danb2000 פורסם מרץ 1, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 1, 2007 דן, יש חשיבות לסידור ה- FreeFlow Bahamas scenery ביחס ל- Cuba Mesh? איציק - כעיקרון לא זוכר שראיתי משהו כזה בהוראות. אני התקנתי קודם קובה ואחרי זה Freeflow אבל אני לא יודע אם זה סדר מחייב. אבל שים לב - זה חשוב!!! משום מה אחרי שמתקינים את ה-freeflow דרך האינסטולר ובטרם מוסיפים את הסיפריות בתפריט הסינרי של הסימ' - כל קווי החוף של קובה ופלורידה מתחרבשים (אני בכלל לא חושב שזה קשור ל-mesh של קובה כי פלורידה אצלי היא דיפולטית). מייד לאחר שתוסיף את הספריות הנ"ל בסדר הנכון ע"פ ההוראות ותפעיל מחדש את הסימ' - הכל יסתדר לך. אם יש לך בעיות עם זה, וההסבר שלי לוקה בחסר - דבר איתי בטלפון.
AaronDagan פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 איציק, תוספת של MESH תמיד - אבל תמיד - תהיה בעדיפות הנמוכה ביותר בסדר הקבצים של ה- SCENERY.CFG , קצת מעל הקבצים הבסיסיים של הסימולטור. למען הסדר הטוב - RTFM .... אתה הרי יודע במה המדובר.........
Izik Bakshi פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 אהרון, השאלה שלי נובעת מ RTFM, אני הבנתי מהמדריך של Freeflow שהוא כולל בתוכו גם סוג של MASH, ולכן הצירוף של קובה MASH ו Freeflow העלה את השאלה מי קודם. אני אנסה מה שדן אמר ונקווה לטוב...
Izik Bakshi פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 היה תענוג, תודה לדן על תדריך נהדר, וכמובן תודה לכל מי שהגיע. מי צילם תמונות?
Yakov Kraus פורסם מרץ 2, 2007 דיווח פורסם מרץ 2, 2007 תצוגת הנוף של חוף הים הייתה של ריבועים סימטריים גדולים. זה היה מעצבן. הפסקתי את הטיסה יצאתי וניסיתי לסדר את ספריית הסינרים. ללא הואיל. מבין לבין כולם ברחו קדימה. לאחר שהגעתי למסקנה שזה לא כף לטוס VFR מעל ריבועים סימטריים וכאשר אישתי אמרה לי שאני משוגע שכבר 12.5 הפסקתי. ביום שישי הסרתי והתקנתי מחדש מתברר שיש שם אופציה להתאמה עם UTUSA והפעלתי אותה. עכשו הסינרי מותקן כיאות. לקחים - לערוך בדיקה של הסינרים לפני הטיסה - אז זה מאוחר מדי. דן - יש לי בקשה אולי תצרף את התדרים של הVOR והADF לאורך המסלולים כדי שזה יהיה יותר מאתגר מאשר לטוס לאורך הקו של הGIS
אורח פורסם מרץ 2, 2007 דיווח פורסם מרץ 2, 2007 איציק,תוספת של MESH תמיד - אבל תמיד - תהיה בעדיפות הנמוכה ביותר בסדר הקבצים של ה- SCENERY.CFG , קצת מעל הקבצים הבסיסיים של הסימולטור. למען הסדר הטוב - RTFM .... אתה הרי יודע במה המדובר......... לא מדויק. לא ברור לי אם זה באג או פיצ'ר, אבל בסימולטור באופן עקרוני ספריות סנרי שנמצאות גבוה יותר בטבלה (או עם מספר גבוה יותר ב-CFG) יוצגו תמיד כשיש שני אובייקטים באותו מקום בשתי ספריות שונות. אבל! בכל מה שנוגע ל-MESH זה הפוך! ספריות NESH נמוכות יותר יוצגו כשיש חפיפה אותה רזולוציה (אם זו לא אותה רזולוציה, הספריה ברזולוציה הגבוהה יותר תוצג). כך שאם יש חפיפה בין קובה והבהאמס, ושניהם 30M, ואתם רוצים שדווקא הבהמאס יצגו בעדיפות גבוהה יתר (למשל כי הוא על שטח קטן יותר ולא יפריע לקובה) אז בהאמאס צריך להיות נמוך יותר! מבלבל? בכל אופן, לגבי שאר הדברים - לא משנה אם ה-MESH נמצא מעל או מתחת ללנדקלאס, אובייקטים ושדות וכו'. שוב פיספסתיח את הטיסה - הפעם דוקא הכנתי הכל, ונתקעתי בעבודה :?
Ilan Jonas פורסם מרץ 2, 2007 דיווח פורסם מרץ 2, 2007 לי יש תמונות, אבל לא רואים אותך איציק לא ברור למה לא ראיתי את איציק (וגם את מיקי ורן כמדומני). הופעת לי ברשימת מטוסים, ראיתי בראדאר אבל את האוירון לא ראיתי. האיים היו שקועים במים בחלקם הגדול אצלי, כנראה התנגש לי עם סנרי אחר ששכחתי שמותקן (ולכן נסאו הייתה מדהימה אצלי...). אני דווקא בדקתי את הסנרי לפני, אבל רק באזור קובה שהיה דווקא בסדר...