עבור לתוכן
Izik Bakshi

אירוע בשיתוף החטיבה האוקראינית

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים יקרים אחרי הרבה זמן אני שמח לבשר לכם על האירוע הקרוב שיהיה ביום שבת ה 3 לאפריל והוא מטס שלכם מאוקריניה לארץ, רשית לפני הפרטים מספר תודות.

האירוע נולד ביוזמה של שאדי והמשיך בתיאום שלי ושל אנטולי עם מתאם האירועים של החטיבה המקבילה, אז תודה רבה לשאדי ואנטולי על העזרה אשר בלעדיה לא היה מתקיים האירוע.

כעת לפרטים: האירוע יתקיים ביום שבת ה 3 לאפריל כאשר החטיבה האוקראינית תפתח את הבקרות שלה בשעה 01:00 UTC ותסגור אותו ב 21:00 UTC אנחנו תיאמנו איתם שטייסי החטיבה שלנו יגיעו בסביבות השעה 15:00 UTC שזה יוצא 17:00 לפי שעון ישראל וזאת במטרה שתגיעו לארץ בין השעות 19:00 ל 21:00 לפי שעון ישראל, נתיב הטיסה (שיפרוסם יותר מאוחר על ידי אנטולי) יעבור ככל הנראה דרך טורקיה וניקוסיה לכן גם פה אני עושה את המיטב על מנת לספק לכם פיקוח שם.

בעיקרון באותו יום לחטיבת אוקראיה יש אירוע רחב משלהם ואנחנו תיאמנו איתם שילוב של אירוע בתוך אירוע וזאת הסיבה שמרחב שלהם פתוח כל כך הרבה זמן, לכן אני מבקש מכל טייסי החטיבה להתחבר לרשת בסביבות 17:00 אפשר קצת לפני ואפשר קצת אחרי ולהיות הכי סובלנים שבעולם ולייצג בכבוד את החטיבה שלנו, כי יהיו שם טייסים ממדינות אחרות.

עוד פרטים לגבי שדה התעופה, סינרי, דפיות, נתיב טיסה וגם רישום לאירוע בחטיבה האוקראינית יפורסם בהמשך על ידי מר אנטולי קראס שעושה את עבודת התיאום עם אנשי החטיבה האוקראינית.

דבר נוסף הוא שאני ממליץ לכל הטייסים שרוצים לטוס לתרגל את הנתיב והיציאה מהשדה באיזו טיסה אחת לאחר שאנטולי יפרסם את הדברים וזה כדי לפתור בעיות מראש, ואני מבקש מכל הטייסים החדשים שעדיין לא ביצעו את הטיסה מבן גוריון לאילת בשלמות, לא לטוס באירוע כי זה רק יזיק מאשר יועיל תאמינו לי שזמנכם יגיע.

לכל מי שיש שאלה בעיה או טענה מוזמן לרשום אותה פה לטובת אחרים ונשתדל לענות בהקדם, אז תתחילו להכין את המטוסים PRE FLIGHT לאחד המטסים היפים של השנה 8)

חג שמח ושבוע טוב...

פורסם

איזה כיף שיש לנו אנשים כמוכים בחטיבה.

ושאלה קטנה

אני בדרך כלל בטיסות באירוע טס עם טקסט (לא חזק באנגלית ויש יותר אפשרות להבין את

הפקחים),

האם באירוע זה כיוון שהוא משולב אצלהים בעוד אירוע וכנראה יהיה לחץ האם כדי לא לטוס.

אני גם כמעט יודע שאף אחד לא יגיד לי לא לטוס כי אין איסור על זה אבל אני מבקש את חוות

דעתכים על מנת שלא יווצר חלילה מצב שאחד הפקחים שלהים לא יהיה לו עצבים לטקסט מהלחץ

ויוותר רושם מוטעה על החטיבה שלנו.

אודה לכם על תשובה דוגרית.

פורסם
ואני מבקש מכל הטייסים החדשים שעדיין לא ביצעו את הטיסה מבן גוריון לאילת בשלמות, לא לטוס באירוע כי זה רק יזיק מאשר יועיל תאמינו לי שזמנכם יגיע.

קודם כל באמת כל הכבוד אתם עושים דבר פשוט מדהים

דבר שני,

מה זאת אומרת "מבן גוריון לאילת בשלמות"?

לא עשיתי עדיין מבן גוריון לאילת, אבל מה שכן עשיתי זה יעדים אחרים בחו"ל בשלמות (אתמול טסתי מלונדון לבן גוריון עם פיקוח לקראת נחיתה ונחיתה מלא, נראה לי שאפילו אתה פיקחת עלי בת"א סנטר. פיקוח מלא בהמראה ובאוויר אני גם יודע לגמרי והתנסתי בזה לא פעם ולא פעמיים).

זה לא מספיק טוב?

פורסם

טוב אז נתחיל בכל הכבוד לאיציק, אטולי, שאטדי וכל האנשים הקשורי

אל הארוע של החטיבה - שנזה לראות עוד הרבה אירועים כאלה

ושנית ל- hagay

אם אתה מסוגל בטקסט לדבר במהירות ושוטף כמו שצריך לדבר וברמה שאתה מגיע לכתוב כמו שאתה מדבר

אז נהדר אם לא אז אני חושב שכי לך לא לטוס מכיוון שאנחנו מדברים על ארוע גדול עם הרבה מטוסים לא רק של החטיבה הישראלית זה עלול ליצור בעיות בשטח

אך הכל פתוח להחלטתך

ול- mic

אם הבנתי מכון את איציק הכוונה שלו היתה שמי שלא ביצע כשלמה במטוס גדול כראוי שלא יטוס וימשיך להתאמן אם ביצעת טיסה טובה עם פיקוח מהמראה ועד נחיתה במטוס גדול אז אתה יכול לטוס

אני לט יטוס בכל מקרה אני חזרתי מפגרה די ארוכה עדיף שאני לא יטוס ובכלל אני פחות אוהב את הסוג הזה של טיסות

אבל בהצלחה לכל מי שיטוס ולכל מי שיפקח

פורסם

חשוב מאד לשים לב לשני דברים שאיציק ציין בהודעה שלו:

1. תעקבו אחרי הודעה של אנטולי בימים הקרובים שתסביר לגבי הנהלים והדפיות של השדה והמרחב האווירי האוקראיני. ישנם דברים שחלק מהטייסים לא רגילים להם.

2. מומלץ ואף עדיף לבצע לפחות טיסה אחת משם לפני האירוע בשביל להתנסות.

כל אחד יחליט לפי השיקולים שלו לגבי יכולתו להשתתף באירוע, אחרי הכל אתם אלה שמכירים את עצמכם ואת היכולות שלכם בטיסות אירועים כאלה...

נתראה בשמים 8)

פורסם

שלום רב חברים יקרים

כמה תשובות על שאלות:

1) לחגי ששאל אם לוותר על הטיסה בגלל טקסט אז אני כבר אומר בשום פנים ואופן לפי ואטסים אם לטייס נוח בטקסט אז חובה על הפקח לתת שרות בטקסט מה שכן תיקח בחשבון שזה מקשה על הפקח אבל אין שום סיבה שהוא לא יתן לך שירות, דבר נוסף הוא שאם יש לך בעיה רק בדיבור אז אתה יכול לסמן לפקח בתוכנית טיסה /R/ שזה אומנר מקבל קולי ומשדר טקסט, מקווה שעזרתי.

2) לבחור ששאל על הטיסה מבן גוריון לאילת אז קודם כל אשמח אם תחתום בשמך כמו כולם, ולשאלתך הבאתי את הטיסה הזאת בתור דוגמא כי לרוב הטייסים הצעירים בחטיבה בדרך כלל יוצא שזו אחת הטיסות הראשונות שלהם, לכן הבאתי את הדוגמא הזאת אם אתה אומר שאתה מבצע טיסות מלונדון לארץ עם פיקוח ואתה שורד בשלום את הפקחים בלונדון 8) (שהם נחשבים לפקחים חזקים ברשת) אז בטוח שלפקחים בארץ יהיה את העונג לקבל אותך.

אז קדימה חברים לחמם את המנועים ולתדלק את המטוסים, אתם מוזמנים לשאול עוד שאלות.

היום בערב או מחר אנטולי יפרסם את המידע הנוסף.

שבוע טוב (אשתדל להגיע מחר ומחרתיים להמשיך לענות על שאלות)

פורסם

שלום חברים

לכל אלה שמחכים להודעה של אנטולי, אז צפו שהיא תופץ או היום או מחר וזאת כדי להביא לכם את התוכנית הכי נוחה והדפיות המתאימות.

פורסם

שלום לכולם!

הטייסים הזרים הבאים לארץ נוהגים לברך את פקחי נתב"ג בעברית (שלום, ערב טוב וכו').

לקראת האירוע של החטיבה האוקראינית, חשבתי שיהיה נחמד לפקחים שם אם הם ישמעו כמה ברכות ברוסית. לכל מי שישתתף באירוע ורוצה לברך את הפקחים האוקראיניים להלן מספר ברכות:

1. בוקר טוב - DOBROYE UTRA.

2. צהריים טובים - DOBRY DEN.

3. ערב טוב - DOBRY VECHER.

4. תודה - SPASIBO.

5. בבקשה - PAJALUSTA.

נ.ב: מי שמעוניין לדעת כיצד מבטאים את ברכות הנ"ל באוקראינית, צרו איתי קשר דרך מסנג'ר.

בסופ"ש זה אני בבית ואהיה זמין במסנג'ר בעיקר בשעות הערב. :wink:

פורסם

מוזמנים לבדוק דרך סרבאינפו את היורובוק. בתאריך 3 לאפריל יהיה לנו כיסוי מלא של פיקוח במרחב האווירי של החטיבה הרוסית. נקווה שאיציק יצליח לסדר לנו גם בטורקיה וקפריסין :)

אגב, בתדריך קטן של אנטולי לפני האירוע תקבלו גם דפיות מעודכנות ותוכניות טיסה אמיתיות.

יש למה לצפות 8)

פורסם

שלום חברים

לצערי הרב אני לא יהיה באירוע בגלל שאני סוגר שבת, אל דאגה יפקחו עליכם טובי הפקחים.

אתם מוזמנים להמשיך לשאול שאלות ולהעלות בעיות בשרשור זה, ואם זה לא עוזר אתם מוזמנים להתקשר לפאלפון 054-641432 (אם אני לא עונה אז תשאירו הודעה)

אני מקווה מאוד שתהנו באירוע.

שימו לב שהפעם אין לכם שעת יציאה שנקבעה לכם (דבר שאתם רגילים לו מהאירועים הקודמים) לכן אני ממליץ על המראה מהשדה בסביבות 17:00 לפי שעות ישראל, הפיקוח בארץ יעלה בשעה 19:00 לפי שעון ישראל וימשך עד סביבות 22:00 גם לפי שעון ישראל. אז אתם קובעים לכם את שעת המראה רק תשתדלו לתכנן אותה בצורה טובה.

אתם גם מוזמנים לרשום את הטיסה שלכם בלוח הטיסות שנמצא באתר החטיבה.

חג שמח ושבת שלום.

פורסם

דרך אגב, אם מישהו יודע על סינארי לשדה שיפרסם אותו בבקשה.

ועוד דרך אגב,

הSID של הכיוון שלנו כל כך פשוט. יש רק 4 אפשריות מארבעת המסלולים של השדה, שמובילים לנקודה TR, שהיא הנקודה הראשונה בתוכנית שלנו, אז מן הסתם יובילו אותנו אליה. וכולם מובנים מאילהם.

ממש לא סיפור.

פורסם
הSID של הכיוון שלנו כל כך פשוט. יש רק 4 אפשריות מארבעת המסלולים של השדה, שמובילים לנקודה TR, שהיא הנקודה הראשונה בתוכנית שלנו, אז מן הסתם יובילו אותנו אליה. וכולם מובנים מאילהם.

מיכאל אתה לא צריך להסיק שזה הSID שיתנו לך, כתוב לך במפורש UKBB (TR6) TR כלומר מהשדה דרך TR6 שזה הסיד שלך לנק TR

בכל מקרה, בניתי את הSID שנשתמש בו לPMDG ול767PIC, אפשר להוריד אותו מכאן (כפתור ימני>Save target as ולשמור בתיקיה Flight Sim\PMDG\SIDSTARS)

אם תוכלו להגיד לי אם הכל איתו בסדר, כי לי יצא לבדוק רק את TR6C וTR6D (מסלולים 36L ו36R). הם נראים כאילו הם ממש לא נכונים אבל כשטסים אותם רואים שהם עושים הכל בול.

השניים האחרים צריכים גם לעבוד כמו שצריך, למרות שלא טסתי אותם רק ראיתי אם המסלול שלהם נראה בסדר בתצוגה של המטוס

אז אם יוצא לכם לטוס עם זה לאימון זרקו לי אם הכל בסדר או יש משהו לתקן... תודה

אנג'וי

פורסם

מה זאת אומרת אני לא צריך להסיק שזה הסיד שיתנו לי?

יש 4 סיד שונים, מכל מסלול שמובילים בסופו של דבר לנקודה TR, וסביר להניח שיתנו לכל אחד את 1 מ4 האפשרויות האלה... זה כל מה שאני אומר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...