LeoS פורסם פברואר 13, 2007 דיווח פורסם פברואר 13, 2007 Shalom! I am currently building a SIDSTAR for the PSS Aircrafts - today i finished everything and i would need some Beta Testers. Included are DEENA1 Departures TALMI1 DEPARTURES SOLIN DEPARTURES ILS12 VORDME12 ILS26 VORDME08 VORDME26 RNAV26 RNAV30 VORDME30 If there is anny approach / SID missing, please tell me now, because then i will fix it ! Thank you for your help Leo
Ohad Shalev פורסם פברואר 13, 2007 דיווח פורסם פברואר 13, 2007 will be great to add PURLA & SALAM dep's. tnx for the effort
dani-manusis פורסם פברואר 13, 2007 דיווח פורסם פברואר 13, 2007 RNAV26 I think you should add the North & South RNAV for rwy 26 ותודה, יעזור מאוד מאוד
ראם אדם פורסם פברואר 14, 2007 דיווח פורסם פברואר 14, 2007 מצויין תודה רבה יש לי את ה-PSS757 ובאמת לא מצאתי סידים וסטארים
איליה פורסם פברואר 14, 2007 דיווח פורסם פברואר 14, 2007 עניין מבורך מאוד! מכיר הרבה חברים מחו"ל שמבקרים OFFLINE בנתב"ג ומחוסר מידע נכנסים ל-26 ול-30 דרך רמאלה... :?
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 14, 2007 דיווח פורסם פברואר 14, 2007 Hello Leo, first I want to welcome your contributory effort, helping others voluntarily. Secondly, I'd like to clarify the undertaking: it has to rely on current information, Israel AIP and AIRAC data. This data updates every 28 calendar dates, meaning frequent update, or people use obsolete information and might run into safety issues.: Navigraph publishes PSS terminal FMS procedures for LLBG. They are reasonable: Eastbound departure is missing, all other 6 SID families are included although not all variants. arrivals are incomplete in routing, many go from SIRON to BGN VOR. None of the procedures includes the missed approach portions. Shalom!I am currently building a SIDSTAR for the PSS Aircrafts - today i finished everything and i would need some Beta Testers. Included are DEENA1 Departures TALMI1 DEPARTURES SOLIN DEPARTURES ILS12 VORDME12 ILS26 VORDME08 VORDME26 RNAV26 RNAV30 VORDME30 If there is anny approach / SID missing, please tell me now, because then i will fix it ! Thank you for your help Leo
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 14, 2007 דיווח פורסם פברואר 14, 2007 איליה, הגעת IFR לנתב"ג ממזרח ודרום הינה על J10B מ-ALROD ל-BGN VOR, אין אחרת (פמ"ת פנים ארצי מהדורה 20 עמ' נתב"ג 9). צר לי אם משפט זה משנה מחשבות וידע של כמה מטייסינו ופקחינו, אך זה המצב. אם כך ביצעו, טוב עשו ולא מחוסר מידע. בקרת TMA רשאית לשנות, לקצר, לתת ווקטורים או להכניס את המטוס על J10 ישירות BGN מתלמי. ATC של FS מתעלם מנהלי הצטרפות של שדות יעד, ומנמיך ומכניס את המטוס לגישה המבוקשת. עניין מבורך מאוד!מכיר הרבה חברים מחו"ל שמבקרים OFFLINE בנתב"ג ומחוסר מידע נכנסים ל-26 ול-30 דרך רמאלה... :?
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 14, 2007 דיווח פורסם פברואר 14, 2007 מעט מפתיע, כי התקנת PSS כוללת גם AIRAC ותהליכי שדות. יש שם ערימת תהליכי נתב"ג שפירטתי בהודעה למעלה, כולל למשל את כל שלוש גישות ה- RNAV. אגב- מה קורה כשמריצים את המתקין של המטוס מחדש ובוחרים בו רק NAVDATA? מצויין תודה רבה יש לי את ה-PSS757 ובאמת לא מצאתי סידים וסטארים
matan פורסם פברואר 14, 2007 דיווח פורסם פברואר 14, 2007 עופר בהמשך לדבריך יש לי כמה בעיות בPSS ואשמח לשמוע מה דעתך. אין לי לשום שדה ILSים,לא משנה איזה,יש לי בסך הכל STARים וSIDים למיניהם. זה הכל,התקנתי את הAIRAC החדש,עם העידכון לסידים וסטארים אך ללא הועיל. תמיד בעיה זו הפריעה לי בPSS(אני יודע שאני עצלן ולא מכניס את הגישה לבד ) אבל זהו דבר שמאוד מפריע לי במטוס שמתיימר להיות "מקצועי".
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 14, 2007 דיווח פורסם פברואר 14, 2007 צר לי, בעיה זו לא מוכרת לי במטוסי PSS, אולי תמיכה שלהם תעזור, או מישהו אחר. נראה כי התקנת המטוס ועזריו לא עברה כראוי או שחסר לך משהו במחשב שמאפשר שיפעלו. עופר בהמשך לדבריך יש לי כמה בעיות בPSS ואשמח לשמוע מה דעתך.אין לי לשום שדה ILSים,לא משנה איזה,יש לי בסך הכל STARים וSIDים למיניהם. זה הכל,התקנתי את הAIRAC החדש,עם העידכון לסידים וסטארים אך ללא הועיל. תמיד בעיה זו הפריעה לי בPSS(אני יודע שאני עצלן ולא מכניס את הגישה לבד ) אבל זהו דבר שמאוד מפריע לי במטוס שמתיימר להיות "מקצועי".