עבור לתוכן
תומר עינבר

Simulator building

Recommended Posts

פורסם

אני אפתח את הנושא בסקרנות רבה ושאלות ודעות הנשאלות למתכנתים בדבר.

עלתה בי המחשבה, איך בונים סימולטור?? עם אילו תוכנות משתמשים?? אילו שפות תיכנות??

נושאים אילו ורבים נשאלים במוחי, כיוון שאני מעוניין ללמוד בניית סימולטור בזמני החופשי לספינות וניווט, אתם בוודאי שואלים מה הקשר לפה? אזי זה קשור לבנייתו של הסימולטור טיסה שלנו, אני לא מדבר על עיצוב שאפשר לעשות בפוטושופ או בתוכנת תלת-מימד, אני מדבר על הקמת "עולם" בו הכל מתנהל.

כיוון שנושא הספינות והניווט בגובה פני הים מרתק כאחד אני רוצה ללמוד באילו תוכנות משתמשים, ואל תגידו לי בבקשה "שזה הרבה עבודה" או "שיש הרבה תוכנות"..אני רוצה לדעת את עיקרון הבנייה, סוגי הבנייה וכו'...

בתודה רבה רבה רבה

תומר

פורסם

אני מקווה שאלכס לרונס (מקווה שלא עיוותתי את השם משפחה ) יראה את ההודעה הזאת, אם יש משהו שיכול להשיב לך על השאלה הזאת, זה הוא.

פורסם
העקרון הוא לדעתי תואר ראשון במדעי המחשב :wink:

ועדיף הרבה יותר מזה אם אתה רוצה להשתוות לרמה של הסימולטור, או למשחק סימולציה בכלל :lol: .

להשוואה: מי שלומד עכשיו מדעי המחשב בביה"ס ברמה של 5 יח"ל לא לומד יותר מאשר לבנות מחשבון פשוט בפסקל ותוכנות בסגנון הזה, כמובן שאפשר ליישם את הידע שרכשת בשביל לבנות דברים אחרים, אבל הכל על אותו עקרון.

אני לא רוצה להוציא את הרוח מהמפרשים, אבל זה תחום רחב מאוד ואם אתה לא לומד אותו כמקצוע לדעתי אי אפשר להגיע לרמה מספיק גבוהה לצורכי בניית משחקים.

מחשבים זה תחום שצריך לאהוב כדי ללמוד אותו, למדתי שנה שעברה מדעי המחשב וסבלתי מכל דקה, אבל יש כאלה שאוהבים את זה ובא להם 100 בקלות.

באיזו דרך שלא תבחר, בהצלחה.

פורסם

תומר, אני חושב ששאלת שאלה הגדולה בכמה מידות על הפורום הזה.

אני מניח שחיפוש מדוקדק בגוגל, שליטה בשפה האנגלית, משמעת ורצון בקריאת חומר רב יביא אותך למטרה. בכל אופן, קח בחשבון הרבה השקעה עד הגעה לתוצר ראשוני.

הרבה בהצלחה.

פורסם
אני מקווה שאלכס לרונס (מקווה שלא עיוותתי את השם משפחה ) יראה את ההודעה הזאת, אם יש משהו שיכול להשיב לך על השאלה הזאת, זה הוא.

השם הוא אלכס לורינצ'י (LAWRENCE), וכן, יש דבר או שניים שהוא יכול לספר על הנושא הזה :lol:

את שם המשתמש שלו יהיה לך קל למצוא בפורום בוני קוקפיטים, שם אלכס כותב הרבה.

פורסם
Hi guys,

I do not visit the forum very frequently so I might be slow. Yes, the subject is familiar to me . Have a look here and tell me what you think:

www.simsquared.com

Have fun,

איך זה יכול להיות שלא ראיתי את הסימולטור הזה מעודי??

תודה אלכס

והאם זה סימולטור? או תוכנה לבניית סימולטורים?

פורסם

ועדיף הרבה יותר מזה אם אתה רוצה להשתוות לרמה של הסימולטור, או למשחק סימולציה בכלל :lol: .

להשוואה: מי שלומד עכשיו מדעי המחשב בביה"ס ברמה של 5 יח"ל לא לומד יותר מאשר לבנות מחשבון פשוט בפסקל ותוכנות בסגנון הזה, כמובן שאפשר ליישם את הידע שרכשת בשביל לבנות דברים אחרים, אבל הכל על אותו עקרון.

אני לא רוצה להוציא את הרוח מהמפרשים, אבל זה תחום רחב מאוד ואם אתה לא לומד אותו כמקצוע לדעתי אי אפשר להגיע לרמה מספיק גבוהה לצורכי בניית משחקים.

מחשבים זה תחום שצריך לאהוב כדי ללמוד אותו, למדתי שנה שעברה מדעי המחשב וסבלתי מכל דקה, אבל יש כאלה שאוהבים את זה ובא להם 100 בקלות.

סליחה? לדעתי אתה זוכר את זה מכיתה ז' או ח'.

או שלמדת עם מורים מוזרים או עם תלמידים ברמה נמוכה.

השיעורי בית שמקבלים בשיעור הראשון או השני הם לעשות את מה שאמרת.

יש פרוייקטים של סיום י"ב שמגיעים לרמה מטורפת, אבל שאני מדבר על רמה מטורפת זו אחת כזו שגם סטודנטים לא בטוח מגיעים לרמה כזו, ואני יודע מה אני אומר.

הכל תלוי באיזה מורים ועם איזה תלמידים למדת את זה.

פורסם

האמת ...חברים שלי לומדים במכללת אורט בירושלים ובשבוע הראשון של המגמה הם כבר סיימו

לעשות את מה שקראת לו :..."מחשבון פשוט בפסקל ותוכנות בסגנון הזה....."

הם כרגע עובדים על דברים ממש רציניים......

פורסם
Hi guys,

I do not visit the forum very frequently so I might be slow. Yes, the subject is familiar to me . Have a look here and tell me what you think:

www.simsquared.com

Have fun,

איך זה יכול להיות שלא ראיתי את הסימולטור הזה מעודי??

תודה אלכס

והאם זה סימולטור? או תוכנה לבניית סימולטורים?

This is a full naval simulation software :)

פורסם
אני אפתח את הנושא בסקרנות רבה ושאלות ודעות הנשאלות למתכנתים בדבר.

עלתה בי המחשבה, איך בונים סימולטור?? עם אילו תוכנות משתמשים?? אילו שפות תיכנות??

נושאים אילו ורבים נשאלים במוחי, כיוון שאני מעוניין ללמוד בניית סימולטור בזמני החופשי לספינות וניווט, אתם בוודאי שואלים מה הקשר לפה? אזי זה קשור לבנייתו של הסימולטור טיסה שלנו, אני לא מדבר על עיצוב שאפשר לעשות בפוטושופ או בתוכנת תלת-מימד, אני מדבר על הקמת "עולם" בו הכל מתנהל.

כיוון שנושא הספינות והניווט בגובה פני הים מרתק כאחד אני רוצה ללמוד באילו תוכנות משתמשים, ואל תגידו לי בבקשה "שזה הרבה עבודה" או "שיש הרבה תוכנות"..אני רוצה לדעת את עיקרון הבנייה, סוגי הבנייה וכו'...

בתודה רבה רבה רבה

תומר

בניתי כמה בחיי.... :mrgreen: אשמח לעשות לך סיור הדגמה

צור קשר אם אתה מעוניין

תודה רבה הנה המסנג'ר שלי נדבר שם 8)

tomer@rweiss.dnsalias.com

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...