עבור לתוכן
eorubin

MD-11 ל FS9 ול FSX.

Recommended Posts

פורסם

המטוס לא בדיוק למקצוענים..., הוא פועל ע"פי ה-FSPlanner, וגם הוא פועל על ה-GPS הדיפולט של הסימ', אפשר לראות את זה כאשר מסתכלים על EHSI, אז אני לא יודע מה חוץ מזה אפשר לעשות עם ה-FMC, אבל המודל החיצוני נראה מעולה.

פורסם

ברק,

לדעתי המטוס מדהים, והעובדה שאין לו FMC ריאליסטי לא עושה אותו "לרק מודל חיצוני" אך זו דעתך.

כפי שהזכרתי כבר בפורום בעבר, ההנאה של ההטסה היא הרבה מעבר למחשב טיסה שעושה הכל במקומך, ואני מקווה שאת העובדה הזו אתה בטח יודע.

אלדד.

פורסם
שלום לכולם,

לכל אוהבי MD11, חברת SKY SIMULATIONS הקדימה את PMDG ומוציאה למכירה את המטוס המדהים הזה, ונראה לא רע בכלל, ומה שחשוב שהמחיר לא בשמיים.

http://secure.simmarket.com/product_inf ... ts_id=2232

http://www.skysimulations.com

אלדד.

אז קח את הפוסקי או כל מודל של MD11 חינמי אחר.

23 יורו הוא בטח לא שווה.

פורסם

רן,

אם יש MD11 חינמי שיש לו OH,MP,Pedestal,פעילים ולמעלה מ80 כפתורים פעילים בקוקפיט אני בשמחה חוטף, ואז אכן לא יהיה שווה להוציא אפילו יורו אחד, אבל אני בספק שתמצא.

ב742 שאתה מטיס בפלייט, לא יותר מאתגר לתפעל את המפלצת, אני בטוח שכן, אפילו שלא הכל מושלם ויש למטוס לא מעט באגים, ואם זכרוני לא מטעה אותי, הוא לא חינמי.

בכל אופן אם למישהו יש מושג היכן משיגים MD11 חינמי נורמאלי, אני אודה לו אם יתן לינק.

אלדד.

פורסם
רן,

אם יש MD11 חינמי שיש לו OH,MP,Pedestal,פעילים ולמעלה מ80 כפתורים פעילים בקוקפיט אני בשמחה חוטף, ואז אכן לא יהיה שווה להוציא אפילו יורו אחד, אבל אני בספק שתמצא.

ב742 שאתה מטיס בפלייט, לא יותר מאתגר לתפעל את המפלצת, אני בטוח שכן, אפילו שלא הכל מושלם ויש למטוס לא מעט באגים, ואם זכרוני לא מטעה אותי, הוא לא חינמי.

בכל אופן אם למישהו יש מושג היכן משיגים MD11 חינמי נורמאלי, אני אודה לו אם יתן לינק.

אלדד.

אהלן,

אני חושב שאתה קצת טועה ולא מגיע למרכז השורה התחתונה.

המקצועים פה אוהבים להטיס מטוסים אשר מדמים ב100% את המטוס עצמו שחל במציאות.

ברגע שאין FMC נורמאלי למטוס אשר אכן יש לו FMC,מבחינת הרבה אנשים פה הוא לא בר הטסה מקצועית ב100%.(כמובן שהכל לגיטימי מה שטוב לאחד לא טוב לשני).

ב742,זהו המטוס אשר מדמה ב100% את ה742 האמיתי,נכון אין לו FMC אך אף אחד לא אמר שגם ל742 במציאות יש FMC.לפי מיטב זכרוני רק ל744 יש FMC מסדרת ה74.

הRFP אחד המטוסים המקצועיים הטובים ביותר פה,כמובן מן הסתם מפני שהוא מדמה במאת האחוזים את ה742 האמיתי.

להשוות אותו למטוס חדשני בעל FMC,אך לא בעל FMC בתוסף לסימולטור שיוצא ב23 דולר,זה ממש לא פרופרציונאלי.(כמובן אם הבנתי את הנקודה שלך נכון)

פורסם

מתן ידידי,

את השורה התחתונה הזו הבנתי מזמן ואני גם בקבוצה הזו, כנראה לא הבנת נכון לגבי המטוס ספציפית. ובינינו אין אף תוסף שהוא 100% ריאליסטי, וחבל על הויכוחים.

בקשר ל 742, אכן מטוס מקצועי אך הבאגים שישנם במטוס גם מרחיקים אותו מריאליסטיות של 100%.

בקיצור כל אחד ודעתו שלו, אני רק שיתפתי.

אלדד.

פורסם
מתן ידידי,

את השורה התחתונה הזו הבנתי מזמן ואני גם בקבוצה הזו, כנראה לא הבנת נכון לגבי המטוס ספציפית. ובינינו אין אף תוסף שהוא 100% ריאליסטי, וחבל על הויכוחים.

בקשר ל 742, אכן מטוס מקצועי אך הבאגים שישנם במטוס גם מרחיקים אותו מריאליסטיות של 100%.

אלדד.

היי אלדד, הבאגים שיש ב 742 לא הפריעו להעביר 4 קורסים של קצינים ראשונים באלעל.

אם וכאשר תצא V3 שלו, גם הבאגים הקטנים שלו יעלמו.

הבעיה עם החברה הזאת, שאת האקסטרה מייל ל 100% הם התעצלו לעשות ולכן המוצר הזה הוא בקטגוריית החינמי +.

23 יורו זה לא שווה וזו דעתי האישית, כל אחד משקיע כספו איפה שהוא רוצה ולכל אחד טעם ודעה משלו.

פורסם

דעתי לגבי מטוסי תוסף וויכוחים.

א.קיימות רמות שונות של תוספים, יש לא מעט מטוסי תוסף המדמים את מערכות המטוס והתנהגותו בצורה כמעט מושלמת, באופן שההפרש בין כמעט לבין מושלם אינו חשוב. אני מכיר כעשרה. ה- RFP B742 הוא מטוס מעולה ובהחלט בליגה לאומית, איני יודע על אילו באגים אתה מדבר, אך אם קיימים כאלה ואנחנו לא בדיוק מכירים אותם, היה כדאי לדווח עליהם במפורט בפורום התמיכה, צפויה מהדורה 3 שתרוץ על FSX. ייתכן ול-FAA ההפרש אינו מצדיק הכרה במאמן לצרכי רישוי, אך אנחנו לא בליגה זו.

ב. ישנה ליגת תוספים אחרת בה מעורבבים במטוס אחד כל מיני סידורים שלא תואמים את המטוס הספציפי או אפילו מטוס סביר כלשהו.

ג. מעל לכל, כל אדם לא רק זכאי לדעה משלו, אלא גם להביע אותה כאן בהתאם לנהלי הפורום. מה פירוש חבל על הוויכוחים? אתה מזהה ויכוח מיותר, הפסק לענות ונגמר הויכוח, אך אין זה לגיטימי לומר לאחרים שדעתם אינה ראויה. במקום לחשוב שאחר לא הבין כוונה כלשהי, הבהר אותה. כשאתה מנהל רב-שיח, תוצאת דבריך אינה תוכן שהתכוונת להעביר אלא המסר שנקלט בצד האחר.

מתן ידידי,

אלדד.

פורסם

עופר,

סליחה אם מישהו בפורום הבין מה שאתה הבנת, אך הכוונה ל"חבל על הוויכוחים" היא לא הכוונה להפסיק לענות, זהו פורום והמטרה כאן היא בהחלט לענות, זה כל הכיף.

הכוונה שלי שאני לא מכיר תוסף שהוא 100% ריאליסטי, ולא משנה מה מחירו, ואם יש תוסף כזה , אז תנדב את המידע, ברשותך.

לגבי ה 742 יש כמה באגים מעצבנים שמתעלמים מהם מכיוון שהתוסף מדהים והבאגים מתגמדים לעומת ההנאה, כפי שרן הזכיר זה לא הפריע להעביר קורסים באלעל, אבל רן גם יודע טוב מאד על איזה באגים קטנים אני מתכוון.

שיצא התוסף החדש, ויתוקנו כל "הבאגים", לדעתי זה יהיה התוסף שיגיע ל90% ריאליסטיות.

ועופר, עם כל הכבוד ויש כבוד אל תגיד לי מה לכתוב ואיך לענות או לא לענות.

בברכה,

אלדד.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...