עבור לתוכן
Ilan Nemirovski

לכול הפקחים/טייסים שרוצים תנועה בסופי שבוע !-!-! =]

Recommended Posts

פורסם

פקחים מתלוננים שאין תנועה?!

אז תתחילו לפרסם בחטיבות האחרות בעולם שיש לנו פיקוח בסופי שבוע ותהנו מתנועה רבה שתגיע מכול העולם הכול תלוי בנו..

אז למי שמעוניין שיתחיל לפרסם בחטיבות...

אם הרבה סבלנות נקבל הרבה פיקוח והרבה תנועה..

מקווה שתאמתו את העצה שלי...

נ.ב

יכול להיות שהתחלתם לעשות את זה ואם לא אז חבל יאללה בהצלחה לכולם.כנסו לפה ומשם לכול החטיבות.

www.vatsim.net :)

פורסם

אוקי אממ אסף כנראה לא הבנת אותי נכון את הלינק כולם מכירים זה בדוק ואממ ואני לא אומר שהם לא מפרסים כרואי פשוט מתלוננים טיפה שאין תנועה אז הנה עצה שלדעתי תעזור... :wink:

אשמח לעוד תגובות הערות...

פורסם

אני חושב שכדאי שתתרכז בלטוס. כל מי שכאן מכיר את הלינק, כל מי שכאן אוהב ורוצה פיקוח. אם אתה רוצה לעזור, כנס לפורומים של חברות/חטיבות ותזמין אותם לטוס, או לחילופין שלח הודעה לאיש החטיבה הרלוונטי בנושא. אני מת על האנשים ש"מפעילים" את כולם. תאמין לי שאנשי האירועים של החטיבה לא כאן מאתמול. אם היה לך נישה ספציפית שהיית מפנה, אני מקבל את זה באהבה. תאמין לי שאשמח/נשמח לשמוע איפה עוד אפשר להשתפר. אבל עולים ניחוחות לא טובים מההודעה שלך. לא יודע, אבל ההודעה שלך בפורום נראית לא לעניין.

סורי, דיעה שלי.

:roll:

פורסם

אילן, צירפת לינק, האם טרחת באמת לבדוק אם מפורסם?

בלינק שצירפת יש קישור ללוח אירועים של ואטסים, אתה מוזמן להיכנס ולראות שהאירוע השבועי מופיע שם, בנוסף בלינק שצירפת קיים קישור לפורום ואטסים שם גם פורסם על האירוע בשני תתי פורום: FLY-IN ופורום VATIL שנמצא שם.

אני שמח על הרצון לעזור, אתה מוזמן לעזור בכך שאם אתה מכיר טייסים זרים מהעולם או חבר בחברה וירטואלית זרה, אתה מוזמן לפרסם את הנושא אצלהם ולעודד אותם לבוא לטוס בארץ.

פורסם

אילן, מאד משמח שאיכפת לך אבל תחשוב שניה

אם אנחנו נעשה את זה ונפרסם בפורומים אחרים בכל פעם שמישהו מהפקחם אצלינו עולה לפקח.

זה יהיה בלאגן בפרומים אחרים והרבה אנשים אחרים יחשבו כך וכל פקח אחר בעולם

יעלה הודעה כזאת וכל הפורומים יהפכו ל...אתה יודע מה.

כמו שאיציק אמר, אם יש לך חברים שאתה יכול להזמין לבקר, או אפילו לבוא יחד איתם (יד ביד :P )

אז תהיה תנועה.

כנ"ל אם אתה חבר בחברת תעופה שהיא לא מפה תזמין אותם לבקר פה .

הנה דוגמא מהחברה שאני טס בה, תמונה זו מופיע בדף הראשי:

visittelavivcw0.png

ואתה מוזמן לצפות בסרטון שהכינו לישראל (תקשיב איזה מחמאות קיבלנו על הפיקוח שלנו :oops: ):

http://simcoa.org/intros/telaviv-1.wmv

עכשיו תורך :arrow:

דני :)

פורסם

אוקי חברה רק לעזור לכם הפקחים והטייסים איציק צודק לא בדקתי הייתי צריך לעשות זאת.. :roll: תודה לכולם שהגיבו מקבל את התגובות והערות של כולם ואנסה לקרוא לכמה שיותר וראיתי כמה שהתלננו בהודעה של איציק בנוגע לסופי שבוע בדביק...[מקווה שמבינים על מה אני מדבר]

נ.ב

את הסרטון ראיתי... :?

להתראות לכולם...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...