Ben Bezalel פורסם אפריל 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2007 כאשר אתה מסתכל על התמונה המלאה.. כל מסלול יכול להיות אופטימלי לנחיתה
Baruch Spiegel פורסם אפריל 4, 2007 דיווח פורסם אפריל 4, 2007 כאשר אתה מסתכל על התמונה המלאה..כל מסלול יכול להיות אופטימלי לנחיתה אנחנו מדברים על מטוסים, כן? לא רכבת ולא אוטובוס, מטוס, כלי תחבורה שמושפע מרוח בנחיתה (בלי קשר לגודלו או למשקלו). עכשיו עוד פעם נתחיל ויכוח? תלמד קצת חומר תיאורתי קודם. ברוכי.
Ben Bezalel פורסם אפריל 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2007 כאשר אתה מסתכל על התמונה המלאה..כל מסלול יכול להיות אופטימלי לנחיתה אנחנו מדברים על מטוסים, כן? לא רכבת ולא אוטובוס, מטוס, כלי תחבורה שמושפע מרוח בנחיתה (בלי קשר לגודלו או למשקלו). עכשיו עוד פעם נתחיל ויכוח? תלמד קצת חומר תיאורתי קודם. ברוכי. מה קשור??? מה אתה רוצה שהם ינחתו על 03 :? מטוסים יכולים להתמודד גם עם רוחות צולבות....
Almog Atar פורסם אפריל 4, 2007 דיווח פורסם אפריל 4, 2007 נכון, מדובר בתחזית בלבד וזה לא בהכרח מה שיהיה מחר. במקרה והרוח תהיה 030 בעוצמה כזאת אני חושב שאולי 08 יהיה בשימוש... הרבה יותר "נוח" לנחות על 08 ברוח כזאת מאשר 12.
Ben Bezalel פורסם אפריל 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2007 נכון, מדובר בתחזית בלבד וזה לא בהכרח מה שיהיה מחר.במקרה והרוח תהיה 030 בעוצמה כזאת אני חושב שאולי 08 יהיה בשימוש... הרבה יותר "נוח" לנחות על 08 ברוח כזאת מאשר 12. אתה חושב באמת שיפיעלו את 08??
3Dvg פורסם אפריל 4, 2007 דיווח פורסם אפריל 4, 2007 נכון, מדובר בתחזית בלבד וזה לא בהכרח מה שיהיה מחר.במקרה והרוח תהיה 030 בעוצמה כזאת אני חושב שאולי 08 יהיה בשימוש... הרבה יותר "נוח" לנחות על 08 ברוח כזאת מאשר 12. עם איזה הליך בדיוק? כאשר טייס שומע בקשר "צפה מסלול 08" מה הוא אמור לחשוב/לעשות/להכין? לא חושב שיתנו אוץו כולכך מהר...
Yarden Antebi פורסם אפריל 4, 2007 דיווח פורסם אפריל 4, 2007 נכון, מדובר בתחזית בלבד וזה לא בהכרח מה שיהיה מחר.במקרה והרוח תהיה 030 בעוצמה כזאת אני חושב שאולי 08 יהיה בשימוש... הרבה יותר "נוח" לנחות על 08 ברוח כזאת מאשר 12. עם איזה הליך בדיוק? כאשר טייס שומע בקשר "צפה מסלול 08" מה הוא אמור לחשוב/לעשות/להכין? לא חושב שיתנו אוץו כולכך מהר... אמורה להיות לו דפית VORDME ל 08, למרות שהנחיתות על 08 כשיש הן רוב הפעמים ראייה.
Ben Bezalel פורסם אפריל 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2007 נכון, מדובר בתחזית בלבד וזה לא בהכרח מה שיהיה מחר.במקרה והרוח תהיה 030 בעוצמה כזאת אני חושב שאולי 08 יהיה בשימוש... הרבה יותר "נוח" לנחות על 08 ברוח כזאת מאשר 12. עם איזה הליך בדיוק? כאשר טייס שומע בקשר "צפה מסלול 08" מה הוא אמור לחשוב/לעשות/להכין? לא חושב שיתנו אוץו כולכך מהר... אמורה להיות לו דפית VORDME ל 08, למרות שהנחיתות על 08 כשיש הן רוב הפעמים ראייה. טל לכל מטוס חייב להיות חוברת Jeppsen שמכילה את כל הדפיות..! אין לו בעיה לפתוח דפית של 08 וישר לתכנן הכל
Baruch Spiegel פורסם אפריל 4, 2007 דיווח פורסם אפריל 4, 2007 כאשר אתה מסתכל על התמונה המלאה..כל מסלול יכול להיות אופטימלי לנחיתה אנחנו מדברים על מטוסים, כן? לא רכבת ולא אוטובוס, מטוס, כלי תחבורה שמושפע מרוח בנחיתה (בלי קשר לגודלו או למשקלו). עכשיו עוד פעם נתחיל ויכוח? תלמד קצת חומר תיאורתי קודם. ברוכי. נראה לי בן, שהבעיה אצלך נובעת מהבנת המושג אופטימלי. זה שמטוסים יכולים להתמודד , זה לא אומר שזה אופטימלי ושוב 25 קשר צולבת זה לא דבר של מה בכך לשום סוג של מטוס. ולגבי מסלול 08, לא מצאתי דפית ב AIP, אולי קיים בפירסומים אחרים. בכל אופן, לא רואה שום סיבה למה לא לבצע בראייה. גם אם זה לא נחשב ומקובל ו\או לא מופיע בDATABASE של FMC כזה או אחר... בשביל לבצע בראייה אין צורך בשום דפית, צריך רק להקשיב להוראות המגדל ולבצע. אבל תעזבו, כל הויכוח הזה עקר, הכל יכול להשתנות.. חכו למחר.
Yarden Antebi פורסם אפריל 4, 2007 דיווח פורסם אפריל 4, 2007 אמרתי שיש בעיה? לא.. פשוט אמרתי שזה מה שקורה ולא משתמשים כל כך ב VORDME לפי מה שאני ראיתי. אגב הנה הדפית ל 08 http://tomer.ifschool.net/chart.jpg
Ben Bezalel פורסם אפריל 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2007 ברוכי מה שפרסמת פה זה רק תחזית כמו שאלמוג ואתה אומרים.... נחכה למחר!! חג שמח
Yarden Antebi פורסם אפריל 4, 2007 דיווח פורסם אפריל 4, 2007 08 זה הצד השני של 26...האורך שלו זה 12 אלף רגל.
Ben Bezalel פורסם אפריל 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2007 חברה להזכירכם!!! מחר בשעה 12!!!!! ב- ILS!
3Dvg פורסם אפריל 4, 2007 דיווח פורסם אפריל 4, 2007 בסוף ענינים לא הסתדרו כפי שתיכננתי, נכון לרגע זה כנראה שלא אוכל להגיע למפגש... בכול מקרה תהנו, ואני אאלץ להסתפק בתמונות.... סליחה לכול אילו שרצו להשיג איתי טרמפים...זה ידוע שטרמפים זה לא דבר בטוח...כך המ"פ תמיד אמר לי!
Ilan Nemirovski פורסם אפריל 4, 2007 דיווח פורסם אפריל 4, 2007 למישהו יש שני מקומות לטרמפ מצומת הטייסים לILS?!!!!??!?!?!?!?!?
Ben Bezalel פורסם אפריל 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2007 למישהו יש שני מקומות לטרמפ מצומת הטייסים לILS?!!!!??!?!?!?!?!? כל אלה שצריכים טרמפ מאזור AC!! תקחו מונית כל אחד 10 שקל ל- ILS
ראם אדם פורסם אפריל 5, 2007 דיווח פורסם אפריל 5, 2007 למישהו יש שני מקומות לטרמפ מצומת הטייסים לILS?!!!!??!?!?!?!?!? אילן גמאני צריך להגיע מה-AC רוצה ניקח בייחד מונית ????
Ilan Nemirovski פורסם אפריל 5, 2007 דיווח פורסם אפריל 5, 2007 אילן גמאני צריך להגיע מה-AC רוצה ניקח בייחד מונית ???? דבר איתי בפאל 0547742288
crazyblat פורסם אפריל 5, 2007 דיווח פורסם אפריל 5, 2007 יפה, עכשיו יש לי בעיה אחרת והיא איך אני מגיע ל-ILS שמה למה אין לי שמץיבורח ויקודש מי שיפרסם מפה או יוכל להסביר מספיק טוב הנה מפה קטנה מקווה שתעזור: כתובת התמונה: http://i121.photobucket.com/albums/o235 ... /mapa1.jpg שחר אתה פשוטטט תותח אחי...אני מחפש כבר שנים את הגישה למקום...סוף סוף זה יקרה...בקיץ אני אסע לשם לצלם תמונות גישה-כי רק אז יהיה לי זמן לנסוע לשם
Shireto Shahar פורסם אפריל 5, 2007 דיווח פורסם אפריל 5, 2007 חברה היה אחלה! פגשתי הרבה חברים שלי בפעם הראשונה במציאות. שנה הבאה בירושלים הבנויה! תודה לכולם שבאו אני בטוח שכולם נהנו!
Ben Bezalel פורסם אפריל 5, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2007 היה מצויין! הרבה חברה הגיעו!! כל הכבוד! התמזל מזלנו שהכל היה על 12 עוד מפגשים בקרוב..............
Niv Malin פורסם אפריל 5, 2007 דיווח פורסם אפריל 5, 2007 היה מצויין!הרבה חברה הגיעו!! כל הכבוד! התמזל מזלנו שהכל היה על 12 עוד מפגשים בקרוב.............. איזה הצלחה היה לשרשור הזה בן. כל הכבוד על היוזמה והארגון!