ElAl-DOR פורסם פברואר 11, 2007 דיווח פורסם פברואר 11, 2007 היום בשעה 22:00 בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק יש תוכנית על התחקרו המלא של התרסקות מטוס המטען של חברת אל על שהתרסק באמסטרדם שבהולנד ב4 באוקטובר 1992. מטוס מטען 747 עמוס לגמרי של אל-על, המריא משדה התעופה סכיפהול שבאמסטרדם ב4 באוקטובר 1992. במהלך ההמראה נפלו 2 מנועים מצידו הימני ומטוס הג'מבו התרסק אל תוך בנייני מגורים צפופים.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 דור, מה שאני רושם עכשיו לא מכוון נגדך אלא לכלל חברי הפורום. אני לא חושב שיש מישהו בפורום הזה שלא ראה את זה כבר 10 פעמים לפחות... מיותר לפתוח כל פעם דיון בנושא, אני חושב שזו לפחות פעם רביעית שהנושא עולה בפורום, ובהתחשב בעובדה שהתוכנית הזו מופיע בNG לפחות פעם בשבועיים בחצי שנה האחרונה אפשר כבר לעבור הלאה..
4X-MAOR פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 דור, מה שאני רושם עכשיו לא מכוון נגדך אלא לכלל חברי הפורום.אני לא חושב שיש מישהו בפורום הזה שלא ראה את זה כבר 10 פעמים לפחות... מיותר לפתוח כל פעם דיון בנושא, אני חושב שזו לפחות פעם רביעית שהנושא עולה בפורום, ובהתחשב בעובדה שהתוכנית הזו מופיע בNG לפחות פעם בשבועיים בחצי שנה האחרונה אפשר כבר לעבור הלאה.. אתה יודע יכול להיות שיש כאלה שלא ראו
Almog Atar פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 אם כל אחד היה מודיע בפורום על ההתרסקות של אל על/על פרקים של תעופה בחקירה כל יומיים היה נפתח דיון חדש. מי שזה מעניין אותו ראה את זה כבר יותר מפעם אחת, כמו שעידו אמר זה משודר המון.
Ben Cohen פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 את האמת בפעם הראשונה שפירסמו הודעה על התוכנית בפורום, לא יצא לי לראות אבל במקרה איזה יום שבת זיפזפתי ובדיוק התחילה התוכנית המדוברת. כל תוכנית כמעט חוזרת בNG לפחות 10 פעמים בשנה...
תומר עינבר פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 האמת שזה נכון....כל אחד כאן ראה את התוכנית בפעם השביעית... אבל זה מרתק כל פעם מחדש...
Ido Rosenthal פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 את האמת בפעם הראשונה שפירסמו הודעה על התוכנית בפורום, לא יצא לי לראות אבל במקרה איזה יום שבת זיפזפתי ובדיוק התחילה התוכנית המדוברת. כל תוכנית כמעט חוזרת בNG לפחות 10 פעמים בשנה... בתור אחד שמקפיד ללכת לישון עם "שניות מאסון" כל יום (כן כן, זה הזוי) אתה יכול להיות בטוח שזה הרבה יותר מ-10 פעמים בשנה. אני כבר יכול לדקלם את מה שהולך שם...
mickey lip פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 את האמת בפעם הראשונה שפירסמו הודעה על התוכנית בפורום, לא יצא לי לראות אבל במקרה איזה יום שבת זיפזפתי ובדיוק התחילה התוכנית המדוברת. כל תוכנית כמעט חוזרת בNG לפחות 10 פעמים בשנה... בתור אחד שמקפיד ללכת לישון עם "שניות מאסון" כל יום (כן כן, זה הזוי) אתה יכול להיות בטוח שזה הרבה יותר מ-10 פעמים בשנה. אני כבר יכול לדקלם את מה שהולך שם... אכן הזוי, תפתח ערוץ אגו. :wink:
Matan Solomon פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 את האמת בפעם הראשונה שפירסמו הודעה על התוכנית בפורום, לא יצא לי לראות אבל במקרה איזה יום שבת זיפזפתי ובדיוק התחילה התוכנית המדוברת. כל תוכנית כמעט חוזרת בNG לפחות 10 פעמים בשנה... בתור אחד שמקפיד ללכת לישון עם "שניות מאסון" כל יום (כן כן, זה הזוי) אתה יכול להיות בטוח שזה הרבה יותר מ-10 פעמים בשנה. אני כבר יכול לדקלם את מה שהולך שם... אכן הזוי, תפתח ערוץ אגו. :wink: בדיוק עסק משפחתי רולז :]
Ido Rosenthal פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 מיקי, אני חי מתקציב של סטודנט... אני קונה בסופר את כל ה"סופרקלאס", אז ערוץ אגו אתה רוצה שיהיה לי ?
Asaf Brietbard פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 כל עוד לא "טיב טעם", אתה לא באמת הרדקור...
Ido Rosenthal פורסם פברואר 12, 2007 דיווח פורסם פברואר 12, 2007 כל עוד לא "טיב טעם", אתה לא באמת הרדקור... טיב טעם יקר :shock:
4X-MAOR פורסם פברואר 13, 2007 דיווח פורסם פברואר 13, 2007 כל עוד לא "טיב טעם", אתה לא באמת הרדקור... טיב טעם יקר :shock: גם טיב טעם זה לא כשר ואחרי מה שקרה עם הביצים והעוף המקולקל לא הייתי קונה שם