E.Z פורסם דצמבר 26, 2006 דיווח פורסם דצמבר 26, 2006 כל הפקחים שמופיעים בטבלה של איציק למטה מתבקשים לשלוח אלי כמה שיותר מהר את הנתונים הבאים למייל שלי vatil9@vatil.org - שם מלא -כתובת מלאה (כולל מיקוד)- כן , עופר כולל אותך - מידת מעודפת לחולצה (S,M,L,XL)
Niv Malin פורסם דצמבר 26, 2006 דיווח פורסם דצמבר 26, 2006 מתנה יפה ביותר! באמת מגיע להם את מירב התודות!
אורח פורסם דצמבר 26, 2006 דיווח פורסם דצמבר 26, 2006 תודה לכל הפקחים ולא משנה באיזו עמדה שסיעו לפקחי הגישה להעביר את הזמן. תודה ענקית לכל הטייסים שבאו לעשות שמח. תודה עוד יותר ענקים לאיציק בקשי שהיה על הניצוח קונצרט VATIL. תודות ענקיות במיוחד, לעופר בן פרץ, אלעד זיירמן ומתן שלדעתי בלעדיהם לא חושב שהינו מצליחים לקחת את המקום הראשון ובאופן שלא השאיר סיכוי למתחרים. כמובן לא לשכח את שאר פקחי הגישה שתרמו למאמץ המלחמתי ועשו שפכטל וסתמו חורים :mrgreen: את החולצה שלי (היי איפה התקליט ) אני תורם לפקח הקרקע שאפשר להחליף את שם העמדה לשמו, מר מתן סולומון שתפר שעות על הקרקע וסייע לפקחי הגישה להעביר את הזמן. אבל החלפת השם היא לזמן קצר בלבד, כי מר מתן סולומון עובר בקרוב מאוד לסוכת המגדל להית' במיק הברזל של ה CTRים.... נ.ב. מתן תעביר את מידותיך הנעלות לאלעלד :wink:
Or Netzer פורסם דצמבר 26, 2006 דיווח פורסם דצמבר 26, 2006 תודה לכל הפקחים ולא משנה באיזו עמדה שסיעו לפקחי הגישה להעביר את הזמן.תודה ענקית לכל הטייסים שבאו לעשות שמח. תודה עוד יותר ענקים לאיציק בקשי שהיה על הניצוח קונצרט VATIL. תודות ענקיות במיוחד, לעופר בן פרץ, אלעד זיירמן ומתן שלדעתי בלעדיהם לא חושב שהינו מצליחים לקחת את המקום הראשון ובאופן שלא השאיר סיכוי למתחרים. כמובן לא לשכח את שאר פקחי הגישה שתרמו למאמץ המלחמתי ועשו שפכטל וסתמו חורים :mrgreen: את החולצה שלי (היי איפה התקליט ) אני תורם לפקח הקרקע שאפשר להחליף את שם העמדה לשמו, מר מתן סולומון שתפר שעות על הקרקע וסייע לפקחי הגישה להעביר את הזמן. אבל החלפת השם היא לזמן קצר בלבד, כי מר מתן סולומון עובר בקרוב מאוד לסוכת המגדל להית' במיק הברזל של ה CTRים.... נ.ב. מתן תעביר את מידותיך הנעלות לאלעלד :wink: מצטרף לאיחולים לכל התופרים למיניהם. גם המגדלים והקרקעות שליוו אותנו בפיקוח שלעיתים היה יכול להיות ממש מייגע ואיתם זה הפך להיות קצת יותר תענוג. כל הכבוד VATIL. אנחנו על המפה ונשארים על המפה!
Matan Solomon פורסם דצמבר 26, 2006 דיווח פורסם דצמבר 26, 2006 תודה לכל הפקחים ולא משנה באיזו עמדה שסיעו לפקחי הגישה להעביר את הזמן.תודה ענקית לכל הטייסים שבאו לעשות שמח. תודה עוד יותר ענקים לאיציק בקשי שהיה על הניצוח קונצרט VATIL. תודות ענקיות במיוחד, לעופר בן פרץ, אלעד זיירמן ומתן שלדעתי בלעדיהם לא חושב שהינו מצליחים לקחת את המקום הראשון ובאופן שלא השאיר סיכוי למתחרים. כמובן לא לשכח את שאר פקחי הגישה שתרמו למאמץ המלחמתי ועשו שפכטל וסתמו חורים :mrgreen: את החולצה שלי (היי איפה התקליט ) אני תורם לפקח הקרקע שאפשר להחליף את שם העמדה לשמו, מר מתן סולומון שתפר שעות על הקרקע וסייע לפקחי הגישה להעביר את הזמן. אבל החלפת השם היא לזמן קצר בלבד, כי מר מתן סולומון עובר בקרוב מאוד לסוכת המגדל להית' במיק הברזל של ה CTRים.... נ.ב. מתן תעביר את מידותיך הנעלות לאלעלד :wink: חחחחחחחחחחחחחחחח, תודה רבה רן ! אכן מגדל בדרך :] נהנתי מכל רגע פיקוח, ואתם לא תשכחו אותי כל כך מהר עד הגיוס כמובן חח... תודה רן ותודה שוב לכל שאר הפקחים לא משנה באיזה עמדה ולכל הטייסים !!!
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 26, 2006 דיווח פורסם דצמבר 26, 2006 נ.ב. מתן תעביר את מידותיך הנעלות לאלעלד :wink: מידותיו הטובות ידועות בכל הארץ.... :mrgreen:
אורח פורסם דצמבר 27, 2006 דיווח פורסם דצמבר 27, 2006 נ.ב. מתן תעביר את מידותיך הנעלות לאלעלד :wink: מידותיו הטובות ידועות בכל הארץ.... :mrgreen: ניראה לי שהחטיבה זקוקה לאיזה קרש קורס בגששים