mickey lip פורסם ינואר 17, 2007 דיווח פורסם ינואר 17, 2007 שלום לכולם. הועלה רעיון ע"י הנהלת החטיבה ובסיוע של כמה חברים חשבנו לערוך מפגש חטיבה. הרעיון: לשכור אולם הרצאות בבית חיל האויר בהרצליה. ניתן לשכור אותו ל5 שעות בערב. כמובן שהוא עולה כסף אבל תמורת סכום סימלי , ניתן לשכור אותו בקלות ואפילו לארגן כיבוד. מה נעשה שם ? א. סקירה של מצב החטיבה ובאופן כללי נושאים הקשורים לטיסה ברשת. ב. הרצאה של ק.ר מאלעל על כל נושא שתבחרו מתוך רשימת בחירה. ג. שאלות ותשובות. ד. מפגש חברתי נטו, הכרה של חברים חדשים ומפגש של חברים ישנים. ה- כל רעיון אחר שתבחרו. המוקש הוא שזה חייב להתקיים במהלך החודש הקרוב ( בגלל אותו חבר מאלעל ). לצורך קיום המפגש יש צורך ברישום של לפחות 50 חברים על מנת לצמצם את העלויות לסכומים קטנים. גולת הכותרת היא ההרצאה של הטייס מאלעל. שום דבר לא סגור , אני רק רוצה לדעת מי מתכוון להגיע למפגש כזה. אנא השתדלו לא להגיד, כן ,מבלי באמת להתכוון לכך. מי שלא יכול או לא מתאים לו לא חייב. למי שיש בעיה כספית, ניתן לפנות אלי בפרטי ונשתדל לעזור. ישנם אנשים שעובדים על זה מאחורי הקלעים , ופה המקום להודות להם. אז תודה.
Izik Bakshi פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 אהלן, אני אישית שמח על רעיון כזה, ואשמח להגיע. מיקי, באופן מקרי ביותר ובכלל ללא ידיעה על היוזמה שלך, אני בשבוע האחרון גם התחלתי במגעים ראשונים למפגש כזה באזור אחר. ככה או ככה חובה מפגש כזה שכן התרומה שלו היא חשובה וגודלה, אני שמח על שני היוזמות, ושם כרגע את הרעיון שלי בצד, ואם לא תהיה לי התנגשות עם תאריך ולימודים, אפשר לספור כבר 1 מתוך 50
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 מיקי ואיציק אני חושב שזה רעיון מעולה, למען האמת עכשיו כשאתם העליתם את זה נראה לי שכדאי להכניס את זה לשגרה של פעם או פעמיים בשנה אפילו. אני אשמח להגיע, ותודה רבה לכל מי שפועל לפני ומאחורי הקלעים
Meitar Lugasi פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 אני אגיע, בתקווה שזה לא יפול על תאריך שבו אני לא יכול.
אורח פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 I'm in !! מה שוב לראות אתכם :roll: נו טוב שיהיה .... :wink:
Moshe Bensal פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 רעיון מצויין, באמת הגיע הזמן לפגוש את החברה החדשים, במיוחד את אלה שהצטרפו מאז המפגש האחרון (שלי בכל אופן ) אצל שמוליק על החוף בקיץ 2004. חלק מכם פגשתי בסיור באלעל, וכעת הזדמנות לפגוש את כולם. טוב, אחרי כל ההרצאה הזו, כמובן שאשמח להשתתף, ואפשר לכלול גם אותי ברשימה. עריכה : אם יש משהו שאני יכול לעזור, אז בכיף, ניתן לבדוק במאיל/מסנג'ר המופיע בחתימה.
Zeev Bucki פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 למיקי היקר כל הכבוד על היזמה! אני כמובן אבוא בשמחה.אבל רק אם תאפשר לי לתת לחברה הרצאה בנושא SOP על זרימת הטיסה עם הדיילת בליווי שיקופיות... בוקי זאב:4X-MJB
אורח פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 למיקי היקר כל הכבוד על היזמה!אני כמובן אבוא בשמחה.אבל רק אם תאפשר לי לתת לחברה הרצאה בנושא SOP על זרימת הטיסה עם הדיילת בליווי שיקופיות... בוקי זאב:4X-MJB אבל אז נאלץ להגביל את הקבל לגיל 18 ומעלה ולדעתי עדיף הדכמה חיה
Danik פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 אני בהחלט רוצה להצטרף, אך אני חדש פה בפורום(לא בסימולטר), האם זה אפשרי?
אורח פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 אני בהחלט רוצה להצטרף, אך אני חדש פה בפורום(לא בסימולטר), האם זה אפשרי? אתה חבר VATIL ? אם כן (וברור שכן כי אתה כותב פה) אז זה לא אפשרי, זה חובה ושוב להבהיר, מפגש חטיבה מיועד לכל חברי החטיבה ולא משנה אם אתה חבר 10 דקות או 10 שנים.
Etai Charit פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 בהתאם לזמן ולתאריך, כמובן, אני אשמח להצטרף ולהפגין קצת נוכחות.
Danik פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 אם המפגש אמור להתקיים במהלך חודש זה, אז לא נשאר הרבה זמן, 2 סופי שבוע, אז מתי יוחלט התאריך?
OmriSoudry פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 כבר הרבה זמן שאני אומר שצריך לעשות איזה מפגש חטיבה...מאז שלקחו לנו את מפגשי הILS איבדנו את הגיבושים האלה...אגב, זה לא תמיד חייב להיות קשור לתעופה. מבחינתי גם לעשות על האש בפארק הירקון עם כללל VATIL זה אחלה של מפגש ולענייננו, אם זה יהיה בשישי או שבת (שאר הימים אני עובד) - COUNT ME IN. חוץ מזה, החיילים ישמחו גם כן שזה יהיה בשישי-שבת..
Izik Bakshi פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 עד כמה שטוב אם זה יהיה בשבת זה קצת בעיה, כי אין ביטוח שם ביום שבת. אבל בכל זאת שיבדקו אולי זה השתנה מאז.
danb2000 פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 גם אני בקומבינה. כמובן בהסתייגות הרגילה שתלויה ביום ובשעה שיקבעו, אבל עקרונית אני בפנים. ותודה לכל מי שעובד על זה :!:
Yahav Barzilay פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 בתקווה שזה יהיה בשעות סבירות (3 שעות הלוך 3 חזור)- אני גם בפנים. תודה על היוזמה
AsafSaar פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 אני גם בפנים, רק שיהיה ביום ב' או ג' או ד' תודה!
Matan Solomon פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 במידה וזה לא יפול נגיד יום לפני מתכונת או בגרות או כל דבר אחר שימנה ממני להגיע, אני בפנים!
Niv Malin פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 כבר הרבה זמן שאני אומר שצריך לעשות איזה מפגש חטיבה...מאז שלקחו לנו את מפגשי הILS איבדנו את הגיבושים האלה...אגב, זה לא תמיד חייב להיות קשור לתעופה. מבחינתי גם לעשות על האש בפארק הירקון עם כללל VATIL זה אחלה של מפגש ולענייננו, אם זה יהיה בשישי או שבת (שאר הימים אני עובד) - COUNT ME IN. חוץ מזה, החיילים ישמחו גם כן שזה יהיה בשישי-שבת.. הוצאת לי את המילים מהפה... אני בפנים אם זה לא יפול בימי לימודים ארוכים/מבחנים/מתכונות/בגרויות נתראה!
Or Netzer פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 למיקי היקר כל הכבוד על היזמה!אני כמובן אבוא בשמחה.אבל רק אם תאפשר לי לתת לחברה הרצאה בנושא SOP על זרימת הטיסה עם הדיילת בליווי שיקופיות... בוקי זאב:4X-MJB נעשה מסיבת VATIL על הרחבה האחת בוקי לגיל 18 ומעלה. ועל הרחבה השניה רן ירצה על דיילות בליווי ציורים פרחים וגרביים מולבשות על היד עם זוג עיניים.
Shai B פורסם ינואר 18, 2007 דיווח פורסם ינואר 18, 2007 אני אבוא בטוח, כל עוד זה בין תחילת פברואר ל-23