עבור לתוכן
Avi - 4X-KDF

Poor North

Recommended Posts

פורסם

מצב הסינרים של הצפון נורא.

האייתי רוצה שהמצב הישתפר והצפון יקבל סינרים ברמה של המרכז, לפי דעתי אז תיהיה יותר תנוע בצפון וביכלל צריך לשפר את המצב בעזור הנידך הזה, לפי דעתי עמק יזראל ראוי לפוטוריל.

אז הינה תמונות מצב:

144790856pe.jpg

הר תבור ניראה כמו בדיחה :|

184450280jw.jpg

עמק יזראל בסימולטור אפילו לא מיתקרב ליהיות דומה למציות

193974490fl.jpg

שדה תעופה של חיפה :?

811893471sv.jpg

עמק יזראל ראוי לפוטוריל ברמה של המרכז

691937436op.jpg

חיפה גם כן ראויה לסינרי ברמה של תל אביב ואני רציני!

544590104ku.jpg

וגם סינרי יותר מושקע של ראש פינה ואם כבר מדברים על ראש פינה אז חסר שמה פיקוח ברשת!

חברה צריך לשקם את הצפון הבודד הזה! שיקום האיזור יביא עוד תנוע ברשת. זאת ארץ קטנה וזאת סיבה להשקיע בסינרים!

אז בבקשה שמשהו יעשה משהו וישפר את המצב הזה :cry:

מי שיתרום לזה יבורך ויקודש!

ומי שמיתכוון ליתרון לשיקום הצפון שיודיע כאן כדי שנדע שעושים עם זה משהו.

תודה רבה!

ואני לא בא בתענות ליוצרים של הסינרים פשוט אני חושב שצריך להשקיע יותר

אז מי שחושב כמוני שיתן כאן תגובה כדי שזה יעודד יוצרי סינרים לעשות את זה.

פורסם

מצב שגיאות הכתיב שלך נורא,אנא ממך לפני שליחה בדוק שוב את שגיאותך,תבורך ותקודש אם תתקן מצב זה :shock: קח את :idea: וגם את :!: חוץ מזה אני גר בצפון ואני מרוצה ,אם אתה רוצה שאהיה מאוד מרוצה ,תעשה אתה למען כולם וגם לעצמך ואז תבוא גאולה לציון.

פורסם
מצב שגיאות הכתיב שלך נורא,אנא ממך לפני שליחה בדוק שוב את שגיאותך,תבורך ותקודש אם תתקן מצב זה :shock: קח את :idea: וגם את :!: חוץ מזה אני גר בצפון ואני מרוצה ,אם אתה רוצה שאהיה מאוד מרוצה ,תעשה אתה למען כולם וגם לעצמך ואז תבוא גאולה לציון.

חחחחח LOL אהבתי אוי אתה קרעת אותי מצחוק...

ואני יתקן את שגיעות הכתיב כמה שאוכל תודה

ומי שאוהב את מצב הצפון אז שלא יגיב!!!

פורסם

אני מת על הצפון ודעתי:

אז א' אתה צודק בדבריך בקשר לשיפור הצפון אבל שמע לא חייבים פוטוריל אני אישית יסתפק ב-LANDCLASS חדש ועדכני

אני אישית מוכן לעזור בעבודות עליו אם אכן תתקבל איזה החלטה אצל בוניי הסינרים.

קח מקל קח תרמיל בו איתי אל הגליל... :lol:

פורסם

חסכת לי תגובה, תודה.

נגנוב משפט מפורסם, " ומה אתה עשית בשביל המדינה...."

פורסם

האיתי עובד על הכל בעצמי ולא האיתי תורך ביכלל לפרסם את זה אם האיתי יכול לעבוד על זה אבל אין לי ניסיון וידע! ומספיק לרדת עלי

מי שלא חושב כמוני אז שלא יכתוב כאן את התגובה שלא!! מה לא ברור!?!?

פורסם
האיתי עובד על הכל בעצמי ולא האיתי תורך ביכלל לפרסם את זה אם האיתי יכול לעבוד על זה אבל אין לי ניסיון וידע! ומספיק לרדת עלי

רגע אני רוצה להבין משהו, אתה חושב שאם למשהו יש דעה שונה משלך ושאתה לא מסכים איתה, אזה וא צריך לסתום את הפה ?

אז אתה כניראה במקום הלא נכון.

פורסם

אבי או 4X-KDF היקר,באמת שאין לאף אחד כאן בפורום רצון "לרדת עליך",אתה רצוי וחשוב אצלינו כמו כל חבר ותיק או חדש ,אם נפגעת סלח לנו,אבל אם כבר הספקת לגלוש בפורום זה יכול אתה לראות את סגנון הכתיבה וצורתו,אנא ממך קח לתשומת לבך הערות והארות ,למענך.המשך להיות שותף וכשותף גם עליך להיות שווה חובות.אנא שפר את שגיאותך,שבת שלום.

פורסם

אבי שלום,

סך הכל כבר הבעתי את דעתי בשירשור אחר בפורום תמונות, לגבי טענות החברים לגבי חוסרים בסינרים בארץ. אבל אתה צריך להבין בצורה ברורה: אין מקום להתבטאויות כמו "מה לא ברור?!", או הנחיות לאנשים לא לכתוב כאן. ...

אם לא נעים לך לקבל דיעות אחרות או תיקונים וכו', פשוט תחסוך לכולנו, ואל תכתוב.

אבל, אתה מוזמן לכתוב ולהציע - וגם לקבל ביקורת.

שבת שלום.

פורסם

הצפון באמת זקוק לשיפוץ רציני,הבעיה היא שאין יותר מדי מה,גם אם נוסיף זה לא ישפר משהו.

לדוגמא כרמיאל וסביבתה בכלל לא קיימת בסימולטור,כביש עכו-צפת נראה כמו שביל על גבהות שלא קיימים איפה שצריך ומשגב נראית כמו אסם.אז גם אם נוסיף את כרמיאל(שאני גר בה)זה לא יתן שיפור כי אין נתיב CVFR\IFR מעל כרמיאל אלא מעל משגב ומשגב זה מקום קטן עם כמה ישובים קהילתיים.

אם כבר,אז יש כאלה במרכז שחושבים שעוד גורד שחקים שהרגע נבנה במציאות יתן מציאות בסימולטור,אז זה כבר באמת הגזמה,כי הצפון נראה ממש גרוע לעומת ת"א.

אגב,כותבים "הייתי" ולא "האיתי",לקח לי כמה דקות להבין שלא דיברת על איתי שכתב פעם על המצב בצפון. :?

פורסם

הצפון אכן נראה עני , קודר, אפל ,מפחיד - ובמציאות הוא אמור להיות מקום שמח , יפה ו"שטוף שמש(עד כמה שמז"א מאפשר זאת) \ ולכן אני לא טס בו כל כך בזמן האחרון כבר,כי זה מאוד מבאס לטוס באזור הזה גם כי הוא לא נראה רייאליסטי , ושלא תבינו אותי לא נכון , מי שבנה את הסינרים של הצפון עשו עבודת קודש והיא מאוד טובה, אבל עדין הם לא נראים מציאותים כמו הסינרים של המרכז.

פורסם

בקשר לעניין שגיאות הכתיב:

לא יפה להעיר בכלל על דברים כאלה, ובמיוחד אם לאדם יש איזו שהיא בעייה שאתם לא יודעים עלייה. אני אומר את זה כי בזמן האחרון גיליתי שהמון ילדים שצחקתי עליהם בליבי (דבר לא יפה בכלל) שהם לא יודעים לכתוב ומסתבר שיש להם בעייה מסויימת שבגללה הם כותבים עם שגיאות.

אני לא מתכוון לאבי ספציפית כי אני לא מכיר אותו, ולכן אני גם אומר זאת.

עוד לא שמעתי על מורה ללשון פה ואם יש, אז אני מניח שאם כבר לו יש את הזכות להעיר, זה מעליב ופוגע לשמוע דברים כאלו.

מסכים שצריך סינרים יותר טובים לצפון אבל אל תשכחו שלא קל לבנות סינרים וזה צורך הרבה זמן, אם למישהו מבוני הסינרים היה זמן אני בטוח שהוא כבר היה ניגש לעבודה.

פורסם

דבר ראשון... אני חושב שאני צריך להגיד את זה בישביל לא לקבל עוד הארות מעצבנות טוב אז יש לי קצת דיסלקטציה וזאת הסיבה לשגיאות

דבר שני: משהו דיבר על כרמיאל?!?!??!?!?!?!?!?! אני מדבר על עמק יזראל ועל חיפה ודרך אגב למי שלא זוכר יש נתיב CVFR שחוצה את עמק יזראל בידיוק באמצא! נתיב מחדרה לראש פינה אז אני חושב שזה רעיון מצויין לעשות למקום היפיפה הזה פוטוריל כדי שתיהיה שמה יותר תנוע ברשת מה שכימעט ולא קיים

דבר שלישי: תדמיינו לעצמכם סינרי של חיפה ברמה של תל אביב והשדה תעופה של חיפה ברמה של הרצליה! זה צריך ליהיות חלומי!! אז תחשבו על זה כמה זמן... אני מטער לעמצי שאם אחראי חתיבה היה כותב את זה יותר האיתם מסכימים איתו אז בבקשה לחשוב על זה טוב טוב

ואני לא רוצה שאנשים יכתבו פה שהם אוהבים את המצב של הצפון עכשיו לא ביגלל שזה עושה לי הרגשה רעה אלה ביגלל שככה יש פחות סיכויים שיעסו שידרוג לצפון. וסליחה על שגיאות הכתיב בבקשה לא להגיב על זה תודה.

פורסם

בקשר לעניין שגיאות הכתיב:

לא יפה להעיר בכלל על דברים כאלה, ובמיוחד אם לאדם יש איזו שהיא בעייה שאתם לא יודעים עלייה. אני אומר את זה כי בזמן האחרון גיליתי שהמון ילדים שצחקתי עליהם בליבי (דבר לא יפה בכלל) שהם לא יודעים לכתוב ומסתבר שיש להם בעייה מסויימת שבגללה הם כותבים עם שגיאות.

אני לא מתכוון לאבי ספציפית כי אני לא מכיר אותו, ולכן אני גם אומר זאת.

עוד לא שמעתי על מורה ללשון פה ואם יש, אז אני מניח שאם כבר לו יש את הזכות להעיר, זה מעליב ופוגע לשמוע דברים כאלו.

מסכים שצריך סינרים יותר טובים לצפון אבל אל תשכחו שלא קל לבנות סינרים וזה צורך הרבה זמן, אם למישהו מבוני הסינרים היה זמן אני בטוח שהוא כבר היה ניגש לעבודה.

פורסם

היי אבי, אני מסכים איתך בכל מילה בקשר לסינרי אני מציע שכמו לבן גוריון תקום קבוצה של אנשים שמומחים פה בבניית סינרים ותתחילו לאט לאט!

ובקשר לשגיאות הכתיב, אני באמת מתפלא שזה ואטיל פה...מה זה ממש לא יפה מצדכם להעיר לו פה בפומבי קחו את המסנג'ר שלו דברו איתו לדבר אני במקומו הייתי נפגע..לא יפה..

פורסם

חסכת לי תגובה, תודה.

נגנוב משפט מפורסם, " ומה אתה עשית בשביל המדינה...."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3353640,00.html

:]

פורסם

אבי,

נתחיל בעובדה שהסינרי של שדה התעופה בחיפה מעולה, נמשיך בזה שהלאנדקלאס צפון מעולה (במיוחד יחסית לנגב). איך אתה מעז להגיד שהצפון לא מושקע בכלל ?

הלאנדקלאס הראשון שזאב הוציא היה לאנדקלאס צפון, אני מציע לך לשלוח מייל לזאב, קודם כל להתנצל על החוסר הערכה שלך ואח"כ תשאל אותו כמה זמן הוא ישב לעשות את הסינרי הזה ?

אני אתן לך רמז קטן - זה יותר מחודש.

בקשר לת"א, מישהו פה אמר שישקיעו פחות בגורדי שחקים ויותר בצפון, מתי פעם אחרונה יצא סינרי עם מגדלים בת"א ? ושוב פעם HAIFA VFR היה הסינרי הראשון שיצא.

לסיום אני יכול להגיד לכם ואני מאמין ששאר היוצרים באותו קו מחשבה, סינרים חדשים לFS9 אתם לא תראו יותר, בטח שלא סינרי של לאנדקלאס כי אין שום הגיון בלהשקיע כל כך הרבה זמן במשהו שלא יעבוד בFSX.

ואבי דבר אחרון, זה שתגייס פה חצי מדינה שתגיד "וואי כן צריך סינרי" לא יעזור, אם למי שיש את היכולת היה את הזמן הוא היה עושה לכן או שתלמד לעשות לבד או שתסתפק במה שיש ותגיד תודה שבכלל יש.

פורסם

לדעתי אתה ממש לא צודק ! אם אתה חושב שזה לא טוב תעשה סינרי בעצמך ? לא טוב לך עם ההשקעה שאנשים עשו פה ? סבבה ! רק אם זה התודה שהם מקבלים ? אני אישית הייתי מתפרץ מעצבים ! אז לפי דעתי כדי לך עכשיו לשמור על זכות שתיקה לתת למנהלים לנעול ופשוט לא להמשיך בדיון שכזה...לא טוב לך ? תעשה סינרי משל עצמך ! ואג"ב גם לא ממש עדיף לפתוח על זה טופיק מול מישהו שהשקיע ואתה ממש יורק לו בפרצוף.

פורסם

לדעתי יש משהו במה שהוא אומר, פשוט רוב אנשי החטיבה מעדיפים לטוס IFR... וזה מה שפוגע בסינרים של ישראלי ובתעופה של ישראל בכלל, מכיוון שישראל היא מדינה קטנה אין כל כך הרבה נתיבי IFR לטיסה אז מעדיפים לטוס לחו"ל...

אם היו יותר טייסי CVFR, או יותר נכון יותר אנשים שמעדיפים לטוס CVFR בחטיבה אני מאמין שהיו במוקדם או במאוחר יוצרים מספר דברים לשיפור הארץ.

פורסם
לדעתי אתה ממש לא צודק ! אם אתה חושב שזה לא טוב תעשה סינרי בעצמך ? לא טוב לך עם ההשקעה שאנשים עשו פה ? סבבה ! רק אם זה התודה שהם מקבלים ? אני אישית הייתי מתפרץ מעצבים ! אז לפי דעתי כדי לך עכשיו לשמור על זכות שתיקה לתת למנהלים לנעול ופשוט לא להמשיך בדיון שכזה...לא טוב לך ? תעשה סינרי משל עצמך ! ואג"ב גם לא ממש עדיף לפתוח על זה טופיק מול מישהו שהשקיע ואתה ממש יורק לו בפרצוף, ואם מדברים על פרטי ? מה קרה חמוד ?

נערך: דניאל, את זה אתה תשמור לפרטי, עידו

נראה לי שהשיחה כאן קצת יצאה מפרופורציות.

חבר'ה קחו כוס מים ותרגעו, הבנאדם העלה משהו מי שאהב הגיב, מי שלא אהב גם הגיב לא צריך להמשיך לטחון את הדברים ולדרדר את הנושא.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...