עבור לתוכן
Yahav Barzilay

פיקוח היום 28.12.2006

Recommended Posts

פורסם

בן גוריון גישה היום לרשותכם מהשעה 19:30 :)

כל הפקחים שיש להם זמן מוזמנים להצטרף ולמלא את המרחב בפיקוח.

כמובן כמובן עוד יותר כולם מוזמנים לטוס יש אחלה מזג אוויר ופיקוח אז יאללה בואו לנצל.

תודה רבה לאלעד על ההשגחה.

יאללה בתקווה לערב ירוק :mrgreen:

להשמע.

פורסם

כל הכבוד ליהב ומתן שני פקחים מתלמדים אחד על גישה ואחד על מיגדל שטיפלו היום בצורה מאוד יפה בלא מעט תנועה שעדיין רצה במרחב.

פורסם
ככה אני אוהב אותכם !!!

יופי של תנועה, בהחלט קצת לחץ פעם ראשונה מגדל, וגם בלי קרקע (רן הצטרף בשלב מאוחר, וטוב שכך :D)

היה בהחלט מהנה, תודה לטייסים, ותודה לאלעד !!

מזל טוב איש יקר

איזו תנועה דפקו לך לפעם הראשונה :shock:

כל הכבוד.... אני כבר רואה אותך לוקח לבדך את מיקרופון הברזל בסנטר :mrgreen:

פורסם
היה טוב סחטיין לפקח גישה שעזר לי בפיינל של שדה דב ככה החדשים לומדים תודה רבה

שמח שנהנית וכהערת אגב,זהו תפקידנו לעזור ללמד ואף לחנך כל עוד הטייסים ממלאים את חלקם ורוצים ללמוד ולהתקדם כי סה"כ זהו תחביב משותף שכולנו רוצים לקבלו ולהנות ממנו על הצד הטוב ביותר! :P

פורסם

קדימה סבב שני יצא לדרך במלוא הקיטור!

מי שהחמיץ יכול לעלות ומי שעלה מוזמן בחום לסיבוב שני!

הלילה עוד צעיר קדימה לטוס! :mrgreen:

פורסם

קודם כל תודה רבה רבה לכל מי שבא לטוס.

זה התחיל מזה שהפעם הראשונה שדיברתי היום בקשר היה שעה - שעה ורבע אחרי שעליתי.... אבללל.. מאז זה לא הפסיק.

החל מליווי אלעל מלפני רימון עד לנחיתה ע"י המזנק שלנו, כמה פחנועים שמרעישים ב-TMA ארקיע בטקסט שהגיע מאילת יוצאים לחו"ל וכו.. היה פשוט נהדר.

בכיף, בסופו של דבר החטיבה ניזונה מהחדשים ואם לא נעזור להם הם לא יצליחו לרכוש את הידע ולטוס ברמה גבוה יותר.

רק שאלה אחת, למה אתה כל הזמן בטקסט? הרבה יותר קשה לי כפקח לתת לך הוראות בבלאגן שהלך ב-TMA ויותר מזה, לך כטייס זה לא נוח לכתוב בטקסט בזמן טיסה.

תמיד יוצא ככה שהמשמרות אצלי נגמרות אחרי 4 שעות מינימום, אבל זה רק כי יש תנועה

:mrgreen:

תודה ענקית לאלעד על ההשגחה.

ותודה לכל מי שבא לטוס - היה אחלה אימון.

סוף שבוע נעים ומלא תנועה + פיקוח :o

פורסם
קודם כל תודה רבה רבה לכל מי שבא לטוס.

זה התחיל מזה שהפעם הראשונה שדיברתי היום בקשר היה שעה - שעה ורבע אחרי שעליתי.... אבללל.. מאז זה לא הפסיק.

החל מליווי אלעל מלפני רימון עד לנחיתה ע"י המזנק שלנו, כמה פחנועים שמרעישים ב-TMA ארקיע בטקסט שהגיע מאילת יוצאים לחו"ל וכו.. היה פשוט נהדר.

בכיף, בסופו של דבר החטיבה ניזונה מהחדשים ואם לא נעזור להם הם לא יצליחו לרכוש את הידע ולטוס ברמה גבוה יותר.

רק שאלה אחת, למה אתה כל הזמן בטקסט? הרבה יותר קשה לי כפקח לתת לך הוראות בבלאגן שהלך ב-TMA ויותר מזה, לך כטייס זה לא נוח לכתוב בטקסט בזמן טיסה.

תמיד יוצא ככה שהמשמרות אצלי נגמרות אחרי 4 שעות מינימום, אבל זה רק כי יש תנועה

:mrgreen:

תודה ענקית לאלעד על ההשגחה.

ותודה לכל מי שבא לטוס - היה אחלה אימון.

סוף שבוע נעים ומלא תנועה + פיקוח :o

תוקן. הרגע טסתי עם מיקרופון היה מוזר ושיגעתי קצת את הפקח במגדל אבל כמה טיסות ואני אתרגל היה אדיר אחד הערבים המהנים כן ירבו

פורסם

הגעתי מווינה וקבלתי מAPR לסירון 5000ומשם לILS 12. ברימון כבר הודיעו לי שבסירון יוזנק אלי F16 ואכן היה מדהים לראות את המטוס מתקרב ממש לידי. שהגעתי לחופי הארץ והורדתי גלגלים אז בקשתי מאיציק בקשי הטייס שלו לדווח לי עם כל הגלגלים ירדו בסדר והוא אכן אישר זאת ואז נסק ממני ונעלם בשחקים.

היה ממש מציאותי ומרתק ותודה לכל הפקחים על הערב המרתק.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

ושוב תודה למגדל ראש פינה על איוש העמדה היום בבוקר ואם אפשר לפתוח בשבת את "דרום" ומגדל אילת יכול להיות נחמד לאנשים שעושים את הנתיב הזה סך הכל יש לא מעט טיסות בקו הזה והוא די מלמד בגלל העומס שלו

פורסם
הגעתי מווינה וקבלתי מAPR לסירון 5000ומשם לILS 12. ברימון כבר הודיעו לי שבסירון יוזנק אלי F16 ואכן היה מדהים לראות את המטוס מתקרב ממש לידי. שהגעתי לחופי הארץ והורדתי גלגלים אז בקשתי מאיציק בקשי הטייס שלו לדווח לי עם כל הגלגלים ירדו בסדר והוא אכן אישר זאת ואז נסק ממני ונעלם בשחקים.

היה ממש מציאותי ומרתק ותודה לכל הפקחים על הערב המרתק.

בוקי זאב:4X-MJB

עשיתי באותו זמן חיפה הרצליה ושמעתי את זה בקשר...נחמד :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...