razgoeta פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 שלום רב לכולם! זמן רב לא כתבתי דברים או יצרתי דברים או טסתי בכלל בגלל אילוצי לתרום את שירותי לצה"ל. התחלתי בקורס צוללן(שייטת 7 צוללות) אבל לאחר כחודשיים החלטתי לפרוש מהקורס(לא הפרישו אותי-אני פרשתי!!!) מכל מיני סיבות,והיום אני נמצא במקום הרבה יותר מעניין ולא אחריב בנושא מטעמי ביטחון מדיע(אני בחמ"ן). בקיצור ולעניין אחרי שסיפרתי את קורות חיי למספר חודשים האחרונים אני אשמח אם מישהו יכניס אותי לעניינים מחדש כי אני לא ממש מאופש בקשר לכל הטיסה ברשת וכו' וכל העניינים השוטפים בקהילה.... למרות שאני חוזר חמשושים אני עדיין יוכל להכנס לעניינים.... בתוה רז
Itay Zecharia פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 שלום שלום... תתחיל לחזור לעניינים... אנחנו פה למקרה שתצטרך להיזכר בדברים מסויימים...
OmriSoudry פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 שלום רב לכולם!והיום אני נמצא במקום הרבה יותר מעניין ולא אחריב בנושא מטעמי ביטחון מדיע(אני בחמ"ן). בתוה רז מותר לך להגיד איזו יחידה? ומה שם האל"מ(ית) שאחראי(ת) עליך? :roll:
Oren Geva פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 נראה לך הגיוני לשאול כאן? רז, אני לא יודע כמה זמן אתה בצבא, אבל אם לא בא לך לבלות קצת בהשקפה על המטוסים שמדווחים מעל כלא 6 שהם בעתלית, עדיף שתסגור כאן את הדיון הזה...
e_dor פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אהלן ! מה שלומך אחי ? שיהיה המשך שפשוף נעים והתעקלמות מהירה להשתמע דור
OmriSoudry פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 נראה לך הגיוני לשאול כאן?רז, אני לא יודע כמה זמן אתה בצבא, אבל אם לא בא לך לבלות קצת בהשקפה על המטוסים שמדווחים מעל כלא 6 שהם בעתלית, עדיף שתסגור כאן את הדיון הזה... לא הכרחתי אותו להגיד...פשוט אני מעורב בפרוייקט של חיל מודיעין ואולי אני מכיר את האלמית שלו...אם אסור אז אסור...אני מבין שזה מודיעין (אין לך מושג עד כמה..והמבין יבין :wink: ).... אבל אם הייתי אומר לך - הייתי צריך להרוג אותך...
razgoeta פורסם אפריל 2, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2004 בקשר ליחידה ולבטחון המידע.... אל תדאגו- אני יודע בדיוק מה להגיד מתי למה וכמה.... למי ששאל על האלמ"ית... יש דבר כזה שנקרא מידור בצה"ל...תסיק מסקנות...(ועוד בפורום באינטרנט?!). בקיצור...אני לאט לאט חוזר לעניינים ויש לי גם לפטופ חדש, אז בזמני הפנוי בבסיס אני ועוד כמה חברים מכינים לכם כמה הפתעות...אל תצפו לזה בזמן הקרוב אבל זה עוד יגיע....
Itai Ganor פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 שלום רב לכולם!זמן רב לא כתבתי דברים או יצרתי דברים או טסתי בכלל בגלל אילוצי לתרום את שירותי לצה"ל. התחלתי בקורס צוללן(שייטת 7 צוללות) אבל לאחר כחודשיים החלטתי לפרוש מהקורס(לא הפרישו אותי-אני פרשתי!!!) מכל מיני סיבות,והיום אני נמצא במקום הרבה יותר מעניין ולא אחריב בנושא מטעמי ביטחון מדיע(אני בחמ"ן). בקיצור ולעניין אחרי שסיפרתי את קורות חיי למספר חודשים האחרונים אני אשמח אם מישהו יכניס אותי לעניינים מחדש כי אני לא ממש מאופש בקשר לכל הטיסה ברשת וכו' וכל העניינים השוטפים בקהילה.... למרות שאני חוזר חמשושים אני עדיין יוכל להכנס לעניינים.... בתוה רז אתה בחייל החמין?
Ido Rosenthal פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 אחח.... חמין צבאי... מתכון בטוח לכאבי בטן ופלוצים כל הלילה
razgoeta פורסם אפריל 3, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2004 החמין הזה הוא אחד הגורמיים המרכזיים לכך שמדינת ישראל עדיין קיימת.....
Shmulik Lin פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 רבותיי שום מילה על צבא וחיל כזה או אחר ברוך הבא לרז תתעדכן בפורום פתח שרשירים