David Misha פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 ה קורה לכם? כולה טיסה ונחיתה בשדה עם ציצים אני לא מאמין למראה עיניי תוריד את המילה "ציצים" נשאר לנו "כולה טיסה ונחיתה" :shock: אז מה אנו עושים פה אם לא להתלהנ מטיסה ונחיתה :wink: :wink: כל פעם שאנו מעלים את ה FS אנו מתלהבים מחדש...לא ?? תקנו אותי אם אני טועה חזור בך מדבריך
3Dvg פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 ה קורה לכם? כולה טיסה ונחיתה בשדה עם ציצים אני לא מאמין למראה עיניי תוריד את המילה "ציצים" נשאר לנו "כולה טיסה ונחיתה" :shock: אז מה אנו עושים פה אם לא להתלהנ מטיסה ונחיתה :wink: :wink: כל פעם שאנו מעלים את ה FS אנו מתלהבים מחדש...לא ?? תקנו אותי אם אני טועה חזור בך מדבריך למה להוריד? היא משתלבת לא רע בכלל במשפט בכלל היתי מסכם אותו כ-"3 דברים שאנשים מווטיל אוהבים" ושמשהו יגיד שלא... :roll: אז מה יש לנו כאן, המראה חביבה "YAY", נחיתה ידנית מלאה "YAAAY!!", וציצי "YYYAAAYYY" אני חושב שהבהרתי את דברי :mrgreen: אגב, לא כדאי שנתחיל להגביל בגיל את הכניסה לשירשור הזה? :wink: אני מקווה לראתכם בחניה (בתקווה שעכשיו לא יתקע המחשב).
danb2000 פורסם מרץ 6, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2007 ...ולמי שעדיין מתלבט אחרי השרשור ההזוי הזה אם כדאי להגיע או לא: איציק עדכן אותי שהוד מעלתה הנסיכה (באמצעות נציגיה עלי אדמות מ-VATCAR - יען כי היא כבר זצ"ל :oops: ) אישרה פיקוח בנחיתה :!: :!:
Izik Bakshi פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 כמו כן נעשים מאמצים מצידם גם לארגן פיקוח להמראה. באותו נושא, תודה גם לבן על העזרה.
danb2000 פורסם מרץ 6, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2007 תשמעו - חשבתי להיות מתוחכם אבל סתם סיבכתי עיניינים שלא לצורך. אני מדבר על זה שנתתי שתי תוכניות טיסה שונות ע"פ מסלול בשימוש ב-MYNN, אחת לכל מסלול / SID. בדקתי שוב את העיניין היום בערב - אין שום צורך בשתי התוכניות (וגם לא בטוח שאחת מהן נכונה) בסך הכל יש לשני המסלולים SID שונים שמסתיימים בנקודת JEDIK שהיא TRANS משותף לשניהם. מ-RWY32 מבצעים את JAVIS1 ומ-RWY14 את FREDY1. למען הסדר הטוב, זוהי התוכנית שיש להגיש ללא קשר למסלול שממנו נמריא - מקסימום אפשר ברגע האחרון לעדכן את ה-SID שבשימוש: MYNN SID JEDIK DCT MAMEL BR1L GT DCT GTK T137 ROBLE RTE6 SJU RTE2 STT B520 PJM TNCM כמו כן שימו לב שהנקודות שהדגשתי באדום GT ו-GTK הן בעצם אותו מקום, אחד הוא VOR והשני NDB - משום מה הם לא יושבות על אותו נתיב ולכן שמתי בינהן DCT כדי לשמור על רציפות בתוכנית הטיסה וכדי לא לקבל "Disco" ב-FMC.
AaronDagan פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 הבהרות למי שרגשותיו-השקפותיו-דיעותיו האישיות נפגעו מדבריי למעלה. א. ההתרשמות שלי שהשרשור הזה יצא מפרופורציות, לפחות לדעתי ועפ"י הבנתי וטעמי האישיים. אני כמובן מאד מכבד ומוקיר דעתו של כל אחד - בלי קשר לנושא שעל הפרק - גם אם אני לא מסכים לה. ב. להזכיר לכל מי שבמקרה שכח או מעדיף לא לזכור: "ה"תחביב העיקרי שלי הינו העיסוק בסימולטורים תעופתיים, תחביב אשר אני שקוע בו למעלה מ-20 שנה. ג. אני חושב שמעט הומור פרוע וחיוך לא הזיקו לאיש. אז מה הקטע כאן? דן עשה, עושה ויעשה דברים נפלאים, וכל אחד יעשה עם הציוד שלו- המחשב שלו או עם כל תוכנה שישים עליה יד - ככל העולה על רוחו. זה הכיף ביסודו של התחביב ומי שחושב אחרת, שיבושם לו. יום טוב ורגוע ולהשמע בשדה MYNN . אגב: אמש "בדקתי" את הנתיב שדן המליץ, כולל כמה T&G אצל הפרינצסה עם 747-400.........היה נחמד ומשעשע. I REST MY CASE ........
אורח פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 דן, ה"קטע של סט. מרטין" - סט. מרטין הוא בכלל לא אי נופש. כן, יש שם מלונות וחופים, אבל עבור הרוב המאסיבי של תיירים שמגיעים לשם הוא תחנת מעבר בדרך לאיים אחרים. הוא מרכז מסחרי ותרבותי באיזור, אבל בשום אופן לא אתר הנופש המועדף. די דמה לפוקט באיי דרום תאילנד. לגבי הזזת אירועים - אמנם מזמן לא טסתי איתכם, אבל אני חושב שעדיין יש לי זכות הבעת דיעה בנושא - TFC הוא מועדון פתח וכל מי שבא לטוס מוזמן. אבל לגרעין הקשה, שמהווה את הרוח החיה של המועדון בהחלט שמורה הפריבילגיה להזיז את האירועים כמי שמנהליםם את הפעילות. הדבר נעשה בעבר מכל מיני סיבות, ואין מניעה שיעשה גם בעתיד. אגב - אירועי חנוכה או פסח של החטיבה למשל, הם אירועים חיצוניים שבהחלט גררו הזזה של TFC ואין בזה שום בעיה. בכל אופן, מחר אני ביום חופש כך שלא אתקע בעבודה, ואני מקווה שאצטרף הפעם. וכרגיל דן, תדריך מצויין - בדיוק כמו שתריך צריך להיות!
אורח פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 הבהרות למי שרגשותיו-השקפותיו-דיעותיו האישיות נפגעו מדבריי למעלה.א. ההתרשמות שלי שהשרשור הזה יצא מפרופורציות, לפחות לדעתי ועפ"י הבנתי וטעמי האישיים. אני כמובן מאד מכבד ומוקיר דעתו של כל אחד - בלי קשר לנושא שעל הפרק - גם אם אני לא מסכים לה. ב. להזכיר לכל מי שבמקרה שכח או מעדיף לא לזכור: "ה"תחביב העיקרי שלי הינו העיסוק בסימולטורים תעופתיים, תחביב אשר אני שקוע בו למעלה מ-20 שנה. ג. אני חושב שמעט הומור פרוע וחיוך לא הזיקו לאיש. אז מה הקטע כאן? דן עשה, עושה ויעשה דברים נפלאים, וכל אחד יעשה עם הציוד שלו- המחשב שלו או עם כל תוכנה שישים עליה יד - ככל העולה על רוחו. זה הכיף ביסודו של התחביב ומי שחושב אחרת, שיבושם לו. יום טוב ורגוע ולהשמע בשדה MYNN . אגב: אמש "בדקתי" את הנתיב שדן המליץ, כולל כמה T&G אצל הפרינצסה עם 747-400.........היה נחמד ומשעשע. I REST MY CASE ........ אהרון אני חושב שלקחת את ההומור המסובב של מרביתינו קשה מידי. :wink: ובתקווה שה ELA יצא מצ'ק D היום בערב, להית' בבהאמס ...
Yakov Kraus פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 דן יש טעות בקישור לMYNN מוצגות שם דפיות של MYEM . ולכן אין לי מושג על איזה SID מדובר.
danb2000 פורסם מרץ 7, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2007 דןיש טעות בקישור לMYNN מוצגות שם דפיות של MYEM . ולכן אין לי מושג על איזה SID מדובר. אני בדקתי כרגע והקישור לא עובד בכלל. בכל מקרה אם לרן יהיה זמן אני בטוח שהוא יסדר את זה אבל גם אם לא זה לא ממש בעיה מכוון שיש לך קישור (עובד ותקין) לדפיות האלה בתדריך של השבוע שעבר - מקסימום תוריד(ו) משם.
Yakov Kraus פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 הקישורים עובדים. גם של שבוע קודם אבל הדפיות הם של השדה הלא נכון
אורח פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 דןיש טעות בקישור לMYNN מוצגות שם דפיות של MYEM . ולכן אין לי מושג על איזה SID מדובר. אני בדקתי כרגע והקישור לא עובד בכלל. בכל מקרה אם לרן יהיה זמן אני בטוח שהוא יסדר את זה אבל גם אם לא זה לא ממש בעיה מכוון שיש לך קישור (עובד ותקין) לדפיות האלה בתדריך של השבוע שעבר - מקסימום תוריד(ו) משם. מוזר תיקנתי אותם ביום שפירסמת ועכשיו הם שוב חזרו לסורם :roll: קיצר, עכשיו תקינים, תעדכנו אם לא. רן.
אורח פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 הלינק מופנה לקובץ הבא Nassu_MYNN_Charts.zip. מה יש בתוכו זה כבר צריך לשאול את דן :mrgreen:
danb2000 פורסם מרץ 7, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2007 הלינק מופנה לקובץ הבא Nassu_MYNN_Charts.zip.מה יש בתוכו זה כבר צריך לשאול את דן :mrgreen: כן זאת התרבות פה במדינה - מגלגלים אחריות הלאה גם אני יכול להמשיך במגמה ולגלגל את האשמה על מי ששלח לי את הדפיות אבל אני לא כזה - עזבו - אני הש.ג. אני אשם :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: טוב עכשיו ברצינות - העניין יטופל בשעות הערב / לילה המאוחרות. הקבצים הנכונים ישלחו לרן ומקווה שיהיו זמינים להורדה בבוקר. נ.ב. אם למשהו יש ג'פסן ויכול לשלוח לרן יותר מוקדם - אני אודה (במידה וטופל תעדכנו אותי בפרטי).
AaronDagan פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 רן, אהרון אני חושב שלקחת את ההומור המסובב של מרביתינו קשה מידי אני מתנחם בכך שההומור שלי "שונה" בלשון המעטה. לצערי, במת הפורום במקומותינו מביאה למצבים אבסורדיים, שלא לומר חסרי הגיון ובלי שום קשר מתקבל על הדעת לנושא הראשי. אבל כנראה זה מה שיש: כל אחד חושב שהוא החכם, הידען ובעל חוש ההומור הטוב ביותר. תהיה רגוע, ידידי רן: לא לקחתי כלום מכל מה שנאמר על ידי קודמיי, ובוודאי שלא קשה.
אורח פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 רן,אהרון אני חושב שלקחת את ההומור המסובב של מרביתינו קשה מידי אני מתנחם בכך שההומור שלי "שונה" בלשון המעטה. לצערי, במת הפורום במקומותינו מביאה למצבים אבסורדיים, שלא לומר חסרי הגיון ובלי שום קשר מתקבל על הדעת לנושא הראשי. אבל כנראה זה מה שיש: כל אחד חושב שהוא החכם, הידען ובעל חוש ההומור הטוב ביותר. תהיה רגוע, ידידי רן: לא לקחתי כלום מכל מה שנאמר על ידי קודמיי, ובוודאי שלא קשה. אחלה נ.ב. ממתינים לטלפון ממך :wink: נ.ב. 2 - דפיות עדכניות ונכונות ל NYNN חונות בתדריך, להית' מנסאו.
4X-CDA פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 פשש עושים טיסה ליומולדת שלי ? יפהה ! :mrgreen: כנראה נבוא :wink:
danb2000 פורסם מרץ 7, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2007 נ.ב. 2 - דפיות עדכניות ונכונות ל NYNN חונות בתדריך, להית' מנסאו. רן תודה. :oops: מבדיקה מהירה נראה לי שמשהו דפוק גם בדפיות של ג'וליאנה - נראה לינק שבור. אנא ממך.......(נו אתה כבר יודע מה )
אורח פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 נ.ב. 2 - דפיות עדכניות ונכונות ל NYNN חונות בתדריך, להית' מנסאו. רן תודה. :oops: מבדיקה מהירה נראה לי שמשהו דפוק גם בדפיות של ג'וליאנה - נראה לינק שבור. אנא ממך.......(נו אתה כבר יודע מה ) אוףףף כל פעם שמעדכנים לינק אחד, הוא דופק את האחרים :x תוקן.
E.Z פורסם מרץ 8, 2007 דיווח פורסם מרץ 8, 2007 לקראת היום בערב אוסף סרטים.. מהמקום אהובים עלי הקטעים של המסטולים שתולים את עצמם על הגדרות http://www.flightlevel350.com/Aircraft_ ... -3296.html http://www.flightlevel350.com/Aircraft_ ... o-210.html
Izik Bakshi פורסם מרץ 8, 2007 דיווח פורסם מרץ 8, 2007 מי התקין את הסינרי של גוליאנה? אני משום מה מקבל שם 7 פריים בפיינל עם ססנה בשדה.
Ben Zwebner פורסם מרץ 8, 2007 דיווח פורסם מרץ 8, 2007 מי התקין את הסינרי של גוליאנה? אני משום מה מקבל שם 7 פריים בפיינל עם ססנה בשדה. its frames sucks... I had 7-5 FPS until i upgraded my PC... dont worry... FLYTAMPA is making one, tho i doubt it will be ready by tonight :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם מרץ 8, 2007 דיווח פורסם מרץ 8, 2007 עברתי שוב על ההוראות התקנה, ממולץ על ידי היוצר להוריד את אופצית ה"צל" של הסימולטור ולקטין את ה scenery complexity הפריים קצת עלו למצב של מעל 10 בפיינל עם LDS שזה עם תוכנות פתוחות ברקע בנוסף.
danb2000 פורסם מרץ 8, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2007 לא הפעלתי את שורת המידע אז אין לי מספרים מדוייקים אבל בטסט שעשיתי עם PMDG + המלצות ה"יצרן" (צל וכו') הפריימים היו לא מדהימים אבל עדיין הצלחתי להנחית ידני מלא - קצת קירטועים אבל נשלט. מקווה שטיסה ברשת עם תנועות בסביבה לא תחמיר את המצב. כמו כן לא סגור על זה 100% אבל נראה לי שבשעות אור יום הפריימים יותר טובים מאשר בשקיעה (למי שכמוני נוהג לכוון את השעון בסימ' ע"פ UTC אמיתי זה קצת אכזבה כי אנחנו אמורים להגיע ממש בזמן השקיעה, עדיין לא החלטתי מה אני עושה בעניין). זה בטח משתנה ממחשב למחשב אבל אני חושב איציק שהמפרטים שלנו דומים - אז רק שתהיה לך נקודת ייחוס להשוואה.