E.Z פורסם דצמבר 25, 2006 דיווח פורסם דצמבר 25, 2006 לאימון המוקאפ שיערך באלעל ב 5.1 בשעה 13:00 למעוניינים לשלוח למייל שלי שם מלא ת.ז ומספר ווטסים. כל הקודם זוכה
atelem פורסם ינואר 3, 2007 דיווח פורסם ינואר 3, 2007 אלעד שלום. דווקא ביום הזה אני לא יכול. אתה יודע מתי יש עוד מועד? אני מעוניין לבוא כצופה כיוון שאין לי עוד את הניסיון הנדרש. תודה איל.
Eyal Seminar פורסם ינואר 3, 2007 דיווח פורסם ינואר 3, 2007 אלעד שלום, אני עדיין לא טס בווטסים וגם עדיין רק לומד את ה747-400PMDG אבל בכל זאת יש אפשרות להגיע או שאני חייב לדעת איך לתפעל את המטוס ולטוס ברשת?...
E.Z פורסם ינואר 4, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2007 כמה תשובות 1. עקרונית כל שבוע אמור להייות יום חניכה זה משתנה ולא יהיה קבוע בימי שישי זה תלוי במלווים שזה אני, מיקי רן וקובי נשתדל כמובן שהשעות יהיו נוחות בסך הכל זה בשבילכם לא בשבילנו. 2. טיסה ברשת היא לא הכרחית- אבל מומלץ - בסך הכל אם תגיעו לשם בלי ידע מינימאלי זה עלול לפגוע בבן זוג שלכם 3. לגבי צופים- נבדוק אם המיכסה מאפשרת זאת- אנחנו מוגבלים במיכסת אישורים אנחנו בודקים אופציה כרגע לאפשר לכם להתארגן עצמאית ברביעיות או בזוגות ולהציע יום אימון או לחילופין שהארגון בינכים יהיה עליכם בלבד ואנחנו נשריין את היום והשעה ככה שתוכלו לבוא כל אחד עם החברים שלו וזה יהיה יותר נוח- תעודכנו בנושא מחר יוצא האימון הראשון נביא לכם תמונות סופ"ש מעים לכולם
atelem פורסם ינואר 4, 2007 דיווח פורסם ינואר 4, 2007 תודה על התשובה. אני אחכה למועד הבא ואעשה הכל ע"מ שאוכל להגיע (כצופה). תודה. איל.