עבור לתוכן
Ben Bezalel

***ILS-פסח (נוסף סקר)***- מקום מפגש מחר הוא I L S!!!

Recommended Posts

פורסם
א.חברה אני יודע שטיפה מאחור עכשיו אבל צריך לארגן משהו מה יוצא שחצי כאן וחצי שם,

ולא כל כך ברור, אז אני הבנתי שמשעה נגיד 11 עד 16 כולם באירפורט סיטי כי כנראה אין מה לחפש ב-ILS .

ומשעה 16 עד הערב עוברים ל-ILS אז רק לוודא שזה נכון...

ב.תגידו הרבה אנשים הצביעו מי מתכוון בכלל לבוא..?? שלא בסוף נגיע רק 5 אנשים כי זה אמור להיות מפגש...

הפגישה של מחר היא לפי דעתי קצת יבשה..( רק איזה 2 3 חברים שלי מפה באים וכל שאר החברים באים ב 5.4..)

פורסם

תגידו לי.....מה זה השטויות האלה!!!

אנשים שמתכוונים לבוא היום שירימו אלי צלצול....לא חברים לא בשביל טרמפ

בשביל שאני אדע כמה אנשים באים היום בין אם זה אירפורט סיטי ובין אם זה ILS

יום טוב ומהנה לכולם!!

אביחי 0544349619

פורסם

חברים יקרים!!!

אל תבואו בגישה של אף אחד לא בא אז אני לא בא....

כל אחד ואחד שבא עושה שינוי ופתאום כולם באים....

אני אומר לכם תבואו וכ"כ יהיה לכם כיף שתחשבו איזה הפסד היה לכם אם לא היתם באים!!

מצפה לראות את כולם!!!

פורסם

אני כנראה אבוא בתאריך השני (5.4) בגלל שקמתי עכשיו ואין לי זמן להתארגן ולהגיע עד 12-1 וגם בגלל שאני צריך להיות בבית עד 4 :?. אני מקווה שבתאריך הבא כולם ידעו בדיוק מה קורה ושאני אוכל להתארגן כראוי.

ד"א אני אישית מציע להיפגש איפה שזה לא יהיה ב12-1 בצהריים ופשוט להיות במקום עד הערב..

פורסם
אני חייב מפה לאיפורט סיטי אז מי שרואה את ההודעה הזאת יותר מוקדם בבקשה אני חייב מפה!

בשביל מה מפה?!

כי אין לי מושג איך להגיע...

אתה מגיע באוטו??

פורסם
ה- Airport City

נמצא קרוב לשער המזרחי של שדה התעופה...

שאתה יוצא מהשער תפנה ימינה,ואתה תראה בנייני משרדים...

זה שם...

אילן עזר לי, כרגע אני יודע להמשיך מלהבים כביש 40 עד לוד ושם אני פונה לצומת אלעל ואז אני יראה מכוניות אז אני ידע. נכון?

פורסם
ה- Airport City

זה שם...

אילן עזר לי, כרגע אני יודע להמשיך מלהבים כביש 40 עד לוד ושם אני פונה לצומת אלעל ואז אני יראה מכוניות אז אני ידע. נכון?

אתה תראה בנייני משרדים...וגשר קטן מברזל..שם כולם עומדים...

פורסם
ה- Airport City

זה שם...

אתה תראה בנייני משרדים...וגשר קטן מברזל..שם כולם עומדים...

סבבה תודה...

פורסם

עכשיו חזרתי מהמפגש, היה ממש כיף אני באתי נפגשתי עם אביחי ובן בצלאל ונשארנו קצת ב ILS ואז נסענו ל AIRPORT CITY כי היה משעמם 30 היה בשימוש.. וראינו שם כמה אנשים מהפורום ואחרי כמה נחיתות לקראת השקיעה חזרנו ל ILS וצפינו באיזה 3 4 נחיתות ואז איציק בקשי הגיע לאיזה כמה נחיתות והלכנו הביתה...

פורסם
עכשיו חזרתי מהמפגש, היה ממש כיף אני באתי נפגשתי עם אביחי ובן בצלאל ונשארנו קצת ב ILS ואז נסענו ל AIRPORT CITY כי היה משעמם 30 היה בשימוש.. וראינו שם כמה אנשים מהפורום ואחרי כמה נחיתות לקראת השקיעה חזרנו ל ILS וצפינו באיזה 3 4 נחיתות ואז איציק בקשי הגיע לאיזה כמה נחיתות והלכנו הביתה...

קרא את חוקי הפורום, אם היית קורא היית יודע שאסור לשים יותר מתמונה אחת בחתימה....

פורסם

קרא את חוקי הפורום, אם היית קורא היית יודע שאסור לשים יותר מתמונה אחת בחתימה....

צודק לא שמתי לב אני מתנצל..

פורסם

ב28 הלכתי ל ILS 12 בשעות הבוקר עם חברה שלי , ראיתי שהרחיקו תגדר המון מאיפה שהיא היתה קודם .

השאלה שלי היא כזאת - האם מותר להכנס עם הרכב עד הגדר או שרצוי ללכת ברגל ?

פורסם
ב28 הלכתי ל ILS 12 בשעות הבוקר עם חברה שלי , ראיתי שהרחיקו תגדר המון מאיפה שהיא היתה קודם .

השאלה שלי היא כזאת - האם מותר להכנס עם הרכב עד הגדר או שרצוי ללכת ברגל ?

אתה יכול להכנס עם הרכב עד הגדר...אני עשיתי את זה..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...