Shireto Shahar פורסם דצמבר 28, 2006 דיווח פורסם דצמבר 28, 2006 חזרתי היום ממסדר הכנפיים בחצרים, היה מאוד יפה בטקס הזה חוגגים את פתיחת וסיום קורס הטייס בחיל האוויר. היה מופע קרקעי של הטייסות, והיה כמובן מופע אווירי קצר בגלל מזג האוויר, אבל בכל זאת היה מדהים! אני לא הצלחתי לצלם מכיוון שהבטריות התרוקנו... בהתחלה היה מסוקים עם דגלי ישראל ודגלי חיל האוויר הישראלי, אחר כך מופע של צוקיות מדהימות וגם יעקוב טרנר היה על הספיט פייר וקינחו ברעם (F-15i) ועמדנו שם למשך 6 דקות של רעם ממש. בקיצור היה נחמד מאוד גם ראש הממשלה אהוד אולמרט, אמיר פרץ שר הביטחון והרמטכל היו שם ונאמו. אבל חבל שקיצרו את המופע, אבל בקיץ אמור ליהיות משהו ארוך ומדהים וכמובן שאני הולך אליו...
Chen Cohen פורסם דצמבר 28, 2006 דיווח פורסם דצמבר 28, 2006 SShireto כתב: חזרתי היום ממסדר הכנפיים בחצרים, היה מאוד יפה בטקס הזה חוגגים את פתיחת וסיום קורס הטייס בחיל האוויר. היה מופע קרקעי של הטייסות, והיה כמובן מופע אווירי קצר בגלל מזג האוויר, אבל בכל זאת היה מדהים! אני לא הצלחתי לצלם מכיוון שהבטריות התרוקנו...בהתחלה היה מסוקים עם דגלי ישראל ודגלי חיל האוויר הישראלי, אחר כך מופע של צוקיות מדהימות וגם יעקוב טרנר היה על הספיט פייר וקינחו ברעם (F-15i) ועמדנו שם למשך 6 דקות של רעם ממש. בקיצור היה נחמד מאוד גם ראש הממשלה אמיר פרץ והרמטכל היו שם ונאמו. אבל חבל שקיצרו את המופע, אבל בקיץ אמור ליהיות משהו ארוך ומדהים וכמובן שאני הולך אליו... אני שם לב שנהנת אבל ... אמיר פרץ זה צריך להיות אם כבר עמיר פרץ.. וגם..אמ.. :oops: הוא קצת לא ראש הממשלה..הוא יותר בכיוון שר הביטחון :roll:
Oran Terner פורסם דצמבר 28, 2006 דיווח פורסם דצמבר 28, 2006 הייתי אמור להיות שם אבל אמרו לי שיהיה קצר בגלל המזג אויר והעננים הנמוכים שהיו אז לא נסעתי בסוף נהיה בקיץ יהיה גם יותר ארוך ויותר מטוסים!
Shireto Shahar פורסם דצמבר 28, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 28, 2006 il212 כתב: SShireto כתב: חזרתי היום ממסדר הכנפיים בחצרים, היה מאוד יפה בטקס הזה חוגגים את פתיחת וסיום קורס הטייס בחיל האוויר. היה מופע קרקעי של הטייסות, והיה כמובן מופע אווירי קצר בגלל מזג האוויר, אבל בכל זאת היה מדהים! אני לא הצלחתי לצלם מכיוון שהבטריות התרוקנו...בהתחלה היה מסוקים עם דגלי ישראל ודגלי חיל האוויר הישראלי, אחר כך מופע של צוקיות מדהימות וגם יעקוב טרנר היה על הספיט פייר וקינחו ברעם (F-15i) ועמדנו שם למשך 6 דקות של רעם ממש. בקיצור היה נחמד מאוד גם ראש הממשלה אמיר פרץ והרמטכל היו שם ונאמו. אבל חבל שקיצרו את המופע, אבל בקיץ אמור ליהיות משהו ארוך ומדהים וכמובן שאני הולך אליו... אני שם לב שנהנת אבל ... אמיר פרץ זה צריך להיות אם כבר עמיר פרץ.. וגם..אמ.. :oops: הוא קצת לא ראש הממשלה..הוא יותר בכיוון שר הביטחון :roll: התכוונתי שגם ראש הממשלה היה שם, אני אערוך וישים פסיק, תודה ששמת לב!
Gadi L. פורסם דצמבר 28, 2006 דיווח פורסם דצמבר 28, 2006 בקיץ יש מפגן הרבה יותר גדול, יש את כל מטוסי חיה"א, הדגמות של חילוץ, הפצצה, דוגפייט, התקפה קרקעית ותידלוק אווירי. המפגן היום היה קצר כמו תמיד, מפגן חורף תמיד כולל רק את הצוקיות, סולו F-15i ומסוקים עם דגלי חיה"א וישראל. חבל שאין תמונות... :wink:
Doron_Angel פורסם דצמבר 29, 2006 דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 לא ידעתי שטרנר מטיס את הספיטפייר (האם היה זה הספיט השחור שעיזר הטיס?). טרנר הטיס בעבר את הסטירמן הצהוב, ואני זוכר כי עשה לנו ("הפרחים") הדגמת מוטיבציה אירובטית בשלב הקדם-מכין שלי.
Ben Cohen פורסם דצמבר 29, 2006 דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 מזל טוב לכל הבוגרים. הבן של שכנים של סבא וסבתא שלי סיים במחזור הזה, חתם קבע ל15 שנים לפי דברי סבי בגלל התואר. האם מישהו יכול להאיר אור על הנושא? (עופר???).
Shireto Shahar פורסם דצמבר 29, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 Co Pilot כתב: מזל טוב לכל הבוגרים. הבן של שכנים של סבא וסבתא שלי סיים במחזור הזה, חתם קבע ל15 שנים לפי דברי סבי בגלל התואר. האם מישהו יכול להאיר אור על הנושא? (עופר???). 15 שנים?! הייתי בטוח שזה 9 שנים... שמישהו באמת יפתח את הנושא..
Ohad Shalev פורסם דצמבר 30, 2006 דיווח פורסם דצמבר 30, 2006 אבל, אם לפני החתימה ל-9 שנים הבנאדם היה חתום כבר לתקופה מסויימת הוא יעשה גם אותה לצערו ז"א שאפשרי שטייס שמסיים קורס טיס יהיה חתום ל-15 שנה ולא ל-9 אם הוא היה חתום לפני סיום הקורס ל-6 שנים (עתודאי אקדמאי או משהו שכזה) אני חושב שחתימה מחדש על תקופה לא מבטלת את התקופה שאתה כבר חתום עליה, צריך לבדוק את זה.