E.Z פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 שימו לב מחר יפוג התוקף של ה- AVC לכל המשתמשים (וגם אלו שלא) ניתן להוריד מהאתר שלהם עידכון שתקף עד סוף אפריל.. טיסה נעימה
yossid פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 כתובת האתר להורדת ה-AVC: http://www.cjserio.com/vc/index.php יוסי
Oren Geva פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 איזה נודניקים! למה כל חודש להוריד חדש? שיעלו כבר גירסא סופית ודי! לפחות שלא יגבילו את הבטא בזמן!
E.Z פורסם מרץ 29, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 29, 2004 איזה נודניקים!למה כל חודש להוריד חדש? שיעלו כבר גירסא סופית ודי! לפחות שלא יגבילו את הבטא בזמן! הסיבה שמגבילים אותו היא (אתה עכשיו תצחק) ש AVC יבוא מובנה בSB 3 לכן לפי דעתי רוצים שברגע SB יצא (שיבוא המשיח אולי) כולם ישתמשו בו ולא בתוכנות נפרדות... בכל מקרה בנתיים ....לעדכן...
Oren Geva פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 על הכיפאק. כשייצא SB3 כולם יורידו את SB3 והוא כבר יכלול את ה-AVC. מה הקשר? SB3 עוד לא יוצא, בכל אופן כשהוא ייצא יהיה לנו AVC מותקן ונצטרך להסיר אותו. למה צריך כל חודש לפוג התוקף שלו? אפילו בדף הראשי של ואטסים כבר התייחסו לזה בציניות בפעם האחרונה. אני ממש מצטער שלא השארתי את הווילקו ועברתי לדבר הזה.
Izik Bakshi פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 חבר'ה, לפי מה שאני הבנתי מההודעות שלהם בואטסים יש עדיין בעיות שצריך לפתור ולכן אין אפשרות להוציא סופית, זה שהם מוציאים גרסה זמנית ולא גרסה שאין לה תוקף זה שאלה שבאמת שווה לשאול, אבל בנינו חברים כמה זמן לוקח לכם להוריד ולעדכן בדיוק 10 דקות וזה למי שיש מודם רגיל בואו, לא נשכח שהכל שם נעשה בחינם ובהתנדבות ולפי דעתי זה מגמד את הכל ועושה טוב על הלב, אז להשתדל שלא לשכוח את זה
Almog Atar פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 אני עכשיו תיכננתי טיסה לניו יורק שראיתי בATIS של פקח בקנדי שיצא עידכון לAVC ישר הלכתי הורדתי פחות מדקה. באמת טוב שיש אנשים שעושים את זה ומוכנים לתרום לקהילה הזאת. אז מידי חודש דקה אחת או 10 דקות לבעלי המודם הרגיל עד שיצא SB3 או הגרסה המלאה אל תשכחו את אלה שמוכנים לעשות את זה כמו שאיציק אמר
Oren Geva פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 שוב, הכל טוב ויפה וכל הכבוד ולא אמרתי מילה רעה על אף אחד מהעושים במלאכה. אבל... למה להציק? תוציאו גירסא, כשיהיה לכם שיפור תכתבו עשינו א', ב', ג', ורידו את הגירסא החדשה וזהו. למה לתקוע את כולם? וזה לא שישב פה מישהו והכין תוכנה בשביל לשפר, פתח אתר והזמין אנשים להוריד. שמו את זה בדף הראשי של ואטסים, קראו לכולם להוריד את זה כי זה פצצה של דבר, וכבר 4 חצי שנה שולחים את כולם כל חודש להוריד את זה שוב. אפילו בדך הראשי של ואטסים התייחסו לזה בציניות בפעם האחרונה.
Izik Bakshi פורסם מרץ 30, 2004 דיווח פורסם מרץ 30, 2004 לפי דעתי כל עוד הם עושים זאת בתרומה ובהתנדבות מצידי שכל שבוע יהיה פג תוקף העיקר שהם מעדכנים הכל, גם שלפי דעתי זה לא תוקע אף אחד כל עוד מעדכנים את התוקף, זו דעתי בנושא.
Oren Geva פורסם מרץ 30, 2004 דיווח פורסם מרץ 30, 2004 נשאלת רק השאלה עכשיו - אז למה אני צריך את זה? יש RW ללא פג תוקף ועובד כמו שצריך. יסלחו לי כולם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל מבחינת איכות הקול.
Itay Zecharia פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 יש הבדח עצום בין AVC לRW.... איכות הקול משתנה מהקצה אל הקצה!
mic פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 נשאלת רק השאלה עכשיו - אז למה אני צריך את זה? יש RW ללא פג תוקף ועובד כמו שצריך.יסלחו לי כולם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל מבחינת איכות הקול. אז אני חולק עליך אורן, כי אני עד עכשיו עבדתי עם רוג'ר ווילקו תקין לגמרי, בגלל שלא הצלחתי להתקין את הAVC. הצלחתי לשמוע את הפקחים בצורה מעוותת ולא מובנת בכלל. עכשיו בגלל העדכון הזה, אני מדבר בAVC ומה ני אגיד לך, זה פשוט תענוג הדבר הזה! פשוט מתנה! אם תעבור לרוג'ר לפי דעתי אתה תעשה טעות.
Izik Bakshi פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 אורן הבעיה ברוגר וילקו זה שהם לא תומכים בשרתים של רשת ואטסים, כי רוגר זו תוכנה שמשתמשים בה בעוד רשתות שלא קשורות לתעופה בהרכח, וראינו דוגמא טובה לכך שבשידרוג האחרון שלהם הם לא התייחסו לקיומה של ואטסים ולשרתים שלה ושידרגו משהו לא מתאים, זה שאצלך זה פועל אחלה זה סבבה, אבל לדוגמא אצלי רוגר היה עושה לי בעיות כאשר השתמשתי בשרת AVSIM שהוא שרת נהדר, ועכשיו עם AVC זה פשוט תענוג כי הכל תומך בהכל. לסיכום כל מקרה לגופו בקטע הזה כי כאלה שאצלם רוגר יותר טוב וכאלה שלא. ובהקשר לשאלה שממנה התחיל הדיון אז אולי באמת יש מקום לשאול למה הם נותנים תוקף, אני אישית נמנע מכך כי זה פשוט לא מפריע לי...
Oren Geva פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 אני לא אומר ש AVC לא טוב, הוא מצוין ומתאים לנו בדיוק. אבל העובדה שמי שבנה אותה עשה את זה בהתנדבות לא צריכה למנוע ממני להרים גבה ולתמוה על המניעים מאחורי העובדה שכל חודש אנחנו מורידים גירסת בטא שלא שונה מקודמתה.
hagay פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 אני מאמין שיש עם התוכנה איזה שהיא בעיה ולכן לא יוצאת הגירסה הסופית מפני שלאף אחד אין עיניין לדחות סתם ובטח לא מי שבונה תוכנה חינמית.