Izik Bakshi פורסם מרץ 29, 2007 דיווח פורסם מרץ 29, 2007 חברים, בואו נשמור על פרופורציה, אם מישהו בצבא מחליט ללכת לכלא אז זו החלטה שלו ולא של אף אחד אחר. לא קיים צבא בעולם שמורכב רק מלוחמים, כל צבא חייב אנשי מקצוע שיתנו תמיכה בעורף אם זה לתחזק את המסוק שמחלץ לוחמים פצועים או לתקן את הרכב סיור והרשימה ארוכה. בין כל התפקידים האלה נכנס פיקוח טיסה, נכון שם סיכון החיים הוא פחות מלוחם אבל זה לא תפקיד שאפשר להגיד "צה"ל היה יכול להסתדר בלי פקחי טיסה", בסוף כל אחד בוחר את דרכו בצבא ויש גם הרבה שהצבא בוחר את דרכם בלי לשאול אותם. כל הפרוייקט הזה נועד שפקח בחטיבה שאוהב את התחום יוכל להיות בתחום בצבא ללא מגבלת פרופיל רפואי, צה"ל הבין שהרבה יותר שווה לו לתת לחייל עם פרופיל 97, 82 או 72 להתעסק בפיקוח טיסה כי הוא רוצה ויש לו מורל מאשר לריב ולרדוף אחרי חיילים עם פרופיל 64 שלא רוצים ואפילו ילכו לכלא כדי לצאת מזה, אין קשר בין פרופיל למורל ולא אמרתי זאת, אבל לצערי עד היום לקחו לתפקיד פקחים עם פרופיל 64 שלא רצו לשרת שם ועשו רק בעיות לצבא, היום מבינים ששוה לקחת חייל שמתעסק בפיקוח טיסה גם בבית ללא קשר לפרופיל כי זה פשוט חייל עם מורל, מה יותר טוב מזה? בשורה התחתונה אנחנו עושים טוב לכמה חברים שבסוף עושים מה שהם אוהבים בצבא, לשמחתי יש שיתוף פעולה עם צה"ל בנושא, הנושא הזה עבר במטה כמה דיונים בפרק זמן לא קטן עד שבסוף הגיעו להחלטה, מי שרוצה להגיע לתחום אנחנו נעזור לו בדיוק כמו שאני עוזר למי שרוצה להגיע לעבוד בטייסות קרב בצבא ובטח כמו שיעזרו כאן למי שיבקש להגיע להיות לוחם, בזה זה מסתכם בעזרה לאנשים שרוצים לשרת בצבא בתפקיד חיוני ולא בעזרה להשתמט ולצאת על פרופיל 21.
Amir Paz פורסם מרץ 29, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 29, 2007 המשפט הראשון שלי שאתה עוזר לאנשים להשתמט - טעות, מצטער, התבטאות לא מוצלחת שלי.שמע אני לא רוצה להכנס לפרטים במקרה הספציפי של הכלא, גם ככה אני מצטער שבכלל העליתי אותו. אבל עם העובדות אי אפשר להתווכח פה, נקודה. הדברים שלי קשים, נכון, אבל בניגוד למה שהבנת אני לא מאשים אותך, אני אומר שזה מה שיצא מהשרשור הזה. אני אסכם מבחינתי כי זה נהיה מסטיק: אם הפרופיל שלכם מאפשר לכו להיות לוחמים, לא, אין מקצוע מקביל באזרחות למפקד טנק או למטוליסט אבל אני מבטיח לכם סיפוק אדיר, יש עוד דברים בעולם חוץ מאוירונים... אבל מה אני מבין, אני סתם מט"ק דפ"ר שרץ על הג'בלאות ואני לא יודע איך מתנהל הצבא.[/b] אני יודע במי מדובר (עניין הכלא). אני רק אומר את האמת לאנשים בעניין הזה. שלא ישלו את עצמם. ולגבי ההשתמטות, באמת הרגזת אותי. אני עושה 100 טלפונים בשביל האנשים האלו במטרה שזה יצליח ומציק לכל העולם. אני לא משכנע אף אחד! אנשים פונים אלי נקודה. ואת זה חשוב להבין. אז בנימה אופטימית זו, רציתי לאחל שוב - ובצורה נורמלית הצלחה לליאב במבחנים ובהמשך הקורס ולסודרי שעכשיו חותם על נשק לגבי גיוס יולי-אוגוסט, פרטים בהמשך.
Asaf Brietbard פורסם מרץ 29, 2007 דיווח פורסם מרץ 29, 2007 עריכה: אסף אין שום תגובה לאבטר שלי ? נעלבתי :mrgreen: אתה פסיכי, זה כל מה שיש לי להגיד. :mrgreen: ודרך אגב, היה לי מתרגל (מוזר כשלעצמו) שקרא לזה חי (על בסיס חביאר XAVIER).
crazyblat פורסם אפריל 6, 2007 דיווח פורסם אפריל 6, 2007 אפשר קבע?! סיימתי צבא לפני 4 שנים... מצטרף לשאלה...והשתחררתי לפני חצי שנה
Avshalom פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 שלום אמיר, אשמח אם תיצור איתי קשר בנושא, השארתי לך מספר הודעות פרטיות וגם במייל. תודה,
Daniel Siegler פורסם אוגוסט 1, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2007 22.8 מישהו אולי יודע לאן זה ? דחו לי את זה מה 15.8 ... קיבלתי רק אימייל שדחו לי את הגיוס ... אני לא אמור לקבל גם מכתב אם המידע לאן אני הולך וכל זה?? תודה! want to be in the ISRAEL AIR FORCE! :]
Niv Malin פורסם אוגוסט 1, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2007 22.8 מישהו אולי יודע לאן זה ? דחו לי את זה מה 15.8 ... קיבלתי רק אימייל שדחו לי את הגיוס ... אני לא אמור לקבל גם מכתב אם המידע לאן אני הולך וכל זה?? תודה! want to be in the ISRAEL AIR FORCE! :] אולי זה יעזור לך. אבל הכי פשוט שתתקשר למוקד מלש"ב והם ישמחו לענות לך. http://www.shavuz.co.il/recruit/article ... &secid=715
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 19, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2007 לתשומת לב החברים, אמיר עידכן את ההודעה הראשונה בפרטים בהמשך השיתוף פעולה בנושא מול צה"ל, המייל של אמיר זמין, ותוכלו לפנות ולקבל ממנו עוד פרטים.