Ben Zwebner פורסם פברואר 28, 2007 דיווח פורסם פברואר 28, 2007 http://home.online.no/~chainly/JFKGround.mp3 Sounds like the way it is on VATSIM when I am controlling JFK GND :cry: (this specific controller is my favorite JFK controller to listen to and is my personal role model... he is GREAT at his work, but this recording.... sheesh, what a bad day!)
Yarden Antebi פורסם פברואר 28, 2007 דיווח פורסם פברואר 28, 2007 חח גם אני אוהב לשמוע אותו,זה מי שהקליטו אותו בתור מגדל עם האיבריה שלא ידע איפה הוא פקח שולט
Almog Atar פורסם פברואר 28, 2007 דיווח פורסם פברואר 28, 2007 הפקח הזה פיקח עליי בטיסה שלי בJFK עם הC172 בחופש פקח קרוע !
אורח פורסם פברואר 28, 2007 דיווח פורסם פברואר 28, 2007 אוי אני שמתין במכנסיים מצחוק... איזה סמטוכה ... מזכיר מערכון של הגשש, רק במקום מה היתה הדקה, מה המספר טיסה
אריק א. פורסם פברואר 28, 2007 דיווח פורסם פברואר 28, 2007 זה נשמע כאילו אחרי כל משמרת, הוא צריך שבוע הבראה :drinking: :silly: אריק
falcon-11 פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 איזה בילבול-אף אחד לא יודע איפה הוא, יותר נכון הפקח לא יודע מי זה מי ואיפה הוא.
Ben Cohen פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 פקח סטלן... לפחות הוא נחמד ולא מתעצבן כשיש קצת לחץ ובאלגן. שמח לשמוע שהוא מוודא הרבה פעמים איפה כל אחד נמצא ומה המספר טיסה, כי אם הראות נעשית לא טובה במצב כזה אנשים פשוט יכולים לאבד את חייהם.
Izik Bakshi פורסם מרץ 2, 2007 דיווח פורסם מרץ 2, 2007 איזה סטלן, ניראה לי שהוא עבר את כמות השעות המותרת לפקח...
Ben Cohen פורסם מרץ 2, 2007 דיווח פורסם מרץ 2, 2007 שמעתי את ההקלטה שוב. יש באזור הדקה איזה קטע שהוא פשוט מתייאש ואתה שומע על הקול שלו כשהוא אומר you can't just do פעמיים...
Ben Zwebner פורסם מרץ 2, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 2, 2007 שמעתי את ההקלטה שוב. יש באזור הדקה איזה קטע שהוא פשוט מתייאש ואתה שומע על הקול שלו כשהוא אומר you can't just do פעמיים... His name is arnie and I have listen to him for MANY hours on LIVEATC, they guy is amazing! but he gets annoyed pretty quickly with pilots who dont know the difference between left and right :mrgreen: