David Misha פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 שלום חבר'ה לא כל כך קשור לנושא התעופה, אבל קשור מאוד לפרוייקט שלי אני מחפש בנרות גלגלי שיניים של "לגו טכני", כבר הייתי בקשר עם לגו בארצות הברית לגבי זה וממש קשה להשיג את זה, אני הצלחתי להשיג מהבן שלי שהיה לו במקרה כמה יחידות ואני צריך עוד חמשה יח' מכל סוג שבתמונה שלמטה. אלו התמסורות שיחברו הין המצערות, המדפים, הספוילר והמקזזים של ה 747 לפוטוציומטרים של הפלסמה. אם מישהו מכם ראה, שמע, יודע או יש לו אני מוכן לקנות ממנו. תודה על העזרה
yuval_el פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 דבר איתי.. אורן אלקובי, דרך אגב זה מה שרציתי להביא לך..
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 אני כמעט בטוח שיש לי כאלה זהים רק בגרסאות היותר ישנות כשהחורים עליהם טיפה שונים במיקום למרות שאני לא סגור על זה זה טוב?
Gal פורסם אפריל 1, 2004 דיווח פורסם אפריל 1, 2004 מאיפה יש לך 747 ??? ובקשר לגלגלי שיניים אני בספק או שהכל אצלי בנוי או שלא קיים
David Misha פורסם אפריל 1, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2004 אני כמעט בטוח שיש לי כאלה זהים רק בגרסאות היותר ישנות כשהחורים עליהם טיפה שונים במיקום למרות שאני לא סגור על זה זה טוב? אם השיניים מתאימים זה טוב, החורים באמצע לא ממש רלוונטים..איך אפשר ליצור איתך קשר? מאיפה יש לך 747 ??? אתה מוזמן לבקר באתר שלי גל