עבור לתוכן
Shayt

CH YOKE

Recommended Posts

פורסם

לאחרונה אני שוקל לקנות יוק ע"מ להגביר את חווית הטיסה. בשיטוט ברשת ראיתי לא מעט ביקורות לגבי איכות המוצר ובעיקר נושא החיכוך בציר אשר גובר עם הזמן ולאחר מס' חודשים אינו מאפשר הפעלה חלקה של היוק, בעיקר קדימה/אחורה.

האם למישהוא כאן יש נסיון דומה? אולי טוב יותר לאורך זמן? אני טס רק על GA ויתכן שנדרשות יכולות תימרון יותר גדולות/מהירות מאשר בכבדים.

בברכה,

שי

פורסם

יש לי יוק שקניתי אותו יד שניה, הוא כבר כמה שנים אצלי, לא הרגשתי שום ירידה בביצועים של היוק רק הפדלים לאחרונה התחילו טיפה לזייף אבל לא משהו רציני כרגע.

ממליץ לך בחום זה משנה את חווית הטיסה בסימולטור בהרבה.

פורסם
יש לי יוק שקניתי אותו יד שניה, הוא כבר כמה שנים אצלי, לא הרגשתי שום ירידה בביצועים של היוק רק הפדלים לאחרונה התחילו טיפה לזייף אבל לא משהו רציני כרגע.

כנ"ל

כמעט שנה וחצי לא מזייף ולא נעליים, לשמור עליו מאבק לא להתעלל בו ויהיו לו חיים ארוכים

גם אם תיהיה לו תקלה השירות של CH הוא משהו בסטנדרטים שאתם לא מכירים- הברגים שמחברים את היוק לשולחן נשחקו לי - בלי הרבה שאלות אחרי שמילאתי טופס באתר - תוך 9 ימים מחתו אצלי בבית חדשים בשקית פצפצים, הבנתי שהם עושים את זה גם אם הולכים פוטנציומטרים ועוד כל מיני רכיבים.

מוצר אמין מאוד לטווח הארוך.

פורסם

יש לי יוק של CH שנתיים ו-11 חודש, ללא שוםתקלה. יש לי פדלים כבר קרוב לשנה וחצי, כנ"ל - תקין, ואני לא תמיד מרחם על התנועות שאני עושה להם.

בקיצור, ממליץ לקנות, אכן משפר את החוויה הכללית של המשחק

פורסם

ברצוני להזכיר ג'ויסטיק מעולה שנמכר בישראל ויש בו מצערת "מכובדת" וגם פדלים.

**עריכה: מחירו כשליש ממחיר היוק.

בעקבות ההמלצה, קנו אותו כמה חבר'ה ואחר כך סיפרו לי שהם מאוד נהנים ממנו

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=15168&highlight=%E2%E5%E9%F1%E8%E9%F7+++%F4%E3%EC%E9%ED

היה מישהו שאמר שהמוצר לא מומלץ, אבל אחר התברר שיש לו בכלל דבר אחר..

פורסם
מעודד מהתגובות החיוביות הזמנתי לי אחד מאמאזון - 109$

תודה לכל העונים,

שי

שתקבל אותו אנא תרשום עם עשו לך בעיות?

פורסם

תודה לכל העונים,

שי

109$ יוק+פדלים??

אני קניתי יוק ופדלים בEBAY ב107$

יחד עם משלוח מSEATTLE ומכס זה עלה לי כ 150%

פורסם

תודה לכל העונים,

שי

109$ יוק+פדלים??

אני קניתי יוק ופדלים בEBAY ב107$

יחד עם משלוח מSEATTLE ומכס זה עלה לי כ 150%

כמה עלה בסוף?? 150$?

פורסם

אני קניתי באתר מעולה ואמין ביותר! יש לי יוק בערך כבר 5 חודשים אני מאוד נהנה איתו חוץ מהעניין של ההברגה לשולחן שהיא מתחילה ליהיות קשה היוק זז חלק ומעולה! פשוט כיף!

אם אתה רוצה אני אשלח לך את האתר שאני ממליץ שקניתי בו ...

פורסם
אני קניתי באתר מעולה ואמין ביותר! יש לי יוק בערך כבר 5 חודשים אני מאוד נהנה איתו חוץ מהעניין של ההברגה לשולחן שהיא מתחילה ליהיות קשה היוק זז חלק ומעולה! פשוט כיף!

אתה יכול לפרסם אותו כאן?

(גם אני מחפש יוק)

פורסם

אתה יכול לפרסם אותו כאן?

(גם אני מחפש יוק)

כן בכיף אני עכשיו יתחיל לחפש שוב את האתר... :oops:

אולי יש לי אותו איפהשהוא במועדפים או אבא שלי זוכר... כשאני ימצא אני מבטיח שאני ישלח לשניכם את האתר.. אגב חוץ מיד שנייה אין בארץ..עדיין..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...