Izik Bakshi פורסם ינואר 8, 2007 דיווח פורסם ינואר 8, 2007 חברים שלום, ביום שישי הקרוב בשעה 17:00 מקומי תיערך בחינה על בקרת תל אביב, בואו לעזור לאור נצר לעבור ובעיקר להנות מפיקוח. התנצלותי בפני שומרי שבת על השעה הלא מתאימה. בבחינה נאפשר קרקע ב"ג ומגדל או שנים בודדים (לא בטוח). בהצלחה לאור.
4X-CDA פורסם ינואר 8, 2007 דיווח פורסם ינואר 8, 2007 וואו אנחנו זוכים סוף סוף לבחינת תל אביב ?? איזה כבוד :mrgreen: לצערי אני לא יגיע מהסיבה שבאותו יום זה יום המוקדש לטיסנים ולמסוק שלי... שיהיה בהצלחה
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 8, 2007 דיווח פורסם ינואר 8, 2007 בהצלחה תותח יאללה נציגות לגבעתיים בתל-אביב
Avichai Koor פורסם ינואר 8, 2007 דיווח פורסם ינואר 8, 2007 לא פייר יום שישי אני לא יוכל להגיע מה אני יעשה....שבת! בהצלחה לנבחן!!
אורח פורסם ינואר 9, 2007 דיווח פורסם ינואר 9, 2007 אווו Happy Day ... :mrgreen: מבנה נשר ערוך ומוכן לפקודתך .... מהירים ועצבניים. נצר, אל תשכח להעיר אותי :roll:
Or Netzer פורסם ינואר 9, 2007 דיווח פורסם ינואר 9, 2007 אווו Happy Day ... :mrgreen: מבנה נשר ערוך ומוכן לפקודתך .... מהירים ועצבניים. נצר, אל תשכח להעיר אותי :roll: אתם עומדים בכוננות ירוט בחצור לטייסים מציקים אני אשתדל להעיר אותך אני קודם צריך להתעורר בעצמי.
Elad Levy פורסם ינואר 9, 2007 דיווח פורסם ינואר 9, 2007 אולי תקדימו את זה ב-3 שעות גם יהיה לנו פיקוח במוקאפ וגם מי ששומר שבת יוכל עדיין להנות מהפיקוח וכן שיהיה לך בהצלחה אור!!
Oran Terner פורסם ינואר 9, 2007 דיווח פורסם ינואר 9, 2007 אולי תקדימו את זה ב-3 שעות גם יהיה לנו פיקוח במוקאפ וגם מי ששומר שבת יוכל עדיין להנות מהפיקוח וכן שיהיה לך בהצלחה אור!! רעיון מצויין
Liav Nefesh פורסם ינואר 12, 2007 דיווח פורסם ינואר 12, 2007 חברה אחלה תנועה!!!! תבואו, אם אני לא קורס היום אני לא יורד מהעמדה!!!!
mickey lip פורסם ינואר 12, 2007 דיווח פורסם ינואר 12, 2007 עוד לא גמרתי איתו קרעעעע אותו =D> חח , איך אני מפספס את זה. :shock: רק חזרנו מאלעל ואני עם הבנות אחרת....... אולי עדיף לך שלא עלינו עם F16 .. בהצלחה אורצוק..
Ido Rosenthal פורסם ינואר 12, 2007 דיווח פורסם ינואר 12, 2007 אור סחטיין, היית אחלה, תודה שהערת אותי ברגעים שנרדמתי :mrgreen:
Or Netzer פורסם ינואר 12, 2007 דיווח פורסם ינואר 12, 2007 תודה לכל מי שטס תודה לכל מי שקיווה לראות אותי קורס תודה למי שסבל אותי עם הקול הצרוד משהו שלי. תודה לאיציק על הבחינה תודה לרן שרק התלונן שלא הערתי אותו תודה למיקי שטיפל בבנות תוטדה לאימא שלא בילבלה לי במוח שבת שלום לכולם ונקווה לתוצאות בחינה עוברות :mrgreen:
matan פורסם ינואר 12, 2007 דיווח פורסם ינואר 12, 2007 כל הכבוד על הפיקוח אור! היה תענוג. רק מבקש מכל הטייסים,אחד אחד ברדיו,סבלנות,ברגע שאתם מתפרצים אי אפשר לשמוע שום דבר וזה רק מלחיץ את הטייס ואת הפקח.סבלנות! כשהיייתי בפיינל ב500 רגל פתאום מטוס התפרץ,זה לא נעים במיוחד למי שנמצא בפיינל קצר.בבקשה להבא לאט לאט כל אחד בתורו. שוב תודה רבה לקפטיין נצר=]
4X-CDA פורסם ינואר 12, 2007 דיווח פורסם ינואר 12, 2007 כל הכבוד אור !! מקווים לתוצאות עוברות !! שיהיה בהצלחה אחי :mrgreen: פה כבר אי אפשר להגיד "לאן אתה מפנה את דרכך ? מה העמדה הבאה שלך ?" הגיע לטופ הבחור כל הכבוד !
Raz_G פורסם ינואר 12, 2007 דיווח פורסם ינואר 12, 2007 כל הכבוד על הפיקוח אור! היה תענוג.רק מבקש מכל הטייסים,אחד אחד ברדיו,סבלנות,ברגע שאתם מתפרצים אי אפשר לשמוע שום דבר וזה רק מלחיץ את הטייס ואת הפקח.סבלנות! כשהיייתי בפיינל ב500 רגל פתאום מטוס התפרץ,זה לא נעים במיוחד למי שנמצא בפיינל קצר.בבקשה להבא לאט לאט כל אחד בתורו. שוב תודה רבה לקפטיין נצר=] דברים בסיסיים, טראנספונדר ל-C בלפני המראה, על ההיתפרצויות אין מה לדבר בכלל. להמתין בסבלנות, יש סדרי עדיפויות! לא צריך להילחץ אם לא הצלחתם להיכנס לקשר, שמרו על הגובה והנתיב וצרו קשר עם הפקח כשיתאפשר. כל הכבוד אור, ממה שהצלחתי לשמוע הענקת פיקוח מקצועי מאד, בהצלחה!