Izik Bakshi פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 לאט לאט צומחת לה חטיבה בירדן, האתר כבר בשלבי בניה וניתן לראות את עמוד About VATJO, אתמול הם סיפקו פיקוח על מגדל שם לאיזה 5 שעות, תנו טיסה לשם מתי שאתם יכולים, זה מאוד מעודד ועוזר. הנה האתר: http://www.vatjo.net/index.html
danb2000 פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 מצריים כבר חזק בעניינים אני חושב עכשיו ירדן..... באנר כבר מוכן בסטנד ביי.....אז יאללה MIDD EAST MADNESS :!: :!: :!:
Izik Bakshi פורסם מרץ 6, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2007 הבאנר שלך כבר הגיע למנהל החטיבה המצרית, הוא דיבר איתי והביע רצון לעשות זאת ואמר שהוא מדבר עם הלבנונים בנושא, אני יבדוק איתו מה קורה ונראה איפה אפשר לדחוף את הנושא.
AaronDagan פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 יפה יפה,,,,,, סוף סוף אנחנו "מתמזגים" במרחב............ :onfire: יש למה לצפות !
E.Z פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 בהחלט שיודיעו מתי הם פעילום אם הם יכולים טיסה לשם זה עסק יותר קצר מטיסה לאילת.
Ilan Jonas פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 איציק תודה :wink: על הדרך אני אדליף לכם קצת מה מתחדש באיזור אפריקה המזה"ת, שהתחלנו איתו ריק לחלוטין מחטיבות: 1. מצריים מתקדמת יפה כמו שאתם רואים. 2. ירדן בדרך כמו שאיציק סיפר. 3. לבנון ככל הנראה תהפוך ללבנון-סוריה ותשלים כיסוי של האזור. 4. חטיבת סעודיה-בחריין נמצאת בהקמה מתקדמת. 5. אלג'יר-טוניסיה חיה ובועטת, ובקרוב יהיה פיקוח צפון אפריקה שיכסה את צפון היבשת עד אלינו לאילת. 6. חטיבת מאוריציוס החלה לפעול גם היא ותקבל מעמד בקרוב. אחלה סנרים ומקום יפהפה לטוס אליו! 7. כנ"ל קונגו. 8. כנ"ל CAPE VERDE - עוד אתר מקסים לטיסה. 9. גם חטיבה איראנית בתכנון, אנחנו בשלב מוקדם למדי של העניין אבל מדובר בעסק רציני. הבעיה הגדולה שלנו באיזור היא תנועה, אז נסו לעזור ככל יכולתכם! אילן
Izik Bakshi פורסם מרץ 7, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2007 יש ימים שהחברים מדובאי מרביצים פיקוח שעות על גבי שעות.