויילר האחרון שהוא לעס - נתקעה לו איזו חתיכת בשר בין השיניים.... שיהיה בריא האוגר שלך. כמה עוד נשאר לו לחיות? לא יודע אבל נראה לי שהמאניאק הקטן ייקבור את כולנו ברגעים אלה הוא מתכסה בפוך ואבוי לאותו אחד יפריע לו
Koobe פורסם דצמבר 21, 2006 דיווח פורסם דצמבר 21, 2006 זה באמת מעניין???? :shock: אחרי הרוטוויילר האחרון שהוא לעס - נתקעה לו איזו חתיכת בשר בין השיניים.... שיהיה בריא האוגר שלך. כמה עוד נשאר לו לחיות? זה כבר מפוחלץ... הפוחלצים שאני מכיר לא נובחים כמו פינ'צרים מיוחמים שדפקו להם 220v בתחת.
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 21, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2006 אנשים אני נאלץ לקטוע את השרשור הזה, אתם חורגים מגבול הטעם הטוב, זה מביא מזל רע לדבר על חתולים שחורים בפורום. חוצמזה, תפסיקו לדבר על לילה מול כל עם ישראל! תעברו למשהו יותר מעניין - רוג'ר כלב התקיפה של אלעד! ככה עומרי? הפליות? עכשיו הוא מתהפך במלונה שלו בגללך :x ופעם הבאה שאתה בא אני לא מחזיק אותו כדי שלא יקפוץ עליך :mrgreen:
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 22, 2006 דיווח פורסם דצמבר 22, 2006 סליחה אבל אני מבקש... בדיוק היום השארתי את המסך של ה92 אינץ' שלי אצל חבר :mrgreen: תקטין את התמונה ! העין שלו בקושי נכנסת בגודל של המסך :mrgreen:
Ran Ben Shmuel פורסם דצמבר 22, 2006 דיווח פורסם דצמבר 22, 2006 פעם ראשונה ב image... עשיתי את זה מייד אבל הספקתי להגיב לפני