עבור לתוכן
shir

שדה דוב היום ב- 17:00 4.3

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם, שדה דוב יפתח היום בשעה 17:00, רובכם בוודאי שואלים את עצמם מאיפה ההוא צץ, אז אגיד שהייתי בהפסקה די ארוכה, אבל עכשיו חזרתי ואני מקווה להשתלב ולהתשפשף, אז מקווה שתעזרו לי עם תנועה בשדה דוב.

שיהיה לכולם יום טוב ושבוע טוב,

שיר.

פורסם

כרמוןןןןןןןןןןןןןןןןןן...

פשייי סחתיין על הקאמבק! 8)

מה זה השעה של כתיבת הודעה? גם אתה חזרת ממסיבות פורים? :mrgreen:

אני אשתדל למצוא משגיח ולהצטרף אליך בגישה, גם אני אחרי כמה חודשים נטולי פיקוח :)

יאללה לילה \ בוקר טוב :P

חג שמח

פורסם

היה ממש נחמד תודה לכולם!

איציק המון תודה שהחייתה לי את דרום :D

ותודה לעוד שני טייסים שטסו לאילת :P

היה בהחלט ערב מהנה,פן ירבו

8)8)

לילה-טוב

פורסם

כן באמת היה נחמד :P

בהתחלה היה קצת מפחיד שנכנסתי ל-VRC דיפולטי אחרי חודש וחצי בלי לפקח בלי שמישהו יעביר לי את המצב ב-TMA בצורה מסודרת. כמה מטוסים מנפלים ואני מתבלבל עם ה-PTT :|

אבל לא נורא, בסך הכל היה בסדר גמור, וזהו אני אתחיל לחזור לאט לאט לאימונים על גישה 8)

פורסם

היי

למרות הכל ולמרות אי הבנה עם שיר - שוב סליחה בנוסף להודעה הפרטית- בסה"כ נהנתי גם אני.

יהב תודה על הסבלנות , אני יודע שמטוס שמשייט 120 (לקחתי PILATUS) נחשב "קוץ בישבן" לפקח גישה עם אירליינרים גדולים מסביב וכל הכבוד שנענית לאתגר!! מתנצל שנאלצתי להתנתק בסוף. כתבתי הודעה בפורום SUPPORT, נראה שהמחשב שלי במצב סופני :(

שיר WELCOME BACK.

פורסם

8)8)

לילה-טוב

"פן ירבו ???" זה מה שאמר פרעה לחרטומיו כשהוא קלט שיש לו בעיה דמוגרפית עם עמישראל...

נראה לי שהתכוונת ל "כן ירבו"...

לא נורא זה השעה, אנחנו מבינים. וגם אנשים קצת מבושמים אחרי החג הזה...

פורסם

8)8)

לילה-טוב

"פן ירבו ???" זה מה שאמר פרעה לחרטומיו כשהוא קלט שיש לו בעיה דמוגרפית עם עמישראל...

נראה לי שהתכוונת ל "כן ירבו"...

לא נורא זה השעה, אנחנו מבינים. וגם אנשים קצת מבושמים אחרי החג הזה...

חח כמובן זו הייתה כוונת המשורר:"כן ירבו" כמובן :P:P

השעה כנראה משפיעה :roll: :roll:

פורסם

בהחלט היה כיף, תודה לכל מי שהגיע, אין שום בעיה ברוך, נהנתי לפקח עליך, ותודה על הגיוון בטיסה :D , יום טוב ושבוע טוב לכולם.

פורסם
היי

למרות הכל ולמרות אי הבנה עם שיר - שוב סליחה בנוסף להודעה הפרטית- בסה"כ נהנתי גם אני.

יהב תודה על הסבלנות , אני יודע שמטוס שמשייט 120 (לקחתי PILATUS) נחשב "קוץ בישבן" לפקח גישה עם אירליינרים גדולים מסביב וכל הכבוד שנענית לאתגר!! מתנצל שנאלצתי להתנתק בסוף. כתבתי הודעה בפורום SUPPORT, נראה שהמחשב שלי במצב סופני :(

שיר WELCOME BACK.

אין על מה.

באמת שהיום זה היה אחד המצבים היותר מלחיצים על הגישה, שוב בגלל החלודה שהצטברה, אז זה שהיית "קצת" איטי ביחס לשאר וגם היו בעיות זה באמת הכביד, אבל אם אנחנו רוצים להפיק את המירב אז צריך קצת להיות סבלניים אחד לשני, כי היום אתה במצב הזה ומחר אני אהיה במקומך ואני אצפה שהפקח יתהג אלי באותה סבלנות. :P

בקיצור הכל בסדר, ואני מאחל לך שתפתור מהר את הבעיות במחשב. :)

חג שמח

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...