Izik Bakshi פורסם פברואר 8, 2007 דיווח פורסם פברואר 8, 2007 חגי, המון מזל טוב להולדת הבן, אני מאחל לך שתזכה להרבה נחת ממנו. לאלה שלא מכירים, חגי עד לפני שנה + היה טייס פעיל מאוד ברשת, מאז דברים השתנו והמציאות החליטה אחרת ולצערי חגי הפסיק פעילות שלא מרצונו. חגי, אני מחכה לראות אותך חוזר לתחביב, עד אז שיהיה המון בריאות ואושר לך ולמשפחה, ושוב, מזל טוב להולדת הבן.
zmatan פורסם פברואר 8, 2007 דיווח פורסם פברואר 8, 2007 חגי המון המון מזל-טוב חבל באמת שנאלצת לעזוב אך כולי תקווה שעוד תחזור! המון המון מזל-טוב ושתדעו המון נחת ושלווה
Ido Rosenthal פורסם פברואר 8, 2007 דיווח פורסם פברואר 8, 2007 המון מזל טוב, אני מאוד אשמח לראות אותך חוזר לפעילות :mrgreen:
Or Netzer פורסם פברואר 8, 2007 דיווח פורסם פברואר 8, 2007 פיי כמה זמן לא ראיתי את השם הזה! מזל טוב אח שלי!!!
zvi rodes פורסם פברואר 8, 2007 דיווח פורסם פברואר 8, 2007 חגי מזל טוב להולדת הבן ,אתה חסר לנו ,ד"ש לדוד (נכון?)שמור על קשר.
Itay Zecharia פורסם פברואר 8, 2007 דיווח פורסם פברואר 8, 2007 מתגעגע אליך אח יקר... המון מזל טוב ובשעה טובה!
Moshe Bensal פורסם פברואר 9, 2007 דיווח פורסם פברואר 9, 2007 חגי, המון המון מזל טוב והרבה נחת עם בריאות, אכן מתגעגעים אליך, נשמח אם תחזור במהרה. לא אשכח את שיעורי התורה לזכרו של נימרוד ז"ל.
Avi Cohen פורסם פברואר 9, 2007 דיווח פורסם פברואר 9, 2007 חגי היקר. המון מזל טוב ושפע ברכות. שרק תזכה לנחת ואושר. מחכה בקוצר רוח לראות אותך איתנו שורף את השמיים.
אורח פורסם פברואר 9, 2007 דיווח פורסם פברואר 9, 2007 חגי היקר, המון מזלט"ים להולדת הבן, הרבה אושר ונחת לך ולמשפחתך. מקווה לראותך שוב איתנו. רן.
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם פברואר 9, 2007 דיווח פורסם פברואר 9, 2007 חגי ידידי היקר אין ספור מזל טוב להולדת הבן. שיגדל למצוות ולמעשים טובים שתרווה ממנו נחת ואושר,לרוב. ובאשר לך מקווה אני שתחזור לימים כתיקונם בvatil האמת התגעגעו אליך.תן מדי פעם הצצה בפורום והגב שנראה שהכול תקין אצלך.
hagay פורסם פברואר 10, 2007 דיווח פורסם פברואר 10, 2007 מאוד מחמם את הלב, אכן הרבה זמן לא הגבתי ולא השתתפתי בטיסות, מה לעשות ישנם דברים שחזקים מאיתנו, כל פעם שיש לי זמן אני נכנס לפורום, אני נמנע מלהגיב רק בגלל שאני הרבה זמן לא פעיל בטיסות מה שגורם לשכוח דברים, אם לא מתאמנים שוכחים זו משוואה פשוטה. לא פעם ולא פעמיים אני מזכיר אתכם בחיי היום יום שלי כנהג אוטובוס בחברת אגד כדוגמא לאיך חברה צריכה להתנהל ללא הבדלי גיל דת וכו', חברה תמשיכו להיות מגניבים כמו שאתם תמשיכו לפתח את העסק, VATIL זוהי חברה שכל חבר בה יכול להתגאות. ואני ימשיך מידי פעם לשמור עליכם מרחוק .
Ben Cohen פורסם פברואר 10, 2007 דיווח פורסם פברואר 10, 2007 מאוד מחמם את הלב,אכן הרבה זמן לא הגבתי ולא השתתפתי בטיסות, מה לעשות ישנם דברים שחזקים מאיתנו, כל פעם שיש לי זמן אני נכנס לפורום, אני נמנע מלהגיב רק בגלל שאני הרבה זמן לא פעיל בטיסות מה שגורם לשכוח דברים, אם לא מתאמנים שוכחים זו משוואה פשוטה. לא פעם ולא פעמיים אני מזכיר אתכם בחיי היום יום שלי כנהג אוטובוס בחברת אגד כדוגמא לאיך חברה צריכה להתנהל ללא הבדלי גיל דת וכו', חברה תמשיכו להיות מגניבים כמו שאתם תמשיכו לפתח את העסק, VATIL זוהי חברה שכל חבר בה יכול להתגאות. ואני ימשיך מידי פעם לשמור עליכם מרחוק . חגי לא הכרתי אותך הרבה, רק חצי שנה לפני שעזבת הצטרפתי לפורום וראיתי תגובות שלך, באמת חבל לאבד בנאדם כמוך. מזל טוב להולדת הבן, גדלוהו בנחת.
Ran Bonfil פורסם פברואר 10, 2007 דיווח פורסם פברואר 10, 2007 מזל טוב חגי להולדת הבן! מאחל לך נחת, ושתזכה להרבה אושר ממנו! מקווה לראות אותך פעיל בחטיבה שוב! :mrgreen: רן