עבור לתוכן
אורח

TFC יום חמישי, הלג האחרון בארה"ב

Recommended Posts

פורסם

שכחתי לעדכן כבר בשבוע שעבר אבל דעו שלניו אורלינס KMSY יש אחלה סינרי חינמי ב-AVSIM, (שתי הורדות: סינרי והשלמת טקסטורות):

http://library.avsim.net/download.php?DLID=90891

http://library.avsim.net/download.php?DLID=91009

שימו לב שלמרות ההוראות אני היתקנתי אותו ללא תוכנת RWY12 והסיפריות אובייקטים שלה והסינרי עובד יופי.

למיאמי בטח יש גם משהו חינמי אבל לא בדקתי כי יש לי את התוסף המצויין של - FLY TAMPA.

לסיום - לקראת הלג האחרון בארה"ב אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לאלעד שהוביל אותנו בביטחה ברחבי ארה"ב וקנדה בחודשים האחרונים, מצא לנו מגוון יפה של שדות והכין תדריכים בסרט נע שבוע אחרי שבוע.

תודה אלעד :P

פורסם

מיאמי הדיפולטי מספיק טוב, האזור שלו הוא פוטוריל דיפולטי ומהאויר ניראה מצויין.

פורסם

חזרתי היום ממיאמי (על אמת)

ישבתי בקוקפיט

באמת יפה ההמראה משם

גם בנחיתה היית בקוקפיט אחלה "סינרי" יש להם

נחתנו על 30 מהים - נחיתה מדהימה

והכל תודות לקובי ,אלון ,והקברניט הנחמד אלון מורגן והחטיבה הנפלאה שלנו

תמונות בהמשך

אריה

פורסם
חזרתי היום ממיאמי (על אמת)

ישבתי בקוקפיט

באמת יפה ההמראה משם

גם בנחיתה היית בקוקפיט אחלה "סינרי" יש להם

נחתנו על 30 מהים - נחיתה מדהימה

והכל תודות לקובי ,אלון ,והקברניט הנחמד אלון מורגן והחטיבה הנפלאה שלנו

תמונות בהמשך

אריה

ברוך הבא אריה, שמח שנהנית בקוקפיט :D

מקוה לראותך מצטרף אלינו ל TFC.

פורסם

לעניין הסינרי רן צודק בארה"ב MS עשו קצת מעבר למינימום והדיפולט באמת עונה על הדרישות

בכל מקרה אין ספק שהחודשים האחרונים בארה"ב היו אולי המעניינים ביותר נוכח העובדה שקיבלנו ברוב השדות פיקוח וכולם כבר התרגלו למכונות הירייה עם המבטא הדרומי.

בכל מקרה היה נחמד לדפוק שעון על חשבונכם מידי פעם בדלתא

יאללה מי אמר סלסה קובנית ולא קיבל? :mrgreen:

פורסם

מי מרים את הכפפה להוביל את TFC לקאריביים ודרום אמריקה?

אני כרגע לא פנוי רגשית לפרוייקט, אבל אני מניח שבקרוב תראו אותי חזרה...

לדעתי צריך לעשות סבב קאריביים, utx ממרכז אמריקה לרדת לדרuם על קו החוף המערבי עד ארץ האש ולעלות חזרה על המערבי - ואז לחתוך לאפריקה, לכיוון חוף השנהב, בנקודה הקרובה ביותר שאפשר (שז טיסה של כ-3 שעות).

פורסם
מי מרים את הכפפה להוביל את TFC לקאריביים ודרום אמריקה?

אני כרגע לא פנוי רגשית לפרוייקט, אבל אני מניח שבקרוב תראו אותי חזרה...

לדעתי צריך לעשות סבב קאריביים, ממרכז אמריקה לרדת לדרם על קו החוף המערבי עד ארץ האש ולעלות חזרה על המערבי - ואז לחתוך לאפריקה, לכיוון חוף השנהב, בנקודה הקרובה ביותר שאפשר (שז טיסה של כ-3 שעות).

העניין בטיפול....

תכין את הבטן לשתיית משקאות אלכוהוליים עם מטריות קטנות צבעוניות,

תקרא את: CHE GUEVARA - A revolutionary life,

ותאמן את הישבן לנענע בקצב הסלסה והרגאי :wink: .

אה... ותמצא לך איזה פחנוע שיסחוב אותך בבטחה מאי לאי כאשר אתה הלום קוקטיילים ומסטול מגנג'ה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

כל זה אני מאמין יפנה אותך רגשית לבאות :P

יאללה אורן - חבר אתה חסר :cry:

פורסם
דן, אני אישית מאוד נהנתי מקטע הטיסות של TFC שהיה באלסקה, עם ה DH2, ואני ישמח אם תתכנן משהו דומה לזה שוב. 8)

איציק ידידי.

בגדול יש כמובן כוונה לשלב גם VFR באיזור, אבל אמרתי כבר בהזדמנויות שונות ואני חוזר ואומר:

רמת ההנאה בטיסות VFR בסימ' קשורה ביחס ישיר לאיכות הסינרי של האיזור בו טסים, ואני לא מדבר רק על ש"ת אלא על פני השטח כולו.

בא לא נשכח שבאלסקה "הכרחנו" את החברים להשתמש בתוספי סינרי בתשלום (אולי היפים ביותר שנוצרו לFS9), לדעתי היה שווה כל סנט אבל לא בהכרח שכולם חושבים כמוני.

לגבי הקאריביים / אנטיליים אני כרגע בעיצומם של תחקיר ובדיקה מקיפים של כל היצע הסינרים שקיים לאיזור (רובם חינמיים וחלקם הקטן גם בתשלום), ומדובר בעשרות רבות של סינרים בערך כמספר האיים באיזור, והאיזור מתפרש על שטח עצום.

לכשאגמור להתקין ולבדוק הכל אני אערוך רשימה של המקומות השווים ביקור, נוסיף לזה נתונים אחרים כגון זמן טיסה רצוי לכל שבוע ושבוע, מה כדאי כ-VFR ומה כ-IFR איזה קטגוריית מטוסים מתאימה לכל לג ולג, שדות וגישות מעניינים, כמה שבועות בכלל אנחנו רוצים להיות באיזור וכו' וכו'. לבסוף נשקלל את הכל לכדי תוכנית מפורטת.

לא יודע אם זה יהיה כמו באלסקה אבל אני מאמין שכמיטב המסורת המפוארת של TFC נגבש משהו שיהיה שווה לקחת בו חלק :P

כבר רצים ביננו מיילים לגבי העניין ואני אוסיף אותך לרשימת המכותבים כדי שתהיה בעניינים ותשתתף ב"סיעור המוחות".

אגב אלסקה - זה עדיין קצת רחוק, אבל בהמשך המסע אני חושב שצפויה לנו חווית VFR מאתגרת ומהנה דווקא באקוודור ההררית. ממש במקרה "גיליתי" את המדינה הזאת ואת כל מה שיש לה להציע בהקשר של הסימ' וזה נראה מבטיח מאד....

יש למה לצפות :!:

שבת שלום :P

פורסם

מסכים איתך בכל מילה דן, בהחלט הקשור הוא ביחס ישר לרמת הסינרי, אני פשוט כל כך נהנתי מסוג הטיסה שהיה אז באלסקה ואני בהחלט מקווה שיתאפשר לעשות שוב אותו סוג של טיסה, הקטע עם הגלישה מגובה ההר עד לנגיעה באגם למטה פשוט בלתי נשכח... 8)

פורסם
מסכים איתך בכל מילה דן, בהחלט הקשור הוא ביחס ישר לרמת הסינרי, אני פשוט כל כך נהנתי מסוג הטיסה שהיה אז באלסקה ואני בהחלט מקווה שיתאפשר לעשות שוב אותו סוג של טיסה, הקטע עם הגלישה מגובה ההר עד לנגיעה באגם למטה פשוט בלתי נשכח... 8)

שמח שנהנית איציק - התענוג היה כולו שלי :P

בקאריביים אני לא בטוח שאמצא נתיב VFR בעל רמת ריגוש דומה, בשביל זה כמו שאמרתי נאלץ להמתין אני חושב לאקוודור (ואולי בעוד מקומות שעוד לא עליתי עליהם בסימ'...).

בנתיים לקטע המדובר אשמח אם יימצא נתיב וסינרי יפה של קווי החוף של האיים עם שדות תעופה קטנים ואקזוטיים ואם אפשר כמה בחורות על חוף היהם משתזפות בטופלס :P (אופס :oops: חזיר שובנסטי Totally UN-politically correct :wink:)

פורסם

לקאריביים יש כמה סנרים יפים, אבל לא יעזור כלום - רוב הזמן זה מעל מים.

דוקא בקטע הזה זה יותר מאתגר לבד עם שעון/מצפן - ולא בדבוקה כשאחד מנווט והשאר פשט עוקבים אחריו.

אפשר לבנות מסלולים יפים בכל מקרה.

יש סדרת סנרים של F1 שזכיתי בה פעם בתחרות התמונות של SIMFLIGHT שמסיפה המון וגם אפשר להתאים אותה לסנרים חינמיים לפעמים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...