עבור לתוכן
Amir Paz

פיקוח צהריים - היום 10.2

Recommended Posts

פורסם

באותה הזדמנות, יש התארגנות יפה בחטיבת יורוקונטרול, היום החל מהשעה 18:00 מקומי עד 21:00 מקומי שלנו, יעלו עמדות (נכון לעכשיו): מערב, צפון, מאסטריק ואני מאייש את דרום מ 19:30.

http://www.euc-vacc.org/

פורסם
חבל... נחתתי בלי פיקוח, היה חסר לי :(

לא נורא, אני אבוא לטוס בערב אם יתאפשר

מצטער על האיחור בפתיחה חברים.

הייתה לי תקלה ששברתי עליה תראש.

בכל אופן אני מחובר יציב עכשיו.. בואו לטוס !

פורסם

היה ממש כיף,

הגעתי מבריסל כ N767ES עם פיקוח תל אביב של אוהד, ולאחר מכן גישה של אמיר שהיה עירני ואמר לי לשבור ימינה בזמן 8) והליכה סביב בגלל מטוס כלשהו שעשה טעות..ואז מגדל של מתן עד לגייט, תודה רבה לכולם!

פורסם
היה ממש כיף,

הגעתי מבריסל כ N767ES עם פיקוח תל אביב של אוהד, ולאחר מכן גישה של אמיר שהיה עירני ואמר לי לשבור ימינה בזמן 8) והליכה סביב בגלל מטוס כלשהו שעשה טעות..ואז מגדל של מתן עד לגייט, תודה רבה לכולם!

היה מצויין הערב!

נהנתי מכל רגע.

הטעות לא היתה של המטוס. המגדל קצת התבלבל ואמר לו ימינה במקום שמאלה אחרי המראה :lol:

בגדול היתה חליפה של 1.5 מייל - בהפרש של 700 רגל.

ככה שאפשר לנשום לרווחה :)

תודה לכל אלו שטסו!

פורסם
היה ממש כיף,

היה מצויין הערב!

נהנתי מכל רגע.

הטעות לא היתה של המטוס. המגדל קצת התבלבל ואמר לו ימינה במקום שמאלה אחרי המראה :lol:

תודה לכל אלו שטסו!

חכה חכה, תראה מה ערוץ 10 יעשו מזה :mrgreen: :mrgreen:

פורסם
היה ממש כיף,

היה מצויין הערב!

נהנתי מכל רגע.

תודה לכל אלו שטסו!

חכה חכה, תראה מה ערוץ 10 יעשו מזה :mrgreen: :mrgreen:

הפעם יש להם הרבה מה לעשות עם זה, כי זה טעות גורלית של המגדל, שנתן המראת וקטורים צפונה במקום דרומה, אךך מה קורה שלא מרוכזים...

בכל מקרה, מזל שיש לנו גישאי עירני :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...