עבור לתוכן
Izik Bakshi

סקר - יום המועדף עליכם ל "ONLINE DAY"

Recommended Posts

פורסם
אולי מישהו יקח יוזמה ויקים את VA ארקיע ואז תהיה גם שם תנועה פנימית, אם במטוסי סילון ואם במטוסי פרופ.

בן צוובנר כבר ניסה,והגאונים לא היו מוכנים...

מה היה חסר לבן בנסיון הקודם?

ומה הכוונה "לא היו מוכנים"? הוא צריך רשות ממישהו?

ארקיע זו חברת VA שמשלבת טיסות פנים וחוץ, מה יכול להיות יותר טוב מזה?

שהם לא הרשו לו לקחת את הלוגו ולשנות אותו...

למרות שלדעתי זה יהיה אחלה אם הוא ימצא חברה חדשה, או יקרא לזה ערקיא VA או משהו כזה חחח

פורסם

מבלי לשנות את הנושא ויעודו של השרשור הזה, אני חושב שיש מקום לעוד VA כאן.

יש אוכלוסיה לא קטנה של טייסים שהיו נהנים מ VA מסוג שלא קיים כאן עדיין.

השם לא חייב להיות ארקיע.

אני מכיר בארופה 2 VA מאוד מוצלחות עם שמות שהם בכלל דמיוניים: Atlantic sun

ו- Euroharmony, אבל שוב - לא הייתי רוצה להסחף מנושא השרשור.

פורסם

יעקוב, אין לי ספק לגבי הנופים היפים והטיסה הכל כך כדאית לחטיבות הקרובות.

סתם שתדע שהחטיבה המצרית עולה ועולה ולפעמים ניתן לראות יותר תנועה אצלהם מאשר אצלנו, והלבנונים התחרו פעמיים במיקרופון פעם אחת מקום שני ופעם שניה מקום ראשון עם ציוני שעות לא רעים בכלל.

אני לא מצליח לראות כיצד סקר על יעדי טיסה יעזור לפיתוח הנושא, כי זה משהו שרואים לפעמים גם בלי סקר, ובכל זאת אם כבר חשבת על איך יראה כזה סקר ומה יהיה ניתן לבחור בו אז שלח אלי בפרטי דוגמא, אני מעוניין לראות.

קיימת חברת תעופה נהדרת בשם עיט, עם תוכנת נהדרת לטיסות ברשת BB2, אני ישמח מאוד שיום וערב פיקוח כזה יקשר ישירות אליהם באירועים ואתגרים מעניינים לטייסים בטיסות פנים ארצי.

בנוסף, אל על מוזמנים להרוויח גם ולדחוף טייסים שלהם לתכנן טיסות בתאריכים ושעות האירוע השבועי, ובכלל אירוע של אל על שיתוכנן בהתאם ליום הזה יהיה נהדר לדעתי, כי זה פשוט רווח והנאה לכולנו.

פורסם
יעקוב, אין לי ספק לגבי הנופים היפים והטיסה הכל כך כדאית לחטיבות הקרובות.

סתם שתדע שהחטיבה המצרית עולה ועולה ולפעמים ניתן לראות יותר תנועה אצלהם מאשר אצלנו, והלבנונים התחרו פעמיים במיקרופון פעם אחת מקום שני ופעם שניה מקום ראשון עם ציוני שעות לא רעים בכלל.

אני לא מצליח לראות כיצד סקר על יעדי טיסה יעזור לפיתוח הנושא, כי זה משהו שרואים לפעמים גם בלי סקר, ובכל זאת אם כבר חשבת על איך יראה כזה סקר ומה יהיה ניתן לבחור בו אז שלח אלי בפרטי דוגמא, אני מעוניין לראות.

קיימת חברת תעופה נהדרת בשם עיט, עם תוכנת נהדרת לטיסות ברשת BB2, אני ישמח מאוד שיום וערב פיקוח כזה יקשר ישירות אליהם באירועים ואתגרים מעניינים לטייסים בטיסות פנים ארצי.

בנוסף, אל על מוזמנים להרוויח גם ולדחוף טייסים שלהם לתכנן טיסות בתאריכים ושעות האירוע השבועי, ובכלל אירוע של אל על שיתוכנן בהתאם ליום הזה יהיה נהדר לדעתי, כי זה פשוט רווח והנאה לכולנו.

אפשר להמשיך לשער השערות אבל יותר טוב פשוט לעשות.....

כדי להעלות את זה על פסים מעשיים לא צריך הרבה:

ברגע שיתגבש ה-ON LINE DAY שלנו - וזה או טו טו, כל מה שאתה צריך לעשות איציק, בתור אחראי האירועים שלנו, זה לידע את השכנים

ולהציע / לבקש מהם להעלות פיקוח לצידנו.

וכך להמשיך ולנהוג שבוע אחרי שבוע.

ירצו יעלו - לא ירצו לא יעלו.

אם זה יתפוס לאורך זמן אני מבטיח לכם שתגיע לפה תנועה - תחשבו למה לא בעצם?

אם אני טייס שטחן כבר את הנתיבים האירופאים / אמריקאיים הקצרים והבינוניים ויש לי עכשיו אזור חדש עם שלל אפשרויות, וכולו מפוקח - אני באבואבואה יבוא לטוס פה.

ובואו נהיה אופטימיים - נגיד שזה מתחיל לתפוס אפשר יהיה "לשווק" את זה בתור ON LINE DAY אזורי.

איציק - אני יותר מאשמח להכין עוד באנר, אולי משהו בסגנון: MIDDLE EAST MADDNESS :P

פורסם
כל מה שאתה צריך לעשות איציק, בתור אחראי האירועים שלנו, זה לידע את השכנים ולהציע / לבקש מהם להעלות פיקוח לצידנו.

תזהר שנצר לא יכה אותך :mrgreen:

הרעיון פנטסטי, ואם אכן יצא בסופ"שים אז אני אשתדל לתרום את חלקי גם בטיסות וגם בפיקוח.

בעבר הייתה לנו מחשבה להפיק יום שכזה ע"י סגל עיט וIFS אבל מכיוון שחצי מהצוות עכשיו עושה תרגילי פרט חוליה ואוכל לוף אז הרעיון נגוז.

פורסם
כל מה שאתה צריך לעשות איציק, בתור אחראי האירועים שלנו, זה לידע את השכנים ולהציע / לבקש מהם להעלות פיקוח לצידנו.

הרעיון פנטסטי, ואם אכן יצא בסופ"שים אז אני אשתדל לתרום את חלקי גם בטיסות וגם בפיקוח.

בעבר הייתה לנו מחשבה להפיק יום שכזה ע"י סגל עיט וIFS אבל מכיוון שחצי מהצוות עכשיו עושה תרגילי פרט חוליה ואוכל לוף אז הרעיון נגוז.

אוופס :oops:

אז שנצר יוציא מייל - מה איכפת לי, העיקר שתהיה פניה רשמית של החטיבה לשכנינו שיבינו שהפעם מנסים להרים משהו רציני.

סליחה אור :wink: אל תכה אותי :P

פורסם

אוופס :oops:

אז שנצר יוציא מייל - מה איכפת לי, העיקר שתהיה פניה רשמית של החטיבה לשכנינו שיבינו שהפעם מנסים להרים משהו רציני.

סליחה אור :wink: אל תכה אותי :P

אור לא מכה הוא פשוט עושה שורקות ללא רחמים ונותן ולה לביצים שמגיעות לגרון ועושות לך גורגרת חדש. אפילו 2.

אני מרים את הכפפה שזרקת ועושה ניסוי,

אתה מכין לי את הלוגו, פילוט, נעלה דיון כללי על זה אצל מתאמי האירועים של מצריים ולובנן, ואם תהיה הענות נכניס ללוגו הזה תאריכים.

תעדכן אותי בלוגו כשהוא מוכן במייל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...