Erez Savir פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אחלה תוכנה!!אהבתי את האפשרויות. תחכו קצת והעומס ירד,במזל הצלחתי להוריד את זה,ועוד צריך להרשם ולאשר במייל :?
Matan Solomon פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אחלה תוכנה!!אהבתי את האפשרויות.תחכו קצת והעומס ירד,במזל הצלחתי להוריד את זה,ועוד צריך להרשם ולאשר במייל :? קיבינימאט איך אתה תמיד מצליח להשיג את כל הדברים האלו בזמן שלכל העולם זה לא יורד ?
Erez Savir פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 מה שלא אהבתי,זה שברגע הטיסה יוצאת מהFIR לא רואים אותה באותו ארץ וצריך ללכת לארץ שבו המטוס נמצא, למשל המטוס ממריא לניו יורק מת"א והמטוס עצמו כרגע בלונדון,אתה לא תראה את המטוס ברשימת מטוסים בישראל,אלא בFIR של לונדון תחת transit.
yaakovbl1 פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 ההורדה מאוד נוחה ומהירה בקישור שנתנתי בשלב ראשון הוא מטעין Framework, אחר כך שוב קליק על ה EXE.
Yarden Antebi פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 תוכנה מצוינת! התוכניות טיסה אמיתיות ומתחשבות בפוליטיקה.. רק לא אהבתי את זה שאי אפשר לטייל במפה חופשי וחייבים לפי ארץ..זה די מציק.. וגם שלא כתוב איזה חברת תעופה אני.
E.Z פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 לא יודע מה איתכם זה ירד דיי מהר בכל מקרה תקנו אותי אם אני טועה המערכת מנותקת מהיורובווק זא תמערכת ניפרדת לחלוטין...
Ben Bezalel פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אני עדיין מחכה למייל מהם.... הם אמרו שיש עומס וזה יקח שעה לפחות
Ilan Nemirovski פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 מי מישהו מדריך או הסבר קצרצר? מה נרשמים איפה מה להוריד וכו' תודה מראש!
yaakovbl1 פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 וישראל בכלל לא מיוצגת. אלא תחת קפריסין.. :cry: אילן..
hadarvisa פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 ממש מעולה ויורד ללא בעיה, אילן אתה דואג שיטפלו בנושא של ישראל?
Ilan Jonas פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 למה לא מיוצגת? מופיעה בסדר גמור רק שLLLL מצויר כפיקוח דרום וLLTA פיקוח TA. מה אתם רואים לא טוב?
אורח פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 נחמד ביותר ביחוד הקטע של תוכניות הטיסה. משהו יודע לאן נעלם נושא המז"א ?
Ilan Nemirovski פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 לא יודע אני מוריד את התוכנה אבל זה לא עובד כותב לי EROR The following error occurred attempting to install 'http://vroute.net/download/vroute.info.application': "Application not found " See the setup log file located at 'C:\DOCUME~1\Ilan\LOCALS~1\Temp\VSD1A.tmp\install.log' for more information. תעזרו =\\\
E.Z פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 חרשתי את התוכנה בלילה זה כלי חזק מאוד בנושא הבוקינג אם טייסים ופקחים ישכילו להשתמש בזה אז הטיסות שלנו יראו אחרת. נושא הנתיבים יש כמה ניתבים שצריכים תיקון ו (סידים) אפשר לשלוח להם אותו. דבר שמאוד מאוד חסר בתוכנה הזאת זה מראה כללי של התנועה ברשת ולא לפי מדינות
Niv Malin פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 חרשתי את התוכנה בלילה זה כלי חזק מאוד בנושא הבוקינג אם טייסים ופקחים ישכילו להשתמש בזה אז הטיסות שלנו יראו אחרת. נושא הנתיבים יש כמה ניתבים שצריכים תיקון ו (סידים) אפשר לשלוח להם אותו. דבר שמאוד מאוד חסר בתוכנה הזאת זה מראה כללי של התנועה ברשת ולא לפי מדינות נכון, חסרה מפה שאפשר להזיז ו"לטייל" איתה בעולם.... המפה שהם נותנים היא מקובעת למדינה/אזור מסויים.
Gadi L. פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 העניין של המפה לא באמת קריטי, אפשר לבחור כל מדינה באירופה, ללחוץ על REGION ולראות את כל אירופה למשל. קטע יותר מפריע זה התצוגת טיסות, למשל לא רשומות טיסות שהמריאו מב'ג וכבר יצאו מ LLLL כטיסות שקשורות לישראל, אלה רק למרחב שהן נמצאות בו. למשל עכשיו, אני על ELY315 ואני לא רשום בישראל או ב UK, כנראה בגלל הקטע של התחזית של שעתיים לטיסה. היה יותר נוח לראות את כל הטיסות הנכנסות או היוצאות ממדינה מסוימת, לא משנה איפה הן נמצאות עכשיו. חוץ מזה? תוכנה חזקהההההה...! :mrgreen: הבוקינג ממש נוח ונורא נוח גם לפרסם סינרים או נתיבים.
Ilan Jonas פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 אגב, לפני שיצוצו שאלות, כדי לעשות בוקינג כפקח צריך שהתוכנה תראה אתכם קודם כל אונליין בעמדה הספציפית שאתם רוצים לפחות פעם אחת למשך כ-10 דקות. היא זוכרת את הנתון הזה ומאז זה יופיע לכם כל הזמן ברשימה - לדעתי זה רעיון רע, אבל כפרות (למה רע? כי באירועים אנשים עושים בוקינג לעמדות פיקוח שהם לא נמצאים עליהם בשוטף, למשל רן במגדל אילת וכדו'...)
Erez Savir פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 אני היחידי שצריך להפעיל כול הזמן את הvroute.info.application בשביל שזה יעבוד? כול פעם שאני מריץ את הsetup.exe זה פותח לי את הfirefox ומוריד את הקובץ הזה. מישהו יודע אם יש פתרון? בנוסף, הexport בתוכניות טיסה לא עובד אצלי.
Gadi L. פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 ארז, כדי לפתוח את התוכנה נכנסים ל Start > Programs > Vroute לא צריך להתקין כל פעם... :wink:
Almog Atar פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 גם קנדה "מקופחת". גם שם הCTRים לא מוצגים כראוי, כרגע גנדר רדיו מחובר וזה בעצם מראה שגם מונקטון וגם גנדר (לא האוקיינוס) מחוברים, וגם אדמונטון, הCTR הגדול הזה . מה שכן, חגיגה באוקיינוס, גם גנדר וגם ניו יורק מחוברים
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 תפסיקו להסתכל רק על חצי הכוס הריקה!! תוכנה מעולה - כל הכבוד למפתחים... תנו להם קצת זמן. בטח יהיו עידכונים. יופי של דבר!!
Ido Rosenthal פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 תוכנה יפה מאוד אבל קצת מסורבלת בשביל להסתכל שניה אם יש פיקוח ואיפה באמת חסרה לי האפשרות של הזזת המפה...
Ben Cohen פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 אני מנסה להוריד אבל זה פותח לי דף עם כל מיני שורות מוזרות בסגנון : <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> - ניסיתי בזיפ של ההתקנה ללחוץ על האפליקיישן שם והוא כותב שמשום מה הוא לא יכול להחתבר למשהו... אם מישהו יכול לעזור תודה רבה.
Ido Rosenthal פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 אני מנסה להוריד אבל זה פותח לי דף עם כל מיני שורות מוזרות בסגנון : <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> - ניסיתי בזיפ של ההתקנה ללחוץ על האפליקיישן שם והוא כותב שמשום מה הוא לא יכול להחתבר למשהו... אם מישהו יכול לעזור תודה רבה. תפעיל מהקובץ: vroute.info_1_0_4_2.application ואח"כ תצא ותריץ את הSETUP