yonix4 פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אני ממש לפני כמה זמן חזרתי מפיינל 12 אני יעלה תמונות אחר כך הם גם כך לא משהו בקושי ייצא לי לראות מטוס נוחת כולם נשלחו לILS26 חוץ מאיזה אל על שביקש ILS12 ואישרו לו אני לא מבין איך נתנו ILS26 עם הרי היה כתוב בעיתון ובכל אמצעי התקשורת שהמסלול סגור לנחיתות בגלל החשש לפיגוע?
e_dor פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 א. אולי זה היה להטעיה ב. אולי זה היה כי הייתה התרעה באותו יום ומאז פתחו אותו. ג. לא שיש הבדל מבחינת חשש אבל אולי הם נחתו על 30 ?? (אני מניח שאתה יודע על מה אתה מדבר אבל בכל זאת ..)
Or Netzer פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 זה הכל הטעיה עכשיו מפחדים מוות מפיגוע... דרך אגב בקרוב באמת יסגר המסלול רק לשיפוצים לחודש מקור פנימי בשדה רמז לי (אמיתי)
Almog Atar פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 זה הכל הטעיה עכשיו מפחדים מוות מפיגוע... דרך אגב בקרוב באמת יסגר המסלול רק לשיפוצים לחודש מקור פנימי בשדה רמז לי (אמיתי) טיסות לניו יורק מאיפה ימריאו הם צריכים לבצע DEENA1FSSSSS (ספיישל ספיישל ספיישל ספיישל ספיישל). :?
Gal פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אהם יכולים להמריא מ30 או 12 אבל זה יהיה יותר קשה. הם ינסקו קצתכדי להתנתק מהקרקע עד להיזדקרות ואז יורידו את אף ויצברו מהירות (אפשר להוסיף פליקלק וגילגול עם היפוך לאחור) . ועכשיו בירצינות כנראה שזה אפשרי.
Or Netzer פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אהם יכולים להמריא מ30 או 12 אבל זה יהיה יותר קשה. הם ינסקו קצתכדי להתנתק מהקרקע עד להיזדקרות ואז יורידו את אף ויצברו מהירות (אפשר להוסיף פליקלק וגילגול עם היפוך לאחור) .ועכשיו בירצינות כנראה שזה אפשרי. זהו שהמרכז תיאום טיסה שלנו שולח מידע לחברות לא לשלוח מטוסים כמו 744... הכל מתואם עם כל העולם
e_dor פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אהם יכולים להמריא מ30 או 12 אבל זה יהיה יותר קשה. הם ינסקו קצתכדי להתנתק מהקרקע עד להיזדקרות ואז יורידו את אף ויצברו מהירות (אפשר להוסיף פליקלק וגילגול עם היפוך לאחור) .ועכשיו בירצינות כנראה שזה אפשרי. זהו שהמרכז תיאום טיסה שלנו שולח מידע לחברות לא לשלוח מטוסים כמו 744... הכל מתואם עם כל העולם לא ראיתי שלופטנזה או אלעל מפסיקות טיסות על 744 ...
יו×�ב ×¤×™×’× ×‘×•×™×� פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אהם יכולים להמריא מ30 או 12 אבל זה יהיה יותר קשה. הם ינסקו קצתכדי להתנתק מהקרקע עד להיזדקרות ואז יורידו את אף ויצברו מהירות (אפשר להוסיף פליקלק וגילגול עם היפוך לאחור) .ועכשיו בירצינות כנראה שזה אפשרי. זהו שהמרכז תיאום טיסה שלנו שולח מידע לחברות לא לשלוח מטוסים כמו 744... הכל מתואם עם כל העולם לא ראיתי שלופטנזה או אלעל מפסיקות טיסות על 744 ... הוא אמר שהמסלול ייסגר בקרוב...
e_dor פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 הוא אמר: "שולח מידע ..." בכל מקרה, אני לא חושב שחברות תעופה יסכימו לכזה בום. אני חושב שהם יפחיתו את כמות הטיסות ככה. חברה שפתאום מגבילים אותה לא רואה באותו הקו רווחי. וזה מה שיקרה. אני לא חושב שכל זה יקרה בבום אחד סתם ככה.
Itay Zecharia פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אהם יכולים להמריא מ30 או 12 אבל זה יהיה יותר קשה. הם ינסקו קצתכדי להתנתק מהקרקע עד להיזדקרות ואז יורידו את אף ויצברו מהירות (אפשר להוסיף פליקלק וגילגול עם היפוך לאחור) .ועכשיו בירצינות כנראה שזה אפשרי. זהו שהמרכז תיאום טיסה שלנו שולח מידע לחברות לא לשלוח מטוסים כמו 744... הכל מתואם עם כל העולם לא ראיתי שלופטנזה או אלעל מפסיקות טיסות על 744 ... הוא אמר שהמסלול ייסגר בקרוב... וכנראה שהוא ייסגר...
Itai Ganor פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אהם יכולים להמריא מ30 או 12 אבל זה יהיה יותר קשה. הם ינסקו קצתכדי להתנתק מהקרקע עד להיזדקרות ואז יורידו את אף ויצברו מהירות (אפשר להוסיף פליקלק וגילגול עם היפוך לאחור) .ועכשיו בירצינות כנראה שזה אפשרי. זהו שהמרכז תיאום טיסה שלנו שולח מידע לחברות לא לשלוח מטוסים כמו 744... הכל מתואם עם כל העולם לא ראיתי שלופטנזה או אלעל מפסיקות טיסות על 744 ... בסביבות החודש הזה או הבא לופטנזה תחליף את ה747 בטיסות לישראל באירבאס 330 שלהם
Noam פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 חברים, 747-400 של אלעל (או של חברות אחרות) לניו יורק המריא לא פעם ולא פעמיים על DEENA1FS - זה לא כזה ביג דיל.
YochaiM פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 לופטהנזה לא יחליפו את ה744 לפחות בזמן הנראה לעין...הם החליפו את ה343 בבוקר ל332 יוחאי
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 אל תשכחו שה744ים ממריאים בכלל על הסיד לPURLA... אני לא זוכר איך הוא נראה אבל אולי מ30 הוא לא קשה כמו דינה...?
hagay פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 אל תשכחו שה744ים ממריאים בכלל על הסיד לPURLA... אני לא זוכר איך הוא נראה אבל אולי מ30 הוא לא קשה כמו דינה...? גם אם זה לPURLA עדיין הוא צריך לעשות את כל הSID, אני חושב שבמהירות 170 אין שום בעיה לעשות את DEENA FS
Kobi David פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 מסלול 26 לא נסגר, לפחות בשבוע האחרון, זה ודאי. לופטאהנזה לצערי הרב מאוד, הפסיקו את הטיסות לארץ עם הA340 האמתני.