danb2000 פורסם פברואר 20, 2007 דיווח פורסם פברואר 20, 2007 חברים שאלה: לקראת שדרוג החיבור לאינטרנט עשיתי סקר קצר בין החברות. הדעה הרווחת שאני שותף לה היא שכל הספקים תכל'ס אותו SH&%$T. אבל פתאום משום מקום התחלתי לקבל מדי הרבה אנשים שאני מכיר (וסומך על דעתם) דעות מאד חיוביות על חברת ACTCOM. נאמר לי שהחברה הזאת היא עשר רמות מעל השאר בנושא השירות, ובנוסף מאפשרת קבלת כתובת IP קבועה (אין לי שמץ של מושג מה זה - אבל יודעי דבר אומרים שזה יכול להיות שימושי). המחיר שלהם פחות או יותר כמו כולם. הבעיה שאף אחד מהממליצים הוא לא Simmer. אם היה מדובר רק על גלישה ושימוש קונוונציונלי הייתי פשוט הולך על זה בלי בכלל להעלות פה את העינין. אבל אני יודע שככל שמדובר בטיסה ברשת יש איזה עינין עם פינגים ואיכות / מהירות חיבור לשרתים של VATSIM, וזה יכול להשתנות מספק לספק. ולכן אני שואל אם למישהו פה יש ניסיון בטיסה ברשת עם חיבור דרך החברה הנ"ל. מנהלים: 1. מקווה שלא חרגתי מנהלים - לא בא לעשות פרסומת לאף ספק ובטח שלא ממליץ על זה או אחר - שאלה תמימה ועיניינית - אם חושבים אחרת תמחקו. 2. פרסמתי בג'נרל כי לא מדובר על בעיה טכנית - אם מתאים יותר לפורום תמיכה, תעבירו לשם. תודה
Ido Rosenthal פורסם פברואר 20, 2007 דיווח פורסם פברואר 20, 2007 אני עם בזק בילנאומי ואין לי שום בעיה איתם, במיוחד אחרי שאני רואה איך עובד האינטרנט בטכניון ואצל חברה שלי - זהב, ואצל בעלי נטוויז'ן. הרבה הרבה יותר מהיר. בקשר לIP, זוהי הכתובת מכונה שלך באינטרנט, IP קבוע זה שימושי אם אתה רוצה להריץ שרת כלשהו על המחשב שלך שאנשים מבחוץ יתחברו אליו. IP קבוע לא שימושי אם אתה מוריד קבצים מאתרים כמו RAPIDSHARE שחוסמים לך את הIP לשעה וחצי אחרי שהורדת 100 מגה
E.Z פורסם פברואר 20, 2007 דיווח פורסם פברואר 20, 2007 דן. כאמור כמו שדיברתי איתך בתור אחת שעובד בספקית- כאמור כולם אותו זבל אבל במיקרה שלך הייתי ממליץ לך להימנע כמו שעידו אמר מ IP קבוע- זה לא מה שאתה צריך. לגבי אקטקום- לפי מה שאני יודע זאת ספקית שנותנת שירותי אינטרנט בעיקר לתאגידים ומוסדות לימוד והמחיר שהן לוקחים לתרכן הפרטי לדעתי הרבה יותר גבוה מהספקיות המוכרות. לגהבי איטיות ופינגים זאת בעיה מוכרת יכול להגיע בתקופות ויכול להיות שזה מאפין ספק- לגבי נטוייז'ן וסמייל- עשיתי קצת בירורים והן באמת הכי זוועיתיות בנושא, אבל שוב זה עניין של תקופות שפל שלהם השאלה כמה זמן כל תקופה כזאת נמשכת.
danb2000 פורסם פברואר 20, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 20, 2007 אלעד תודה. 1. האופציה של IP קבוע אינה חובה רק אופציה. 2. נתנו מחיר סביר ביותר (יקר אולי ב-3-4% מהממוצע - מוכן לשלם את זה אם אכן השירות שלהם יוצא דופן לטובה כפי שהעידו אנשים) ולא פחות חשוב, על המחיר הם מתחייבים למשך שנה מצידם ללא שום התחייבות מצד הלקוח לתקופת מינימום (וזה נדיר).
Ben Cohen פורסם פברואר 20, 2007 דיווח פורסם פברואר 20, 2007 חבר של דוד שלי בעל החברה, והוא מספק לו שירות אם אני לא טועה. אני יכול לשאול את בן דוד שלי איך האינטרנט...
danb2000 פורסם פברואר 20, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 20, 2007 חבר של דוד שלי בעל החברה, והוא מספק לו שירות אם אני לא טועה. אני יכול לשאול את בן דוד שלי איך האינטרנט... בן תודה אבל... אם בן דוד שלך לא טס ב-VATSIM אז זה לא ממש רלוונטי. אני רק מנסה לבדוק אם לחברה הזאת אין בעיה ספציפית בחיבור לשרתי VATSIM. סתם אינטרנט לא ממש מעניין. חוץ מזה הבנתי כבר מהמומחים ששום דבר הוא לא תעודת ביטוח - היום ספק זה מפשל מחר אחר. תודה לכולם.
gilad13 פורסם פברואר 20, 2007 דיווח פורסם פברואר 20, 2007 כמו שאתה בעצמך אמרת, כל הספקים הם בדיוק אותו ***, אז הדבר הכי חכם לעשות לדעתי הוא לעבור לספק שמציע את המחיר הזול ביותר עם התנאים הטובים ביותר (גודל תיבת מייל, התחייבות ושאר ירקות...)
אורח פורסם פברואר 20, 2007 דיווח פורסם פברואר 20, 2007 אקטום היא אחת מחלוצות האינטרנט בישראל והיא חברה מעולה שתיתן לך שירות מעולה. אמיר, המנכ"ל הוא אחד התותחים הגדולים בארץ בתחום הזה, והוא מעורב אישית בכל מה שקורה שם, כולל סיסטם,ותשתיות ושירות, ולא רק ניהול הביזנס. היינו לקוחות שלהם בבית הורי עד שעברתי לעבוד בברק ועברנו אליהם כי פשוט חבילת העובדים בברק באמת היתה משתלמת כספית. אבל הכרתי את אמיר גם כלקוח (אקטום מחזיקה בין השאר גם קוים מול ברק) ואין יותר טוב מזה בארץ. אני לא יודע מה המחירים שלהם, לדעתי הם קצת יותר יקרים מהאחרים.
Matan Solomon פורסם פברואר 20, 2007 דיווח פורסם פברואר 20, 2007 אם אורן אמר אורן אמר בכל מקרה אני מאוד מרוצה מ012 ואין לי פינגים ולא איטיות, וחוץ מזה גם שכל ספקית היום מספקת IP קבוע בתוספת תשלום קטן, אבל כמו שאמרו זה לא מומלץ אם אתה לא צריך את זה למשהו מיוחד...
Shadi Abo Ahmad פורסם פברואר 20, 2007 דיווח פורסם פברואר 20, 2007 לפני כמה שנים שנים התחברתי אליהם לתקופה קצרה דרך מבצע חסות שלקחו על אירוע לינוקס בטכניון, אני לא זוכר שאז היו בעיות עם החיבור, אבל מה שבטוח, החברה מקצועית! כיום אני לא יודע מה טיב החיבור שלהם, אבל למה שלא תבקש חודש נסיון בלי התחייבות (גם אם זה לא חינם) ותנסה בעצמך איך זה בחיבור לואטסים :idea: בהצלחה!