עבור לתוכן
ElAl-DOR

שניות מהאסון, נשיונל ג'אוגרפיק - התרסקות מטוס אלעל באמסטרדם

Recommended Posts

פורסם

היום בשעה 22:00 בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק יש תוכנית על התחקרו המלא של התרסקות מטוס המטען של חברת אל על שהתרסק באמסטרדם שבהולנד ב4 באוקטובר 1992.

מטוס מטען 747 עמוס לגמרי של אל-על, המריא משדה התעופה סכיפהול שבאמסטרדם ב4 באוקטובר 1992. במהלך ההמראה נפלו 2 מנועים מצידו הימני ומטוס הג'מבו התרסק אל תוך

בנייני מגורים צפופים.

פורסם

דור, מה שאני רושם עכשיו לא מכוון נגדך אלא לכלל חברי הפורום.

אני לא חושב שיש מישהו בפורום הזה שלא ראה את זה כבר 10 פעמים לפחות... מיותר לפתוח כל פעם דיון בנושא, אני חושב שזו לפחות פעם רביעית שהנושא עולה בפורום, ובהתחשב בעובדה שהתוכנית הזו מופיע בNG לפחות פעם בשבועיים בחצי שנה האחרונה אפשר כבר לעבור הלאה..

פורסם
דור, מה שאני רושם עכשיו לא מכוון נגדך אלא לכלל חברי הפורום.

אני לא חושב שיש מישהו בפורום הזה שלא ראה את זה כבר 10 פעמים לפחות... מיותר לפתוח כל פעם דיון בנושא, אני חושב שזו לפחות פעם רביעית שהנושא עולה בפורום, ובהתחשב בעובדה שהתוכנית הזו מופיע בNG לפחות פעם בשבועיים בחצי שנה האחרונה אפשר כבר לעבור הלאה..

אתה יודע יכול להיות שיש כאלה שלא ראו

פורסם

אם כל אחד היה מודיע בפורום על ההתרסקות של אל על/על פרקים של תעופה בחקירה כל יומיים היה נפתח דיון חדש.

מי שזה מעניין אותו ראה את זה כבר יותר מפעם אחת, כמו שעידו אמר זה משודר המון.

פורסם

את האמת בפעם הראשונה שפירסמו הודעה על התוכנית בפורום, לא יצא לי לראות אבל במקרה איזה יום שבת זיפזפתי ובדיוק התחילה התוכנית המדוברת.

כל תוכנית כמעט חוזרת בNG לפחות 10 פעמים בשנה...

פורסם
את האמת בפעם הראשונה שפירסמו הודעה על התוכנית בפורום, לא יצא לי לראות אבל במקרה איזה יום שבת זיפזפתי ובדיוק התחילה התוכנית המדוברת.

בתור אחד שמקפיד ללכת לישון עם "שניות מאסון" כל יום (כן כן, זה הזוי) אתה יכול להיות בטוח שזה הרבה יותר מ-10 פעמים בשנה. אני כבר יכול לדקלם את מה שהולך שם...

פורסם

בתור אחד שמקפיד ללכת לישון עם "שניות מאסון" כל יום (כן כן, זה הזוי) אתה יכול להיות בטוח שזה הרבה יותר מ-10 פעמים בשנה. אני כבר יכול לדקלם את מה שהולך שם...

אכן הזוי, תפתח ערוץ אגו. :wink:

פורסם

אכן הזוי, תפתח ערוץ אגו. :wink:

בדיוק

עסק משפחתי רולז :]

פורסם
כל עוד לא "טיב טעם", אתה לא באמת הרדקור... :lol:

טיב טעם יקר :shock:

גם טיב טעם זה לא כשר ואחרי מה שקרה עם הביצים והעוף המקולקל לא הייתי קונה שם

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...