Matan Solomon פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 הטייס 73 שלנו, פקח קרקע ומגדל ב"ג וגם ש"ד, על סיום קורס קד"צ של חצי שנה בממר"מ, של לימודים מטורפים כל יום כל היום. היום הוא סיים וקיבל את הסיכה המעפנה על השורש של החרשנים שיהיה הרבה מזל טוב ובהצלחה בטירונות הקרבה ... !!
Izik Bakshi פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 כל הכבוד, גם למבחני מגדל וקרקע אתה תמיד מגיע מוכן ואפילו מפתיע את הבוחן בשאלות...
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 דבר ראשון תודה... מתן קצת לא דייק (בקשר לפז"מ, הוא בכל זאת כן קצת דפק), אבל כן נדמה לי שהתחלתי את ההשתתפות הפעילה בפורום הזה לפני שנסעתי לארה"ב, ואחרי הנסיעה התחלתי את ההכשרה, שנמשכה עד אתמול. התיאור נכון, חצי שנה מאוד מאוד לחוצה, אמנם יומיות אבל בשעות מטורפות (יעידו על זה השעות המוזרות שבהן מצאתי את הזמן לפקח חח). (אגב, במקום שאני מסופח אליו השעות גם כן יהיו מטורפות (אני מנסה להאמין עד כמה שאפשר שלא...)). לאיציק, קצת קשה להשוות עם כל הכבוד את הבחינות שלך להכשרה צבאית, אבל בכל זאת תודה על המחמאה. יש השלמת טירונות ב 29/3 (יחד עם מחזור פיקוח טיסה XX (מצטער עומרי, שכחתי את המספר..)) עד אז חופש... ולבקשת חלק מהקהל, תמונה עם סיכת התכניתן (אחת הסיכות היפות והשוות בצבא בניגוד לתיאור של מתן ). אל תתייחסו להוא שחתכתי אותו מימין, הוא פשוט תכניתן ממר"מ לא חשוב.... סתם, צונזר מטעמי ביטחון מידע (*בגלל שאני לא מנוסה בהעלאת תמונות צריך ללחוץ לתמונה המוגדלת בשביל להבחין בסיכה..)
zmatan פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 ברכות חמות רן ואיחולי הצלחה בתפקיד החדש כל הכבוד מקווה שהטירונות תעבור עלייך בשלום ותחזור משופץ :wink:
Izik Bakshi פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 לא ביקשתי להשוות, רק להציג שאתה לומד ומשקיע במה שאתה עושה בצורה יפה, רואים את זה שבוחנים אותך.
Matan Solomon פורסם מרץ 7, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2007 ואם תתקרבו טיפה תראו את השורש החרשני הזה שהעניקו לו והוא כל כך גאה בו בהצלחה!
Niv Malin פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 מזל טוב רן!! הרבה ברכות ובהצלחה בהמשך ובמקום שתשובץ בו!