Amir Paz פורסם ינואר 1, 2007 דיווח פורסם ינואר 1, 2007 רציתי לשתף אותכם בטיסה שהיתה לי אתמול עם יוסי לוי, משהו קצת שונה... הגעתי לשדה ב 8 בערב, מתארגנים בדיקות מטוס כמובן, דפיות מול העיניים, ואפילו אישור מב"ג לבצע הנמכה. הנענו את ה CDL ויצאנו לדרך. רוח מזרחית, מסלול רטוב, ואני פתאום קולט שאני ב 65 קשר מנתק עם הססנה 172 - מזג אוויר שדומה לסצנה מ ACTIVE SKY המראנו ציר מסלול שמאלה INTRO.. קיבלנו12 ILS. שעת ערב - חושך כמובן. המשכנו לטפס את המטוס ל 2500 והתייצבנו על ה ILS. 110 קשר, הנמכה של 500 רגל לדקה, אני מרים מבט מהHSI וקולט את המסלול מולי עם תאורה מרצדת. תאמת - תחושת LEVEL D שמרנו 110 קשר בגלל לו"ז קצר (מנוע עולה כסף ) ואני אומר לכם - התחושה של לבצע הנמכה ב 110 קשר, בלילה, עם ראות מדהימה, ו 767 של אלעל שממתין על 26 עד שנחצה ציר, היא מדהימה! די דומה לקוקפיט של בואינג בנחיתה (אולי בגלל תחושת מהירות הגישה שטסנו). נגיעה, פותחים מנוע, ויאללה בית חנן (מגדל ב"ג שכח שיש כזה דבר מחלף ראשון...) אני יפרסם תמונות בהמשך (משהו נדפק במצלמה אז בינתיים רק מלל יעזור לתאר את החוויה) יוסי - המון המון תודה! היה תענוג!
Yarden Antebi פורסם ינואר 1, 2007 דיווח פורסם ינואר 1, 2007 CDL? הייתי בטוח ששמעתי את CDC טס לבית חנן בחזרה לשדה דוב..אבל על פלמחים שמעתי גם C וגם L אז אולי כולי התבלבתי כבר...
yossilevy פורסם ינואר 1, 2007 דיווח פורסם ינואר 1, 2007 CDL? הייתי בטוח ששמעתי את CDC טס לבית חנן בחזרה לשדה דוב..אבל על פלמחים שמעתי גם C וגם L אז אולי כולי התבלבתי כבר... כשה- CDC חזר אנחנו יצאנו
mickey lip פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 אמיר ויסי על ILS12 זה ערב רומנטי? :shock: יש משהו חדש שאתה רוצה לשתף בו אותנו אמיר?
Or Netzer פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 אמיר ויסי על ILS12 זה ערב רומנטי? :shock: יש משהו חדש שאתה רוצה לשתף בו אותנו אמיר? עדיף שיחסוך את זה מאיתנו :mrgreen:
yossilevy פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 אמיר ויסי על ILS12 זה ערב רומנטי? :shock: יש משהו חדש שאתה רוצה לשתף בו אותנו אמיר? הטיסה הייתה עבור זוג שרצו טיסה רומנטית
mickey lip פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 אמיר ויסי על ILS12 זה ערב רומנטי? :shock: יש משהו חדש שאתה רוצה לשתף בו אותנו אמיר? הטיסה הייתה עבור זוג שרצו טיסה רומנטית כן כן, מאמינים לך. לבריאות שיהיה לכם.
Or Netzer פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 אמיר ויסי על ILS12 זה ערב רומנטי? :shock: יש משהו חדש שאתה רוצה לשתף בו אותנו אמיר? הטיסה הייתה עבור זוג שרצו טיסה רומנטית אז ככה קוראים לזה היום הא? :mrgreen:
Ben Cohen פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 אמיר ויסי על ILS12 זה ערב רומנטי? :shock: יש משהו חדש שאתה רוצה לשתף בו אותנו אמיר? הטיסה הייתה עבור זוג שרצו טיסה רומנטית אז ככה קוראים לזה היום הא? :mrgreen: חח. עכשיו ברצינות, אחלה טיסה נהניתי מאוד מהתיאור (נקווה גם מהתמונות...)
yossilevy פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 אמיר ויסי על ILS12 זה ערב רומנטי? :shock: יש משהו חדש שאתה רוצה לשתף בו אותנו אמיר? הטיסה הייתה עבור זוג שרצו טיסה רומנטית אז ככה קוראים לזה היום הא? :mrgreen: חח. עכשיו ברצינות, אחלה טיסה נהניתי מאוד מהתיאור (נקווה גם מהתמונות...) מה זה משנה איך קוראים לגברת העיקר להיות באוויר ולהנות היה ממש כיף מומלץ מאוד למרות שאני עושה את זה בפעם המי יודע כמה תמיד אני מתלהב מחדש....
Or Netzer פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 אמיר ויסי על ILS12 זה ערב רומנטי? :shock: יש משהו חדש שאתה רוצה לשתף בו אותנו אמיר? הטיסה הייתה עבור זוג שרצו טיסה רומנטית אז ככה קוראים לזה היום הא? :mrgreen: חח. עכשיו ברצינות, אחלה טיסה נהניתי מאוד מהתיאור (נקווה גם מהתמונות...) מה זה משנה איך קוראים לגברת העיקר להיות באוויר ולהנות היה ממש כיף מומלץ מאוד למרות שאני עושה את זה בפעם המי יודע כמה תמיד אני מתלהב מחדש.... איי איי כ"כ לא נשמע טוב:] אני מתגלגל פה מצחוק :] יוסי ת'כונן אני מחפש חברה , אצטרך טיסה כזו יש וילון לשים לך בעיניים?
yossilevy פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 לכל המתגלגלים מצחוק אתם מוזמנים לבוא לטיסת הכירות ולהחוות את החויה השפניה עלי
Or Netzer פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 השפניה עלי אוו עכשיו אתה מדבר לעניין הבעיה איתנו.. אם אני מביא חברה לטיסה.. מי ישים עליה אחר כך אני רק יאכל חרא בגלל זה היא לא תתן לי לגעת בה :mrgreen:
yossilevy פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 פה בדיוק הנקודה ..... פה אני אני נכנס לפעולה :wink: סתם סתם אל תפחד לא אקח לך אותה היא רק תעריך אותך יותר רק מהכוונה שאתה מטיס אותה על חשבונך אני יכול לעזור לך בשאר הדברים סמוך עלי זו הבעיה של כולם....
Or Netzer פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 פה בדיוק הנקודה .....פה אני אני נכנס לפעולה :wink: סתם סתם אל תפחד לא אקח לך אותה היא רק תעריך אותך יותר רק מהכוונה שאתה מטיס אותה על חשבונך אני יכול לעזור לך בשאר הדברים סמוך עלי זו הבעיה של כולם.... גם מהבחינה הכספית אני אקבל עזרה ? :mrgreen:
yossilevy פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 פה בדיוק הנקודה .....פה אני אני נכנס לפעולה :wink: סתם סתם אל תפחד לא אקח לך אותה היא רק תעריך אותך יותר רק מהכוונה שאתה מטיס אותה על חשבונך אני יכול לעזור לך בשאר הדברים סמוך עלי זו הבעיה של כולם.... גם מהבחינה הכספית אני אקבל עזרה ? :mrgreen: נתחשב בך אל תדאג
Shlomlux2 פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 זהו? השתחררת אז אתה מרשה לעצמך לטוס? (ד"א- מכתב מרגש, גנבתי ממנו את המטוס בשביל החתימה שלי )
Izik Bakshi פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 זהו? השתחררת אז אתה מרשה לעצמך לטוס? (ד"א- מכתב מרגש, גנבתי ממנו את המטוס בשביל החתימה שלי ) זה המטוס שלי!
Amir Paz פורסם ינואר 3, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 3, 2007 זהו? השתחררת אז אתה מרשה לעצמך לטוס? (ד"א- מכתב מרגש, גנבתי ממנו את המטוס בשביל החתימה שלי ) זה המטוס שלי! שלומי - לאיציק יש אחוזים על המטוס ועל משפט האוקינוס. דבר איתו אבל בעצם יש לך עוד זמן לשיחרור לא?