עבור לתוכן
LeoS

PSS SIDSTAR - FOR LLBG

Recommended Posts

פורסם

Shalom!

I am currently building a SIDSTAR for the PSS Aircrafts - today i finished everything and i would need some Beta Testers. Included are

DEENA1 Departures

TALMI1 DEPARTURES

SOLIN DEPARTURES

ILS12

VORDME12

ILS26

VORDME08

VORDME26

RNAV26

RNAV30

VORDME30

If there is anny approach / SID missing, please tell me now, because then i will fix it !

Thank you for your help :D

Leo

פורסם

Hello Leo,

first I want to welcome your contributory effort, helping others voluntarily.

Secondly, I'd like to clarify the undertaking: it has to rely on current information, Israel AIP and AIRAC data. This data updates every 28 calendar dates, meaning frequent update, or people use obsolete information and might run into safety issues.:

Navigraph publishes PSS terminal FMS procedures for LLBG. They are reasonable: Eastbound departure is missing, all other 6 SID families are included although not all variants.

arrivals are incomplete in routing, many go from SIRON to BGN VOR. None of the procedures includes the missed approach portions.

Shalom!

I am currently building a SIDSTAR for the PSS Aircrafts - today i finished everything and i would need some Beta Testers. Included are

DEENA1 Departures

TALMI1 DEPARTURES

SOLIN DEPARTURES

ILS12

VORDME12

ILS26

VORDME08

VORDME26

RNAV26

RNAV30

VORDME30

If there is anny approach / SID missing, please tell me now, because then i will fix it !

Thank you for your help :D

Leo

פורסם

איליה,

הגעת IFR לנתב"ג ממזרח ודרום הינה על J10B מ-ALROD ל-BGN VOR, אין אחרת (פמ"ת פנים ארצי מהדורה 20 עמ' נתב"ג 9). צר לי אם משפט זה משנה מחשבות וידע של כמה מטייסינו ופקחינו, אך זה המצב. אם כך ביצעו, טוב עשו ולא מחוסר מידע. בקרת TMA רשאית לשנות, לקצר, לתת ווקטורים או להכניס את המטוס על J10 ישירות BGN מתלמי. ATC של FS מתעלם מנהלי הצטרפות של שדות יעד, ומנמיך ומכניס את המטוס לגישה המבוקשת.

עניין מבורך מאוד!

מכיר הרבה חברים מחו"ל שמבקרים OFFLINE בנתב"ג ומחוסר מידע נכנסים ל-26 ול-30 דרך רמאלה... :?

פורסם

מעט מפתיע, כי התקנת PSS כוללת גם AIRAC ותהליכי שדות. יש שם ערימת תהליכי נתב"ג שפירטתי בהודעה למעלה, כולל למשל את כל שלוש גישות ה- RNAV. אגב- מה קורה כשמריצים את המתקין של המטוס מחדש ובוחרים בו רק NAVDATA?

מצויין תודה רבה יש לי את ה-PSS757 ובאמת לא מצאתי סידים וסטארים
פורסם

עופר בהמשך לדבריך יש לי כמה בעיות בPSS ואשמח לשמוע מה דעתך.

אין לי לשום שדה ILSים,לא משנה איזה,יש לי בסך הכל STARים וSIDים למיניהם.

זה הכל,התקנתי את הAIRAC החדש,עם העידכון לסידים וסטארים אך ללא הועיל.

תמיד בעיה זו הפריעה לי בPSS(אני יודע שאני עצלן ולא מכניס את הגישה לבד :lol::lol: )

אבל זהו דבר שמאוד מפריע לי במטוס שמתיימר להיות "מקצועי".

פורסם

צר לי, בעיה זו לא מוכרת לי במטוסי PSS, אולי תמיכה שלהם תעזור, או מישהו אחר. נראה כי התקנת המטוס ועזריו לא עברה כראוי או שחסר לך משהו במחשב שמאפשר שיפעלו.

עופר בהמשך לדבריך יש לי כמה בעיות בPSS ואשמח לשמוע מה דעתך.

אין לי לשום שדה ILSים,לא משנה איזה,יש לי בסך הכל STARים וSIDים למיניהם.

זה הכל,התקנתי את הAIRAC החדש,עם העידכון לסידים וסטארים אך ללא הועיל.

תמיד בעיה זו הפריעה לי בPSS(אני יודע שאני עצלן ולא מכניס את הגישה לבד :lol::lol: )

אבל זהו דבר שמאוד מפריע לי במטוס שמתיימר להיות "מקצועי".

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...