hagay פורסם מרץ 28, 2004 דיווח פורסם מרץ 28, 2004 שמתם לב שמתחת לשם של כל אחד יש דרגה מסוימת (טייס בכיר, טייס משנה וכו') אצלי רשום שאני מדריך טיסה בכיר מעניין לפי מה מחליטים את זה או שזה פשוט סתם כי לא עברתי שום מבחן להיות מדריך, לא שיש לי בעיה עם זה פשוט סתם רציתי לדעת.
Shadi Abo Ahmad פורסם מרץ 28, 2004 דיווח פורסם מרץ 28, 2004 מדובר בדירוג סמלי בפורום שנקבע אוטומטית לפי מספר ההודעות שכתבת. כרגע אין לזה שום התייחסות מעשית בחטיבה מלבד אוליי אינדקציה לוותק שלך בפורום
hagay פורסם מרץ 28, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 28, 2004 OK מה אכפת לי כל החברה שמסביבי בטוחים שאני איזה קליבר חחחח.....
Kobi David פורסם מרץ 28, 2004 דיווח פורסם מרץ 28, 2004 OK מה אכפת לי כל החברה שמסביבי בטוחים שאני איזה קליבר חחחח..... יופי יופי נהדר...
Ilan Jonas פורסם מרץ 28, 2004 דיווח פורסם מרץ 28, 2004 זה סתם בשביל השעשוע, שום דבר רציני. אם נראה שזה מעודד הודעות מיותרות, נוריד את זה. בינתיים סמכנו על הבגרות של חברי החטיבה, נקווה שזה ישאר ככה. אם נראה לכם שצריך שמות אחרים לדרוגים או בכלל לא, נשנה בכיף. ובהזדמנות זו - שאדי סחתיין על השורת פקחים וטיסות בראש הפורום, גדול!
Avi Dudai פורסם מרץ 28, 2004 דיווח פורסם מרץ 28, 2004 זה סתם בשביל השעשוע, שום דבר רציני. אם נראה שזה מעודד הודעות מיותרות, נוריד את זה.בינתיים סמכנו על הבגרות של חברי החטיבה, נקווה שזה ישאר ככה. אם נראה לכם שצריך שמות אחרים לדרוגים או בכלל לא, נשנה בכיף. ובהזדמנות זו - שאדי סחתיין על השורת פקחים וטיסות בראש הפורום, גדול! אילן שאדי שלום, למה שלא יהיה דירוג לפי שעות טיסה? לדעתי זה אמור לעודד לטוס ONLINE .
Shadi Abo Ahmad פורסם מרץ 28, 2004 דיווח פורסם מרץ 28, 2004 אילן שאדי שלום, למה שלא יהיה דירוג לפי שעות טיסה? לדעתי זה אמור לעודד לטוס ONLINE . הרעיון מצויין אבל יש את הבעיה הטכנית :!: ואטסים לא מאפשרים גישה של תוכנות או סקריפטים למאגר הנתונים שלהם שכולל את כל נתוני והיסטוריית ההתחברות של החברים (ובצדק, כי זה יוצר בעיות באבטחת המידע הזה) :?
Itay Zecharia פורסם מרץ 28, 2004 דיווח פורסם מרץ 28, 2004 יפה מאוד! באמת כל הכבוד לכם על ההשקעה, וגם לך שאדי.