עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

ריענון רשימת חברי הפורום

Recommended Posts

פורסם

שבת שלום,

בפורום רשומים מעל 1400 חברים. מעיון ברשימה עולה כי מרביתם המכרעת של החברים לא פרסמו דבר, במידה וצירפו קישור לאתר כלשהו- או שאינו עובד או שהוא מפרסם ויאגרה ורעיונות דומים. חלק רשומים יותר מפעם אחת. אני מציע:

א. לשנות דרישות רישום: כמו בואטסים, לדרוש התחברות כחבר פורום בשם אמיתי מלא, אפשר לשפר זאת ולדרוש גם יישוב מגורים. אנשים המעוניינים רק לקרוא, יכולים לעשות כך גם מבלי להיות חברים רשומים, והמשתתפים בדיונים כדאי שיהיו מזוהים ועם הזמן גם מוכרים.

ב. שהגורם האחראי בואטיל יבצע ריענון רשימת חברים באופן תקופתי סדיר. בשעתו הייתי מקבל דואר אלקטרוני בנושא, אך גם אז היו אלף חברים שרובם עורבא פרח.

הבו נקפיד על איכות, אנשים נבונים יידעו להבחין בכך ולקבוע העדפותיהם בהתאם.

פורסם
שבת שלום,

בפורום רשומים מעל 1400 חברים. מעיון ברשימה עולה כי מרביתם המכרעת של החברים לא פרסמו דבר, במידה וצירפו קישור לאתר כלשהו- או שאינו עובד או שהוא מפרסם ויאגרה ורעיונות דומים. חלק רשומים יותר מפעם אחת. אני מציע:

א. לשנות דרישות רישום: כמו בואטסים, לדרוש התחברות כחבר פורום בשם אמיתי מלא, אפשר לשפר זאת ולדרוש גם יישוב מגורים. אנשים המעוניינים רק לקרוא, יכולים לעשות כך גם מבלי להיות חברים רשומים, והמשתתפים בדיונים כדאי שיהיו מזוהים ועם הזמן גם מוכרים.

ב. שהגורם האחראי בואטיל יבצע ריענון רשימת חברים באופן תקופתי סדיר. בשעתו הייתי מקבל דואר אלקטרוני בנושא, אך גם אז היו אלף חברים שרובם עורבא פרח.

הבו נקפיד על איכות, אנשים נבונים יידעו להבחין בכך ולקבוע העדפותיהם בהתאם.

א. דרישת הפורום היא לשם בחתימה- את הכינוי אנחנו משאירים חופשי לחברי הפורום ךנוחות החברים- כל עוד הוא לא פוגע בסביבה

ב. ברגע שכל חבר נרשם מתקבלת התרעה למנהלי הפורום בנושא- ומידי מספר ימים מתבצעת סריקה בנושא - כאשר היוזרים היחידים שנמחקים אלה יוזרים של בוטים ומפיצי דואר זבל , את כל השאר אין לנו סיבה לחוק בדיוק כמו שווטסים לא מוחקת כל כך בקלות יוזרים פעילים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...