talkaplan פורסם פברואר 14, 2007 דיווח פורסם פברואר 14, 2007 היום הייתי בתל השומר בנוגע לקורס הכנה+גיבוש לחובלים (שאם אתה מסיים אותו בהצלחה בקיץ הזה מובטח לך מקום בחובלים), היום היו המיונים הראשונים ולמזלי עברתי [=
Barak Palesznicki פורסם פברואר 14, 2007 דיווח פורסם פברואר 14, 2007 מזל טוב קפלן!!, בהצלחה בהמשך!!!,נצתרך לחגוג את זה על איזה משחק של BF2. :wink:
תומר עינבר פורסם פברואר 15, 2007 דיווח פורסם פברואר 15, 2007 מזל טוב!!! תביא תמונות מהגשר פיקוד!! שתיהיה בספינה כמובן
yossid פורסם פברואר 15, 2007 דיווח פורסם פברואר 15, 2007 ברכות. גל, הבן שלי, עבר את המבדקים לשייטת 13.
אורח פורסם פברואר 15, 2007 דיווח פורסם פברואר 15, 2007 ברכות.גל, הבן שלי, עבר את המבדקים לשייטת 13. מזכירים לי נשכחות בא אלי גמד עם כובע יותר גדול מזה שחבש אותו, אמרתי לו איפה חותמים. שאל למה ? אמרתי לו אני במים הופך להיות צוללת. אמר לי יופי הגעת למקום הנכון :roll: הסברתי לו שוב.... הוא עשה פרצוף :x בכל מיקרה בהצלחה לכל המתגייסים הטריים, זכרו למקים בטירונות אין כל דבר נגדיכם, קחו את זה בקלות והעיקר תחזרו הביתה בשלום.
Asaf Brietbard פורסם פברואר 15, 2007 דיווח פורסם פברואר 15, 2007 בהצלחה לכל המתגייסים (בעיקר לחיל הים , מה לעשות, נאמנים..).
Itamar Koren פורסם פברואר 15, 2007 דיווח פורסם פברואר 15, 2007 גם אני עברתי מיונים למדריך כושר קרבי!!
3Dvg פורסם פברואר 15, 2007 דיווח פורסם פברואר 15, 2007 לא רוצה לבעס אתכם, אבל הדרך עוד ארוכה, היום מיונים הללו הוא החלק הקל של כול היחידות הממינות לפי מה שקורה כרגע עם ח"י יש בלאגן נוראי בגיבושים, אני מקווה שהגיע אליך הזימון (אם לא, סליחה... :oops: ) יש עוד לעבוד קשה, וכול מה שנעשה כאן הוא טיפה בים ואת זה שחייל הים לא מאורגנים כבר אמרתי? :wink: שיהיה בהצלחה
Asaf Brietbard פורסם פברואר 15, 2007 דיווח פורסם פברואר 15, 2007 לא רוצה לבעס אתכם, אבל הדרך עוד ארוכה, היום מיונים הללו הוא החלק הקל של כול היחידות הממינותלפי מה שקורה כרגע עם ח"י יש בלאגן נוראי בגיבושים, אני מקווה שהגיע אליך הזימון (אם לא, סליחה... :oops: ) יש עוד לעבוד קשה, וכול מה שנעשה כאן הוא טיפה בים ואת זה שחייל הים לא מאורגנים כבר אמרתי? :wink: שיהיה בהצלחה אתה קצין כ"א בחה"י? על סמך מה אתה מדבר על בלגן?
3Dvg פורסם פברואר 15, 2007 דיווח פורסם פברואר 15, 2007 לא רוצה לבעס אתכם, אבל הדרך עוד ארוכה, היום מיונים הללו הוא החלק הקל של כול היחידות הממינותלפי מה שקורה כרגע עם ח"י יש בלאגן נוראי בגיבושים, אני מקווה שהגיע אליך הזימון (אם לא, סליחה... :oops: ) יש עוד לעבוד קשה, וכול מה שנעשה כאן הוא טיפה בים ואת זה שחייל הים לא מאורגנים כבר אמרתי? :wink: שיהיה בהצלחה אתה קצין כ"א בחה"י? על סמך מה אתה מדבר על בלגן? מש"ק מיחשוב במדור סיירות, עובד בד בבד עם ח"י ו ח"א.. למרות שלאחרונה הם די מתאמצים, אבל עדיין, הרמ"ד הקודם השאיר כזה בלאגן שם, שיהיה עוד הרבה זמן עד שיהיה שם סדר...
Matan Solomon פורסם פברואר 16, 2007 דיווח פורסם פברואר 16, 2007 לא רוצה לבעס אתכם, אבל הדרך עוד ארוכה, היום מיונים הללו הוא החלק הקל של כול היחידות הממינותלפי מה שקורה כרגע עם ח"י יש בלאגן נוראי בגיבושים, אני מקווה שהגיע אליך הזימון (אם לא, סליחה... :oops: ) יש עוד לעבוד קשה, וכול מה שנעשה כאן הוא טיפה בים ואת זה שחייל הים לא מאורגנים כבר אמרתי? :wink: שיהיה בהצלחה אתה קצין כ"א בחה"י? על סמך מה אתה מדבר על בלגן? מש"ק מיחשוב במדור סיירות, עובד בד בבד עם ח"י ו ח"א.. למרות שלאחרונה הם די מתאמצים, אבל עדיין, הרמ"ד הקודם השאיר כזה בלאגן שם, שיהיה עוד הרבה זמן עד שיהיה שם סדר... אני בדיוק מנסה לדחות את הגיבוש של טייס, אולי תסדר איזה משהו ?