עבור לתוכן
Oren Geva

מושיקו - תקרא את זה בבקשה.

Recommended Posts

פורסם

אני יודע שאילן נעל את השירשור שלך, ואולי הוא גם ימחק הודעה זו, אבל אני מקווה שתראה אותה ותפנים טוב טוב את מה שאני אומר לך.

אני לא יכול לדבר בשם חברי סגל ישראל איירליינס, כי אני כבר לא חלק מסגל החברה הזו.

אבל כמו שאתה בטח יודע הייתי בעבר בסגל IAL, ואני יכול להציע לך הסברים למה תוצאת המבחן שלך מתעכבת.

ישראל איירליינס היא לא חברה מסחרית. מדובר כאן באוסף של אנשים פרטיים שתורמים מזמנם, מרצם ואף כספם הפרטי לטובת התחביב של כולנו. הם עושים את זה בגלל שהם אוהבים את התחביב, אוהבים את הקהילה וחשוב להם לתרום לה, לעזור לה לגדול ולהתפתח ולתת סביבה ריאליסטית וקהילה פעילה של אנשים העוסקים בתחביב הסימולטורים.

אנשי IAL כותבים מדריכים, מנהלים אתר למופת, מביאים לך מטוסים, דפיות, מפות, כלים לניהול הקריירה הוירטואלית שלך, דיספאצ'ר יחיד מסוגו בעולם, פורום פעיל ועוד.

הם עושים זאת בזמנם הפרטי - אחרי בית הספר, אחרי העבודה, בסוף השבוע במקום לבלות זמן איכות עם האישה, החברים או המשפחה.

למה?

בשבילך.

כמו שיש מושיקו שעשה מבחן, יש עוד טייסים רבים שנבחנו. ויש את חברי סגל IAL שבודקים את המבחנים האלה. ולפעמים, אין להם זמן.

לפעמים יש דברים אחרים בסדר העדיפויות שלהם.

לפעמים באמת הם נותנים לך "שירות" לא הכי טוב בעולם.

כי זה עבר דירה, וההוא לומד לבגרויות, ולשלישי יש עומס מיוחד בעבודה.

אז זה ייקח עוד כמה ימים.

תתמודד!

אין לך שום זכות לבוא ולהתנסח בצורה כזו.

אתה חייב להבין שיש לנו כאן קהילה רצינית, שלא מתכוונת לסבול שפה מלוכלכת או זילזול באחרים.

ולא, מה שאתה חושב ש IAL עשו לך זה לא זילזול.

אם לא תבין את זה, אתה תמצא את עצמך מנודה. מתחילה להיגמר הסבלנות כלפי התנהגות כזו.

תעשה לעצמך ולכולנו טובה ותתחיל ללמוד להתאזר בסבלנות, לשמור על הפה שלך, והכי חשוב - לכבד את הקהילה הזו, ואת מי שעושים ימים ולילות בשבילך.

או שתקים לך חברה משלך ותעשה דברים איך שאתה רוצה.

חג שמח.

פורסם

אורן אתה צודק 100%

אתם בIAL באמת עושים עבודה מציונת!

ואין לי שום תלונה

ובאמת מושיקו הגזים קצת עם השפה וכל זה וזה לא יפה כלפי האנשים הללו

ובכלל בעולם עם אתה מזלזל באנשים אנשים יזלזלו בך :?

פורסם

ני אספר סיפורון קצר.

לפני שנתיים וחצי (הייתי בן 12.5) רציתי להיתקבל לאלעל (הוירטואלית שהייתה אז) והם שלחו לי מבחן ורק לאחר חודש וחצי קיבלתי תשובה כי האדם שבדק אותו היה ילד בן 17.5 שלמד לבגרויות. הוא רשם לי שהוא מצטער וכדי לעשות הפסקונת קטנה הוא בודק מבחני קבלה.

רק שאנשים יבינו שזה מאוד מאוד חשוב להיות סבלנים כי אף פעם אתה לא יודע איך הבן אדם בצד השני מרגיש או חושב.

ועכשיו בקשר למה שאורן ויוני רשמו אני מסכים עם כל מילה ומחזק את הכל עם הסיפור שלי.

פורסם

אורן, אני מסכים עם דבריך, למרות שאני לא ניסיתי להרשם בחברה IAL כטייס או לעשות מבחנים כפקח.

מושיקו יקירי, אני לא מכיר אותך (רק ראיתי את התמונה שלך מאחד המפגשים ב ILS12), XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

הצעה לי אליך: או שתחשוב טוב טוב לפני שאתה מגיב להודעות של אחרים, כותב ביקורת או שתשמור את הלשון שלך מאחורי השיניים :!:

פורסם

אתם צודקים ב100%.

אני רואה שלאחרונה מסבירים פה יותר מידי שכל העסק הזה בא מזמנם הפנוי של אנשים פה שיכולים לעשות דברים אחרים במקום להשקיע פה אני מבקש שתכבד את זה.

חג שמח

פורסם

אוקיי נכון יכול להיות שקצת הגזמתי אורן זה בסדר שכתבת כתבת לעניין

אבל לדוגמא מר "יהונתן מיכאלי"

דבר ראשון זה לא עניינו אני פניתי לישראל ארליינס ולא ליהונתן מיכאלי "נשיא עיט תעופה" כי זה לא לעייט זה לישראל ארליינס אלמוג אפשר לדלג אח שלו בישראל ארליינס אבל יונתן ההודעה מיותרת זה לא עניינך לא קוראים לך אחד מצוות ישראל ארליינס ותפסיק יונתן אני מכיר אותך יותר ממה שכולם מכירים אותך אתה דו פרצופי משחק אותה ילד נחמד ובמציאות אתה אחר לגמריי

אז בשביל מה הערות המיותרות האלה מה שקובע את הבנאדם זו המציאות לא הפורומים

אלק מנסה להתפשר עם כולם שם חיוכים פה ושם אלק כל היום עם פה סגור לא מחייך בכלל

אז תפסיק על כל הודעה להגיב ותגיב כן שזה עניינך אבל פה זה משהו שקשור לישראל ארליינס ופה צריכים להגיב ילדים או מבוגרים שעוסקים בחברה אורן הוא היה אז הוא מבין אח של אלמוג שמה

אז סגרו את האשכול הזה ותפסיקו להגיב תחשבו שלא היה ולא נברא זהו

פורסם

אתם באמת צודקים חבריי

אבל מושיקו ולכול מי שקורא גם להעביר ביקורת יש דרך מכובדת!

לדוגמא איך שכתב יוני לומר את הדעתו..

לדעתי ככה צריך לכתוב ! בלי ללכך את הפה אלא פשוט להסביר מה בעיה !

מקווה שנלמד להיות סבלנים כי באויר אם כולם ידחפו לתור .. ויגידו כול שניה מתי אני אני בטוח שחלק יגמרו מרוסקים על איזה גבעה או הר...

פורסם

מושיקו מה הקשר אלמוג, איתי , גל ואני בישראל איילינס בהחלט לא

אתה רק מנסה להתחמק

תתחיל לקבל הערות בחיים אחרת תמשיך להיות ככה בעל אופי שמעצבן פה את רוב האנשים

:!: :!: :!:

פורסם

מושיקו, זה לא קשור ל"אורן מבין כי הוא היה" או "אלמוג, אח שלו בישראל איירליינס".

כל מה שאני אומר זה:

א. בלי ניבולי פה.

ב. תן קצת כבוד למי שמשקיע מזמנו וכספו. בכבוד אני לא מתכוון שתעמוד דום כשהם עוברים, רק אל תתפרץ ותתקוף את מי שממלא את הבאר שאתה שותה ממנה.

ג. יש פורומים של ישראל איירליינס בשביל להעלות טענות מולם. כל כתובות האימייל של סגל החברה מפורסמות באתר ולא צריך לעשות טררם גדול בחוץ.

ד. קצת יותר סבלנות, ופחות עצבים.

זה הכל.

וגם התגובה שלך ליהונתן היא די עצבנית.

תתחיל להתנסח יותר בעדינות, זה הכל.

פורסם

חברים - אני חושב שכל אחד לקח לתשומת ליבו את ההערות שאנשים כתבו כאן.

אז בשביל מה לפתוח עוד שרשורים בנושא - למה לטחון מים ? מה שהיה היה וזהו.

זה פורום מאוד מעניין ברמה גבוהה לפי דעתי לפחות, וזה לא כל כך מוסיף לו, פתחו שרשור וסגרו אותו (או מחקו אותו אין לי מושג).

אז בואו נתרכז בדברים עם תוכן ולא עם שטויות , כי האמת מתחילה להיות כאן אווירה כמו של פורום תעופה קלה :? וזה לא כל כך נעים....

אז לתשומת ליבכם

פורסם

טוב רבותיי

מכיוון שאני ה-DCRM של החטיבה

אני מציע כרגע להפסיק להגיב לשרשור הנ"ל

כולם לטעמי הבינו את המסר של אורן ושל השאר

כל אחד ייקח את הדברים ויחשוב עליהם ברמה שלו

חג שמח וכשר

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...